Įkraunama...
Įkraunama...

Efektingas lieknėjimas

Apklausa: kaip efektingiau sveikiau ir geriau mesti svori? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labas vakarelis.Esu naujoke taip pat.Na,skaiciau skaiciau as cia,nes mane aptiko neviltis.Zodziu,antsvorio neturiu pakolkas,bet svoriu savo esu nepatenkinta. blush-anim-cl.gif2:Vat,esu silpna saldumynams.Siandien siaubingai susinervavau,nuejau i parduotuve ir suvalgiau visa plyta is karto sokolada ,,Princas"-zinau,geda,bet nezinojau,kaip save nuramint.Vat,vakare,kai uzsunku cia pasiskaityt,tiesiog taip kyla noras imtis ir pradet kudintis,bet ryte atsikelusi vel galvoju apie virtinius,blynus ir pan.Esu numetusi 7kg.Daug kas pastebejo,deja,as pati nepastebejau.Na,gal siek tiek matesi ir jautesi palengvejimas.Taciau ~4kg ataugo.Norisi,bet negaliu pakeisti tos savo mitybos.Esu silpna saldumynams,rukytoms desroms-man tai be galo skanu.Vasara tai daugiau judu,sode dirbu ir pan,o ziema,tik sedimas darbas,na iseini sen bei ten ir viskas.Nezinau,ko cia imtis.Nebegaliu saves tvardyt.Ka patartumet?Nuo ko pradet?
Atsakyti
QUOTE(Elizabete @ 2006 01 06, 22:25)
Labas vakarelis.Esu naujoke taip pat.Na,skaiciau skaiciau as cia,nes mane aptiko neviltis.Zodziu,antsvorio neturiu pakolkas,bet svoriu savo esu nepatenkinta. blush-anim-cl.gif2:Vat,esu silpna saldumynams.Siandien siaubingai susinervavau,nuejau i parduotuve ir suvalgiau visa plyta is karto sokolada ,,Princas"-zinau,geda,bet nezinojau,kaip save nuramint.Vat,vakare,kai uzsunku cia pasiskaityt,tiesiog taip kyla noras imtis ir pradet kudintis,bet ryte atsikelusi vel galvoju apie virtinius,blynus ir pan.Esu numetusi 7kg.Daug kas pastebejo,deja,as pati nepastebejau.Na,gal siek tiek matesi ir jautesi palengvejimas.Taciau ~4kg ataugo.Norisi,bet negaliu pakeisti tos savo mitybos.Esu silpna saldumynams,rukytoms desroms-man tai be galo skanu.Vasara tai daugiau judu,sode dirbu ir pan,o ziema,tik sedimas darbas,na iseini sen bei ten ir viskas.Nezinau,ko cia imtis.Nebegaliu saves tvardyt.Ka patartumet?Nuo ko pradet?

Tikiuosi nesupyks zmogus, kuri cia pacituosiu, bet labai tikiuosi, kad sios merginos istorija tave pamokys. Juolab kad tu net antsvorio neturi:

Citata: "Va teisingai zmogus raso. Kazkada numeciau 16 kg per pusantro menesio skaiciuodama kalorijas, buvau visa patenkinta, 65 sveriau, o paskui viskas taip issiderino, kad per penkis metus vis kudedama ir storedama vos ne dvigubai pastorejau ir teko imtis itin drastisku priemoniu storejimui sustabdyti.
Siaip numesti tiek yra labai realu ir imanoma. Per pirma savaite galetumei keturis numesti skaiciuodama po kokius 700 kaloriju (ar siaip daugumoje 'greitu' dietu kaloriju buna panasiai), bet ar verta. Juk tiek mazai kam issilaiko taip greitai numesti kilai, o dar baisiau tai, kad jie draugu parsiveda ir tikrai tikrai sveikatai atsiliepia anksciau ar veliau. "
Galu gale ta mergina iki 114 kg prisigyveno ir matydama, kad niekas nebepadeda net iki tu paciu 81 numesti, ryzosi operacijai. Pasak jos pacios, susmavus visus numestus kilogramus koks 100 tai laisvai gautusi, bet jie vis gryzta ir dar su draugais. Tad Elizabete, gerai pagalvok pries pradedama laikytis dietu, jolab kad antsvorio tu dar is vis neturi.

