mano manymu svarbiausias dalykas yra neskubeti daryti po truputi o ne nuo rytojaus valgysiu 2 kart maziau...reikia saugoti save
Ir aš užsibrėžiau iki vasaros numesti bent 5 kg. Pasidalinkit patirtimi ir su manim
, ir aš noriu būti liekna
ka man daryt patarkit?
pries koki pusmeti apie keturis-penkis menesius ash derinau maista,walgiau maziau,sweikai,liesai,wakarais neesdawau ir taip numetus buwau 12kg,taciau kazkaip po truputeli atsileidau ir wiskas grizo i senas wezias....dabar wel bandau akzka tokio daryt,wakarais nieko newalgau,nu kefyro ishgeriu,bet kad ir kaip noriu tu saldumynu atsisakyt,man neisheina,kokiu wafliu ar sausainiu uzkremtu per piet,pietums labai daug walgau,o kitus kartus zymiai maziau,gal pasidaryti ir man ta maisto netolerawimo testa?
na manau reiktu tik labiau susijimti:0 gal pabandyti tada kcal paskaiciuoti, po sesiu nevalgyti vakare arba mazinti porijas per puse, o gal valgyti tiek pat tik nekoloringu patiekau:) na o gal vis del to vel derinti. as ati ir vis iki 63 nukratau o po to apsileidziu, bet dabar esu susiemusi ir nusprendziau kad viskas turiu pasiekti 58 nes kodel pacioj jaunystej, kai kusnas pats graziausias turiu kompleksuoti, bijoti pasirodyti ar rengtis ne tai ka noriu, o kas tinka .fui viskas:)
man tas pats,pati jaunyste,o turiu neshiot rubus kurie tinka ir shiaip jei randu,pwz negaliu nuzeminto liemens neshiot,nuksmunka kai atsisedu ir tuo wiskas pasibaigia...
Nu amn ir sonai isdribe net atsisesti nereikia:) atrodau klaikiai anksciau sportavau sporto klube bet dabar neiseina:) tai sakau nors taip gal susitvarkys:) bejekai sportavau tai negaledavau dietu laikytis, nes kazkaip vis noredavau ir noredavau valgyti nors svoris biski krito ir kunas sustangrejo:)
Papildyta:
beje ar tu kada bandej laikytis dietu? kokiu?
Papildyta:
beje ar tu kada bandej laikytis dietu? kokiu?
***** mergaites pas mane ta pati problema..
svoris irgi kaip amilles atrodo mazas tas virssvoris pagal ugi turbut 3 ar 4 kg bet kaip sunku numest. bandziau dieta 4 dienas pasilaikiau bet tikrai jei laikais tai izoliuota turi jaustis nuo draugu ir baliuku
tada numeciau truputi na bet mazai ir atrodo beveik visi grizo.. ech.. svarbiausia kad nzn net kokios dietos laikytis kad visa laika istverciau, laikyciausi jei tikrai efektyvi butu
atrodo juk taip lengva turetu but pora sav greit prabegtu ir tu liekna
tik palaikyt svori reik.. bet kaip organizmui pasakyt kad palauktu
QUOTE(agnesse @ 2007 01 08, 15:57)
Ir aš užsibrėžiau iki vasaros numesti bent 5 kg. Pasidalinkit patirtimi ir su manim
, ir aš noriu būti liekna 
Nu ka, jau 3 dieneles sportuoju
Nupirkom treniruokli orbi treka ta vadinama, kur kaip slides, bet kol kas tik 15 minuciu isminu, darau atsilenkumus, bet ir tai jauciuos kazkokia patezus. Sako po gimdymo labai silpnas organizmas buna, tai as per daug ir nesiplesau, kiek padarau, tiek. Svarbu kiekviena diena po kazkiek.
A, ir po 18 valandos nevalgau. O kadangi leliuka dar maitinu, tai skysciu daugiau geriu, ir valgau mazesnem porcijom.
na taip ir man reik kolkas tai stengiuos tik vakarais nevalgyt ir truput ribot bet grynos tokios nea. o kokios dbr tu laikais? kitas kokias esi isbandzius ir kokia efektyviausia numest ne tiek ir daug bet nepriaugt?
panos ribokit riebalu kieki maiste ir atsizvelkit i maisto piramide ash ishviso atsisakiau mesos ir saldumynu
valgau darzoves vaisius duona koshes ir svoris vis krenta ir krenta nebuvo jo daug norejau tik 5kg numest taj per savaite kazkur po 0,5 nusirutulioja ir viskas lb ok
nekankinu savo organizmo valgau ir tuo dziaugiuosiu lajkausi principo ash ne siushkliu deze kad slamshta valgyciau ir save palepinu kad ir brangiu bet svejku ir visaverciu maistu
na taip tu teisi.. (dieve kaip man tai atsibodo kartot.. kada ir as ko imsiuos
) geriausia visa laik sveikai maitintis. tik kaip pereiti prie to maisto.. juk tai ir sunkiausia. o po to pripranti. kaip zinot kuris geras kas blogas. mesytes tai ir noredama neatsisakyciau, bo kraujas blogas tai man reik, nors retai as valgau ja
na tai ka patarsi, gal tavo maitinimas vienas is tu vardiniu siame forume, montignac, ar kiti? kiek laiko taip maitinies?
na tai ka patarsi, gal tavo maitinimas vienas is tu vardiniu siame forume, montignac, ar kiti? kiek laiko taip maitinies?