Įkraunama...
Įkraunama...

Efektingas lieknėjimas

Apklausa: kaip efektingiau sveikiau ir geriau mesti svori? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as irgi tam puslapyj paskaicius apsidziaugiau, bet Alma littera puslapyje jos rasti nepavyko, reiskai dar tik planuose, nieko palauksiu. kad nors rusiska kur gavus, siaip yra klaipedoj rusiskas knygynas, gal paieskosiu.
Atsakyti
Labas vakaras,

šiandien dar kartą gavau pastabą dėl sustorėjimo. Kadangi tą patį įrodo ir veidrodis ir rūbai,susimąsčiau. g.gif

Tenka pripažinti,kad valgau tada,kai man liūdna,pikta ar tiesiog nuobodu.Toks jau mano bjaurus įprotis guosti save maistu ir deja stiprus įprotis. schmoll.gif

Pasidalinkit, ar kam nors pavyko atsikratyti emocinio valgymo ir kuo jį pakeitėt?

Ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
na, nebent gali sąmoningai save paklausti, kodėl valgai - kad esi alkana, ar kad liūdna.. liūdesys nesuvalgomas, ir kai tai pajusi - bus lengviau atsispirti...
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 05 30, 09:29)
Alio, miegančios gražuolės  lens.gif  smile.gif
Nejaugi šita tema tokia nebeaktuli, kad tokios neaktyvios??? blink.gif

Aktuali, ypač kai saulė užkaitino ir reikia "šokti" į vasarinius drabužius. Klausyk, gal gali man išduoti paslaptį kas ta Delčios dieta. Man prasidėjo atostogos, tai labai noriu išbandyti. Neperžiūrėjau visų šio skyrelio atsiliepimų, taigi jeigu tau teks kartotis, parašyk man į asmeninę dėžutę. O kokį sporto klubą lankai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andora: 23 birželio 2006 - 19:43
QUOTE(Andora @ 2006 06 23, 20:41)
Aktuali, ypač kai saulė užkaitino ir reikia "šokti" į vasarinius drabužius. Klausyk, gal gali man išduoti paslaptį kas ta Delčios dieta. Man prasidėjo atostogos, tai labai noriu išbandyti. Neperžiūrėjau visų šio skyrelio atsiliepimų, taigi jeigu tau teks kartotis, parašyk man į asmeninę dėžutę. O kokį sporto klubą lankai?

Andora "įmečiau dietą tau į dėžutę mirksiukas.gif
Nors jos sąžiningai laikiausi visus metus, bet dabar mečiau ją blink.gif Nes ką per tyą savaitę numeti, per kelias dienas sugrįžta. Tai va, dabar tik maistą reguliuoju ir spostuoju IMPULS+
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2006 06 27, 08:16)
Andora "įmečiau dietą tau į dėžutę  mirksiukas.gif
Nors jos sąžiningai laikiausi visus metus, bet dabar mečiau ją  blink.gif  Nes ką per tyą savaitę numeti, per kelias dienas sugrįžta. Tai va, dabar tik maistą reguliuoju ir spostuoju IMPULS+

Dėkoju už dietą. Man patiko valgymų suskirstymas valandomis: jis labai gerai derės prie darbo režimo. Na o kol atostogos, pasistengsiu nebėgti kas kart į virtuvę vėl ko nors užskąsti.
Atsakyti
as nesu lb stora as tik del pilvuko .... ax.gif jis yra biski atsikises .... verysad.gif
na as noreciau numesti kokis 5-7 kg patarkit kokiu budu ? rolleyes.gif
( ir atleiskit jei tokia tema buvo ax.gif )
Atsakyti
Siulau pati geriausia buda smile.gif
sportas + dieta.
O pati atradau super dalyka - maisto papilda vartojama vietoj pusryciu ir vakarienes. Man, tokiai bevalei yra lb sunku laikytis dietu. Taigi dabar valgau socius pietus ir svoris po truputeli krenta smile.gif
p.s. cia ne reklama, bet jei noretum suzinoti daugiau ar ko nors paklausti, parasyk man az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xlr: 02 rugpjūčio 2006 - 12:10
Su amžiumi mūsų medžiagų apykaita darosi vis lėtesnė, griauna bet kokius mūsų planus atsikratyti nereikalingų kilogramų. Kaip tai pakeisti?

