QUOTE(nida44 @ 2012 06 09, 21:33)
Pelkių Mone, pasiutėli tu, Mone, ko čia tau juoktis? Papasakok, kaip tu laikaisi? Kas vyksta? Kokie kraujo rodikliai? Ar valgai žemuoges? reikia daug, po pora stikliniu per diena. Nereiks nei beicuotų miežių, mano HB per chemiją, kai valgiau žemuoges, buvo 140. Paskui smuko smuko iki 105, bet aš atkūriau maistu ir arbatomis.
Perskaičiau neseniai - kam galvos V. ar MTS, vartoti gyvulinės kilmės riebalus. Tai reiškia, lašinius. Geriau sūdytus, beje, naudingi radioterapijos metu ir chemijos taip pat, nes stiprina kraują. F.Taunytė, atrodo, bus teisi, įtikinėdama: nevalgykite mėsos, isškyrus lašinius. Ne šoninę, ne dar ką nors, bet tikrus lašinius.
Man regis, baigsime tuo, kad geriausio maisto rekmndacija bus tokia: naminė ruginė duona be mielių ir cukraus, samanė ir lašiniai.
Perskaičiau neseniai - kam galvos V. ar MTS, vartoti gyvulinės kilmės riebalus. Tai reiškia, lašinius. Geriau sūdytus, beje, naudingi radioterapijos metu ir chemijos taip pat, nes stiprina kraują. F.Taunytė, atrodo, bus teisi, įtikinėdama: nevalgykite mėsos, isškyrus lašinius. Ne šoninę, ne dar ką nors, bet tikrus lašinius.
Man regis, baigsime tuo, kad geriausio maisto rekmndacija bus tokia: naminė ruginė duona be mielių ir cukraus, samanė ir lašiniai.
Del lasiniu-Lasteliu veiklai, cholesterolio apykaitai yra butina arachidono rugstis. Vienas is ju saltiniu yra lasiniai. Lasiniai- gerojo cholesterolio transportuotojos. O gerasis cholesterelis prie visko gero, reguliuoja membranu pralaiduma ir t.t.
Net anekdotu virtusi tikra gyvenimiska istorija: susirgo zmogelis veziu, gydytojai sako-valgyk balta mesa(suprask,- vistiena, kalakutiena, taciau ju neivardijo, mane, kad ir taip turbut visiems aisku:)). Na, jis taip ir dare, visu metus valge vien lasinius. Atvykus pas gydytojus vezio buvo nerasta, gydytojai nustebe klausia-tai ka tu darei? O jis atsako-kaip ir saket, visalaik valgiau tik balta mesa-lasinius:)
Ir as tikiu siu produktu galia. Tik reikia nemazai valios maitintis vien tik tinkamais produktais.
Anekdotas anekdotu, taciau liaudies ismintis
Papildyta:
QUOTE(nida44 @ 2012 06 14, 17:23)
Mano onkologė auksinė.
Vakar nuvykau, pasiguodžiau, kad neįmanoma net ir privačiai greitai atlikti magnetinio rezonanso, užrašė iš karto ir rado laiką tą pačią dieną.
Vakar ir atlikau, nemaloni procedūra, išėjau svirduliuodama, galva ūžė.
Rytoj einu atsakymo ir su jais pas neurochirurgą.
Jaučiu paniką, dar taip niekada nebuvo. Ar tai galima pavadinti gyvenimu, brrr.... O keisčiausia, kad gerai fiziškai jaučiuosi.
Fui viskas.
Vakar nuvykau, pasiguodžiau, kad neįmanoma net ir privačiai greitai atlikti magnetinio rezonanso, užrašė iš karto ir rado laiką tą pačią dieną.
Vakar ir atlikau, nemaloni procedūra, išėjau svirduliuodama, galva ūžė.
Rytoj einu atsakymo ir su jais pas neurochirurgą.
Jaučiu paniką, dar taip niekada nebuvo. Ar tai galima pavadinti gyvenimu, brrr.... O keisčiausia, kad gerai fiziškai jaučiuosi.
Fui viskas.
Puikiai Jus suprantu. Isgyvenu viska is naujo, visus etapus. Zmogus jautiesi puikiai, pilnas energijos ir jegu. O cia, pasirodo, kvepia alinanciu gydymu(bent jau manoji chemija tokia buvo) ir dar neaisku ko. Vel ieskau savyje stiprybes, nusiteikimo. Nors, kai pagalvoju, tai privercia neatsipalaiduoti, laikytis grieztos mitybos reikalavimu, vertinti ir dziaugtis kiekviena diena, pasakyti artimiems zmonems, tai ko siaip nesakytum, maksimaliai laiko leisti su mazaisiais vaikuciais, kuriems mamos reikia kaip zuvims oro, daryti tai, ko sau paprastai neleistum daryti del kt."svarbiu" buitiniu darbu ar kt. "svarbesniu" uzsiemimu ir t.t. Ir vis delto tai vadinasi gyvenimu, kad ir kaip tai psichologiskai butu sunku. Rankos svyra ir nesinori nieko daryti. Taciau, kaip ir minejau, darau dar daugiau savo artimuju zmoniu atzvilgiu.