Įkraunama...
Įkraunama...

Efektingas lieknėjimas

Apklausa: kaip efektingiau sveikiau ir geriau mesti svori? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
mano manymu svarbiausias dalykas yra neskubeti daryti po truputi o ne nuo rytojaus valgysiu 2 kart maziau...reikia saugoti save 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš užsibrėžiau iki vasaros numesti bent 5 kg. Pasidalinkit patirtimi ir su manim ax.gif , ir aš noriu būti liekna biggrin.gif
Atsakyti
ka man daryt patarkit? smile.gif pries koki pusmeti apie keturis-penkis menesius ash derinau maista,walgiau maziau,sweikai,liesai,wakarais neesdawau ir taip numetus buwau 12kg,taciau kazkaip po truputeli atsileidau ir wiskas grizo i senas wezias....dabar wel bandau akzka tokio daryt,wakarais nieko newalgau,nu kefyro ishgeriu,bet kad ir kaip noriu tu saldumynu atsisakyt,man neisheina,kokiu wafliu ar sausainiu uzkremtu per piet,pietums labai daug walgau,o kitus kartus zymiai maziau,gal pasidaryti ir man ta maisto netolerawimo testa? g.gif
Atsakyti
na manau reiktu tik labiau susijimti:0 gal pabandyti tada kcal paskaiciuoti, po sesiu nevalgyti vakare arba mazinti porijas per puse, o gal valgyti tiek pat tik nekoloringu patiekau:) na o gal vis del to vel derinti. as ati ir vis iki 63 nukratau o po to apsileidziu, bet dabar esu susiemusi ir nusprendziau kad viskas turiu pasiekti 58 nes kodel pacioj jaunystej, kai kusnas pats graziausias turiu kompleksuoti, bijoti pasirodyti ar rengtis ne tai ka noriu, o kas tinka .fui viskas:)
Atsakyti
man tas pats,pati jaunyste,o turiu neshiot rubus kurie tinka ir shiaip jei randu,pwz negaliu nuzeminto liemens neshiot,nuksmunka kai atsisedu ir tuo wiskas pasibaigia...
Atsakyti
Nu amn ir sonai isdribe net atsisesti nereikia:) atrodau klaikiai anksciau sportavau sporto klube bet dabar neiseina:) tai sakau nors taip gal susitvarkys:) bejekai sportavau tai negaledavau dietu laikytis, nes kazkaip vis noredavau ir noredavau valgyti nors svoris biski krito ir kunas sustangrejo:)
Papildyta:
beje ar tu kada bandej laikytis dietu? kokiu?
Atsakyti
***** mergaites pas mane ta pati problema.. unsure.gif svoris irgi kaip amilles atrodo mazas tas virssvoris pagal ugi turbut 3 ar 4 kg bet kaip sunku numest. bandziau dieta 4 dienas pasilaikiau bet tikrai jei laikais tai izoliuota turi jaustis nuo draugu ir baliuku cool.gif tada numeciau truputi na bet mazai ir atrodo beveik visi grizo.. ech.. svarbiausia kad nzn net kokios dietos laikytis kad visa laika istverciau, laikyciausi jei tikrai efektyvi butu blush2.gif atrodo juk taip lengva turetu but pora sav greit prabegtu ir tu liekna smile.gif tik palaikyt svori reik.. bet kaip organizmui pasakyt kad palauktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 01 08, 15:57)
Ir aš užsibrėžiau iki vasaros numesti bent 5 kg. Pasidalinkit patirtimi ir su manim ax.gif , ir aš noriu būti liekna biggrin.gif

Nu ka, jau 3 dieneles sportuoju blush2.gif issimatavau visa, pasisveriau. Vyriokas mano juokiasi: sako ziuresim kaip tau su valios pastangom po menesio bus. Jei su tokia energija ir toliau, rezultatai tikrai matysis! thumbup.gif
Nupirkom treniruokli orbi treka ta vadinama, kur kaip slides, bet kol kas tik 15 minuciu isminu, darau atsilenkumus, bet ir tai jauciuos kazkokia patezus. Sako po gimdymo labai silpnas organizmas buna, tai as per daug ir nesiplesau, kiek padarau, tiek. Svarbu kiekviena diena po kazkiek.
A, ir po 18 valandos nevalgau. O kadangi leliuka dar maitinu, tai skysciu daugiau geriu, ir valgau mazesnem porcijom.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu man ir tas sakau kiek cia tereikia, kiek tik pasistengti, bet vis neiseina, bet dabar vel bandau:) nes reikia bandyt:)
Atsakyti
na taip ir man reik kolkas tai stengiuos tik vakarais nevalgyt ir truput ribot bet grynos tokios nea. o kokios dbr tu laikais? kitas kokias esi isbandzius ir kokia efektyviausia numest ne tiek ir daug bet nepriaugt?
Atsakyti
panos ribokit riebalu kieki maiste ir atsizvelkit i maisto piramide ash ishviso atsisakiau mesos ir saldumynu 4u.gif valgau darzoves vaisius duona koshes ir svoris vis krenta ir krenta nebuvo jo daug norejau tik 5kg numest taj per savaite kazkur po 0,5 nusirutulioja ir viskas lb ok thumbup.gif wub.gif nekankinu savo organizmo valgau ir tuo dziaugiuosiu lajkausi principo ash ne siushkliu deze kad slamshta valgyciau ir save palepinu kad ir brangiu bet svejku ir visaverciu maistu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
na taip tu teisi.. (dieve kaip man tai atsibodo kartot.. kada ir as ko imsiuos doh.gif ) geriausia visa laik sveikai maitintis. tik kaip pereiti prie to maisto.. juk tai ir sunkiausia. o po to pripranti. kaip zinot kuris geras kas blogas. mesytes tai ir noredama neatsisakyciau, bo kraujas blogas tai man reik, nors retai as valgau ja blush2.gif
na tai ka patarsi, gal tavo maitinimas vienas is tu vardiniu siame forume, montignac, ar kiti? kiek laiko taip maitinies?
Atsakyti