Ir tikiuosi nesupyks ta mergina, kuria cia apipasakojau biggrin.gif Paprasciausiai mano pacios pvz siuo atveju nebutu tikes, nes as visada sveriau >90kg, o padeti zmogui susiproteti, kad nedarytu klaidu kokias mes padarem - norisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2006 01 07, 14:11)
Tikiuosi nesupyks zmogus, kuri cia pacituosiu, bet labai tikiuosi, kad sios merginos istorija tave pamokys. Juolab kad tu net antsvorio neturi:

Citata: "Va teisingai zmogus raso. Kazkada numeciau 16 kg per pusantro menesio skaiciuodama kalorijas, buvau visa patenkinta, 65 sveriau, o paskui viskas taip issiderino, kad per penkis metus vis kudedama ir storedama vos ne dvigubai pastorejau ir teko imtis itin drastisku priemoniu storejimui sustabdyti.
Siaip numesti tiek yra labai realu ir imanoma. Per pirma savaite galetumei keturis numesti skaiciuodama po kokius 700 kaloriju (ar siaip daugumoje 'greitu' dietu kaloriju buna panasiai), bet ar verta. Juk tiek mazai kam issilaiko taip greitai numesti kilai, o dar baisiau tai, kad jie draugu parsiveda ir tikrai tikrai sveikatai atsiliepia anksciau ar veliau. "
Galu gale ta mergina iki 114 kg prisigyveno ir matydama, kad niekas nebepadeda net iki tu paciu 81 numesti, ryzosi operacijai. Pasak jos pacios, susmavus visus numestus kilogramus koks 100 tai laisvai gautusi, bet jie vis gryzta ir dar su draugais. Tad Elizabete, gerai pagalvok pries pradedama laikytis dietu, jolab kad antsvorio tu dar is vis neturi.

Ir tikiuosi nesupyks ta mergina, kuria cia apipasakojau biggrin.gif Paprasciausiai mano pacios pvz siuo atveju nebutu tikes, nes as visada sveriau >90kg, o padeti zmogui susiproteti, kad nedarytu klaidu kokias mes padarem - norisi  drinks_cheers.gif

Labai dekoju.Bet,nu,norisi apmazinti tuos savo lasinukus,juolab,kad man tereikia tik 8kg numesti iki pilnos laimes.Bet is kur gaut ryzto?Nuo ko pradet?Dietos manes netenkina,as net neuzsiimu jomis.Bet maisto apribot nemoku:(

Atsakyti
Tada aš pacituosiu Meškutę Nidą iš Minus dešimt (tikiuosi, nesupyksi 4u.gif )- Arba valgai kiek nori, arba atrodai kaip nori.
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 01 07, 18:54)
Tada aš pacituosiu Meškutę Nidą iš Minus dešimt (tikiuosi, nesupyksi  4u.gif )- Arba valgai kiek nori, arba atrodai kaip nori.

Nu,mintis tai protinga.Bet nuo ko pradėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(electrica @ 2006 01 06, 15:13)
Reiskia, kad norint sau nepakenti, t.y. nesuletinti, nebepriaugti daugiau svorio, geriau isviso jokiu dietu nebesilaikyti ir jokiu budu neapriboti maisto?
Uzsirasiau is nevilties pas dietologe issitirti medziagu bazine apykaita, ar kaip ji ten vadinasi uz 100 lt. Idomu, ar bandete kuri nors? ar apsimoka sita investicija? Ka galima pagal kvepavima i vamzdeli pasakyti apie koloriju deginima? Is pacios konsultacijos daug nesitikiu, juk neimanoma maitintis pagal konkretu produktu plana, ypac dirbant. Gal as klystu.

kadangi dauguma dietų yra nesveikos - per mažo kaloringumo arba vienproduktės, arba ir tas, ir tas viename, tai tokių tikrai patarčiau nesilaikyti. gali pabandyti skaičiuoti kalorijas, bet turėtų būti jokiu būdu ne mažiau kaip 1200 kcal (čia tau dietologė tikriausiai nustatys, kiek konkrečiai reikia tau). arba gali bandyti maitintis nesveiką ir kaloringą maistą keisdama liesesniu ir sveikesniu - pvz., riebią mėsą liesa , kepto maisto stengtis valgyti mažiau, o dažniau virti arba garinti, batoną pakeisti "Rugeliu" ar duoniukais, riebius tortus, pyragaičius, saldžius kepinius - viena kita datule (man žiauriai jos padėjo kaip saldumynų pakaitalas).
man dar neteko pas dietologes lankytis, bet tikiuosi, gausi gerų patarimų! jei nenori maitintis pagal konkretų planą, manau, tau patars, kokius produktus geriau rinktis.

QUOTE(Elizabete @ 2006 01 06, 22:25)

Elizabete, rašai, kad neturi antsvorio, bet esi nepatenkinta savo svoriu ir beveik nepastebėjai pasikeitimo po numestų 7kg. galbūt esi per reikli sau? jei nepaslaptis, koks tavo ūgis ir kiek sveri?