Štai 3 svarbiausi medžiagų apykaitos veikimo principai. *

Valgymas pagreitina medžiagų apykaitą. Tam, kad perdirbtų jūsų suvartotą maistą, organizmas sudegina 10 proc. visų dienos kalorijų.
*

Bet kokia fizinė veikla, pavyzdžiui, vaikščiojimas arba važiavimas dviračiu, paspartina medžiagų apykaitą. Ji dirba greičiu dar valandą po tos veiklos. Tam, kad priverstumėte savo organizmą greičiau deginti kalorijas, jums nereikia daryti specialių pratimų. Tinka bet koks judėjimas.
*

Raumenų ląstelėms reikia daugiau energijos, negu kad riebalų. Kuo daugiau turite raumenų, tuo daugiau kalorijų sudeginate kiekvieną minutę, nepriklausomai nuo to, ką veikiate – judate ar ilsitės.

O dabar keletas patarimų, kaip priversti šiuos faktus dirbti jums:

1.

Nepamirškite papusryčiauti. Taip savo medžiagų apykaitą priversite dirbti jau nuo pačio ryto.

2.

Valgykite kuo dažniau, bet po truputį. Taip išvengsite alkio jausmo, po kurio, kaip žinia, neretai seka persivalgymas.

3.

Valgykite mažiau riebalų. Jų perdirbimui jūsų organizmas sunaudoja mažiau kalorijų, negu kad angliavandenių.

4.

Pamirškite badavimus. Organizmas, reaguodamas į alkio jausmą, sulėtina medžiagų apykaitą, taip kaupdamas energiją ateičiai.

5.

Kad darbo metu neužsisėdėtumėte, nepraleiskite bet kokios progos pajudėti. Pavyzdžiui, pietų pertraukos metu išeikite pasivaikščioti, arba, užuot skambinę telefonu kolegai, patys prieikite prie jo stalo pakalbėti.

6.

Jei turite bent 5 laisvas minutes, atlikite kokį nesudėtingą pratimą, pavyzdžiui, pakilnokite, pasukite rankas, padarykite kelis pritupimus ar įtūpstus.

7.

Šokite. Tai padės jums sudeginti tiek pat kalorijų, kaip ir atliekant fizinius pratimus. Taip pat pakels nuotaiką.

8.

Nusipirkite šunį. Tai kainuos pigiau, negu asmeninis treneris. Kai jūsų draugas užsimanys pasivaikščioti, negalėsite pasiteisinti, kad tingite ar neturite laiko. Aktyvus 15 min. pasivaikščiojimas sudegina 60 kilokalorijų.

9.

Netingėkite užsiimti namų ruoša, tvarkymu: šveiskite, plaukite, šluokite, lyginkite. Tai taip pat prilygsta gerai mankštai.

10.

Bendraukite stovėdami. Taip kas minutę sudeginsite keliom kalorijom daugiau.

11.

Sėdėdami nesikūprinkite. Jei žiūrėsite televizorių ar skaitysite knygą sėdėdami tiesiai, sudeginsite 5 % kalorijų daugiau, negu kad pusiau gulom.
Atsakyti
Labai gera tema 4u.gif O kaip ten su vandeniu? ar geriant po 3 ltr per dieną tikrai galima pagreitinti apykaitą? g.gif
Atsakyti
thumbup.gif tema
Labai aciu uz patarimus.
Atsakyti
XLR gal gaėtum plačiau parašyti apie tą maisto papildą. Kur jo gali nusipirkti ir kiek kainuoja? bigsmile.gif
Atsakyti