Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

QUOTE(Geliuke @ 2006 05 16, 10:02)
Lygiai taip kaip ir prie kostiumo turi buti devimos kojines iki keliu ir ne trumpesnes, ir nepriklausomai nuo metu laiko smile.gif

o vat su tokiomis šviesiomis kojinėmis taip pat problemikė smile.gif iki kelių yra tik vienas modeliukas, bet toks feeeeeeeeeeee cool.gif kelios blogos, kelios geros akys
Atsakyti
Gražiu kojiniu yra Kaune Megoj Chester batu parduotuve. Bet kainuoja 29LT g.gif
Kazkaip daugokai.
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 16, 23:34)
o vat su tokiomis šviesiomis kojinėmis taip pat problemikė  smile.gif iki kelių yra tik vienas modeliukas, bet toks feeeeeeeeeeee  cool.gif kelios blogos, kelios geros akys

Lijo o tu KLP kur nors matei tookias ilgas kojines sviesias?
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 05 17, 09:54)
Lijo o tu KLP kur nors matei tookias ilgas kojines sviesias?

joop mirksiukas.gif visose NELIK BASAS parduotuvėse jų yra (bent jau buvo)... jos smėlio spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 17, 10:09)

joop  mirksiukas.gif  visose NELIK BASAS parduotuvėse jų yra (bent jau buvo)... jos smėlio spalvos  smile.gif 

aciu aciu aciu
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 05 17, 10:11)
aciu aciu aciu

nėr už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 17, 10:20)
nėr už ką  mirksiukas.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 17 gegužės 2006 - 09:27
QUOTE(siamka @ 2006 05 17, 10:26)

blush2.gif
Atsakyti
kur ieskot grazaus kaklaraiscio vyrui.. vakar aprangoj ziurejau ir kitur - arba labai brangus arba tragiski...
Atsakyti
QUOTE(Giedrushka @ 2006 05 17, 17:09)
kur ieskot grazaus kaklaraiscio vyrui.. vakar aprangoj ziurejau ir kitur - arba labai brangus arba tragiski...

na man tai visai graziu kaklaraisciu ir gariunuose yra. nzn moket ten uz nieka 100lt tai nesinori smile.gif
Atsakyti
mano vyruko sasagos smile.gif
Atsakyti
mano jaunikis neturi dar kostiumo ir vyr. pabrolys dar neturi, iesko... doh.gif sako, kad nori sviesaus, o jaunikis nori juodo biggrin.gif tai gal susitars tarpusavy, kad nereiketu po to visiem aiskint, kas ka veda tongue.gif
Atsakyti