mes vienus tokius marskinius neblogus mugej radom su sasagom o liemene lygtaiturim cia forume rezervave, tikvat niekaip is vln neparsivezu nes nenuvaziuoju
Ai tiesa.. o aš norėjau pasiklausti tų, kurios vasaros įkarštyje tuokiatės.. Ar jūsų būsimieji bus marškinukais ilgom rankovėm ir su sąsagom (kad gražiai kyšotų iš švarko rankovių) ar kokiais trumpom rankovėm marškiniais? Kaip įtariu, patogumo dėlei trumpom geriau gal.. bet grožio ir viso kito.. tai su sąsagom.. Bet turbūt trumpom vis tiek nesidės..
noriu paklausti gal kam teko siutis jaunikiui juosta vietoj dirzo ir peteliske is audinio prie jaunosios sukneles priderinto ?? kaip jum atrodo- ar butu grazus toks variantas ?
vat ir as galvoju gal nekankinti svao brangiausiojo ir nupirkti trumpom rankovem, tik vat su ilgom ir sus sasagom graziau tai vis dar mastom apie marskinius
gal kam teko siutis jaunikiui juosta vietoj dirzo ir peteliske is audinio prie jaunosios sukneles priderinto ??
kaip jum atrodo- ar butu grazus toks variantas ?
mano galva, tai idealus variantas mano suknelė iš nuomos punkto, bet ten visos siūtos, tai užsiprašiau, kad maniškiui pasiūtų kaklaskarę iš tokios medžiagos, kaip mano suknelė
mano galva, tai idealus variantas mano suknelė iš nuomos punkto, bet ten visos siūtos, tai užsiprašiau, kad maniškiui pasiūtų kaklaskarę iš tokios medžiagos, kaip mano suknelė
man irgi atrodo, kad turetu but grazu kadangi maniskis eina su klasikiniu juodu smokingu, tai manau ta juosta labai tiks
o as suknele siutis planuoju, tai is kart ir uzsakysiu bet mes norim peteliskes, manau nera labai sudetinga ja pasiut
o mums ten pasirinkimas pastaruoju metu nelabai patinka, spalvine gama ne ta, kokios noretusi, o ir dydzio nera tokio, kad jam tiktu, visos rankoves trumpos
Pardaveja sake, kad ten kostiumai vienetiniai, ta prasme jie daug uzsakymu nedaro tokiu paciu, tikriausiai mums labai pasiseke, nes patinkantis kostiumas tiko is kart. Jei yra patinkantis modelis, tai dydziai gali buti vos 2 ar 3. Is vienos puses tai labai gerai, na is kitos puses tai...
vat ir as galvoju gal nekankinti svao brangiausiojo ir nupirkti trumpom rankovem, tik vat su ilgom ir sus sasagom graziau tai vis dar mastom apie marskinius
o mes pagaliau nupirkom jaunikiui grazu juoda kostiuma n(hugo boss), iliemenuota toki, su trim sagom...nu liuks vyras atrodo ir liemene dabar tinka! kaip uzsidejo namie viska, dar karta isimylejau..