QUOTE(Elizabete @ 2006 01 07, 17:49)
Dietos manes netenkina,as net neuzsiimu jomis.Bet maisto apribot nemoku:(

o tu ir neribok, jei tau tai nepakeliama mirksiukas.gif kaip siūliau electricai, tiesiog pabandyk pakeisti dalį produktų kitokiais, lengvesniais. bet prieš ką nors darydama, patikėk, kad tau gali pavykti, nes su neigiamu nusistatymu tau gali būti sunku ką nors pakeisti 4u.gif
Atsakyti
Nuo to ir pradėk biggrin.gif Kas yra tavo tikslas? Gražiai atrodyti(numesti baisiuosius kg), ar valgyti kiek nori ir ką nori? Atsakai ir tada kuri veiksmų planą. Jei kyla klausimas, nuo ko pradėti, gal dar neatėjo kritinė minutė, kai jau net nereikėtų mąstyti, žinotum mirksiukas.gif
Konstruktyvios mintys-> mitybos keitimas-> judėjimas. 4u.gif
Atsakyti
Na,merginos,aciu.
As sveriu 67-68kg,ugis 170-172cm.
Vat.Klubai-mano siaubingiausia kuno vieta:(
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 01 07, 17:54)
Tada aš pacituosiu Meškutę Nidą iš Minus dešimt (tikiuosi, nesupyksi  4u.gif )- Arba valgai kiek nori, arba atrodai kaip nori.

Elizabete, prasau, ne, MALDAUJU! Tik neribok saves drastiskom dietom, nes kitaip isisuksi i ta rata ir gali baigi kaip ta mergina, apie kuria pasakojau. Suprantu tavo nora numesti siek tiek svorio, bet siulau na nebent tik pakeisti riebius produktus liesesniais. Daugiau nieko kas liecia mityba schmoll.gif Dar pradek sportuot. Pasikonsultuok su treneriais kurios kuno vietos tau labiausiai nepatinka, jie geriausiai patars kokius pratimus atlikti. Sportuojant svoris daznai islieka tas pats, taciau pakinta forma, nes riebalai ismainomi i raumenukus, kurie sveria daugiau, bet uzima maziau vietos ir atroto estetiskiau. Atrodysi thumbup.gif Nes kazkaip man is tavo duomenu ir poziurio i save darosi vaizdas, kad tau tik atrodo jog svorio numesti reikia, kai istikruju reikia tiesiog pakoreguoti kai kuriu vietu forma. Tam geriausiai tinka sportas.
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2006 01 07, 21:20)
Elizabete, prasau, ne, MALDAUJU! Tik neribok saves drastiskom dietom, nes kitaip isisuksi i ta rata ir gali baigi kaip ta mergina, apie kuria pasakojau. Suprantu tavo nora numesti siek tiek svorio, bet siulau na nebent tik pakeisti riebius produktus liesesniais. Daugiau nieko kas liecia mityba schmoll.gif Dar pradek sportuot. Pasikonsultuok su treneriais kurios kuno vietos tau labiausiai nepatinka, jie geriausiai patars kokius pratimus atlikti. Sportuojant svoris daznai islieka tas pats, taciau pakinta forma, nes riebalai ismainomi i raumenukus, kurie sveria daugiau, bet uzima maziau vietos ir atroto estetiskiau. Atrodysi  thumbup.gif Nes kazkaip man is tavo duomenu ir poziurio i save darosi vaizdas, kad tau tik atrodo jog svorio numesti reikia, kai istikruju reikia tiesiog pakoreguoti kai kuriu vietu forma. Tam geriausiai tinka sportas.

:)Matai,namuose turiu begimo takeli,dvirati.Bet is kur valios rast sportuot?Tingiu.Kai prisiverciu-pasportuoju viena savaitele ir vsio.baigta.Na,gal reiks rimtai imtis sporto.O koks sportas geriausia?Ypac dabar-ziema.?
Atsakyti
QUOTE(Elizabete @ 2006 01 08, 01:30)
O koks sportas geriausia?Ypac dabar-ziema.?

Bet koks sportas yra gerai... O geriausias tas kuris tau teikia tau didziausia malonuma. biggrin.gif Na gal isskyrus sachmatu sporta... lotuliukas.gif siaip man ir sunku namuose prisiverst pasportuot, ypac kai dabar ziema ir sportuoju namuose, bet... labai stengiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=olé,2006 01 07, 18:31]
kadangi dauguma dietų yra nesveikos - per mažo kaloringumo arba vienproduktės, arba ir tas, ir tas viename, tai tokių tikrai patarčiau nesilaikyti. gali pabandyti skaičiuoti kalorijas, bet turėtų būti jokiu būdu ne mažiau kaip 1200 kcal (čia tau dietologė tikriausiai nustatys, kiek konkrečiai reikia tau). arba gali bandyti maitintis nesveiką ir kaloringą maistą keisdama liesesniu ir sveikesniu - pvz., riebią mėsą liesa , kepto maisto stengtis valgyti mažiau, o dažniau virti arba garinti, batoną pakeisti "Rugeliu" ar duoniukais, riebius tortus, pyragaičius, saldžius kepinius - viena kita datule (man žiauriai jos padėjo kaip saldumynų pakaitalas).
man dar neteko pas dietologes lankytis, bet tikiuosi, gausi gerų patarimų! jei nenori maitintis pagal konkretų planą, manau, tau patars, kokius produktus geriau rinktis.

Labai aciu uz padrasinima, nueisiu pas dietologe. Labai ispudinta tavo liniuote, tikiuosi nors truputi pakopijuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo electrica: 09 sausio 2006 - 14:18