Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

O aš eilinį kartą vėl gilioje nežinioje.. berniukas nori šviesaus.. man tamsus čiotkiau... žodžiu kosmosas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 05 25, 14:40)
O aš eilinį kartą vėl gilioje nežinioje.. berniukas nori šviesaus.. man tamsus čiotkiau... žodžiu kosmosas.. doh.gif

Man tai gražiau šviesus- labiau išeiginis atrodo mirksiukas.gif O gal nesinori tamsaus, nes ir taip būsimasis kasdien su kostiumu į darbą eina... Neįdomu būtų tas pats per vestuves blink.gif
Atsakyti
noriu paklausti koks Jusu manymu bus vaizdelis.
mano suknele balta. maniskio kostiumas smelinis, norim batus kaklaraisti ir dirza pirkti vienos spalvos, sampanines (tinka prie kostiumo, ziurejom).
tai vat as noriu i plaukus koki grozi nusipirkti (gelytes, sage ar pan) tokios pat sampanines spalvos. kad deretumem.

kaip galvojat? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2006 05 26, 15:58)
noriu paklausti koks Jusu manymu bus vaizdelis.
mano suknele balta. maniskio kostiumas smelinis, norim batus kaklaraisti ir dirza pirkti vienos spalvos, sampanines (tinka prie kostiumo, ziurejom).
tai vat as noriu i plaukus koki grozi nusipirkti (gelytes, sage ar pan) tokios pat sampanines spalvos. kad deretumem.

kaip galvojat? verysad.gif

zinai ir as vis galva suku del visokiu detaliu... wacko.gif wacko.gif taip kaip nupasakojai, tai tada norisi, kad tavo suknele butu sampanine... biggrin.gif tiesa, ta sampanine spalva, nuotraukose atrodo beveik balta..
Atsakyti
jooo.. gal truputi ir pristabdziau kad balta pasirinkau.
bet jau velu, uzsakyta, atvezta.
vadinasi atkrenta sampanines geles. desiuos kokia sage.
o jaunikis prie manes deres savo baltais marskiniais.

aj, dzin, svarbu kad viskas paskui gerai butu... bigsmile.gif
Atsakyti
Ner ko čia parintis! bigsmile.gif Jei matei nuotraukas iš Skaisgirio vestuvių: jis buvo su smėlio spalvos kostiumu, o ji- su balta suknele, ir visai derėjo vienas prie kito mirksiukas.gif
Atsakyti
nea, nemaciau.
kur cia ziureti reikia? blink.gif
Atsakyti
Pagrindiniame forumo "Vestuvės" puslapyje, temoje apie įžymybių vestuves mirksiukas.gif Beje, jei pas tave balta suknelė, bent jau nereikia sukti galvos dėl to, kad balti bateliai prie jos netiks, taip kaip man g.gif
Atsakyti
Miargos... susiplanavom rytoj važiuoti į Vilnių ir leistis į kostiumo paiešką... beeeeet šiandien visai netikėtai aptikome nerealų kostiumą čia pat Kaune.. clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif assa.gif assa.gif O jau grooooožissss... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kai užsidėjo, tai šakės.. maniau išprotėsiu iš laimės gavus tokį vyrą.. biggrin.gif Kiek matavosi, tai dar nei vienas taip neprilipo kaip tas.. dar negaliu atsigauti.. mane ištiko tas jausmas, kaip kai kurias iš jūsų.. nu tiesiog įsimylėjau jį iš naujo.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Dar vienas galvos skausmelis pagaliau nukrito.. smile.gif Nes kur tik užeidavom.. pasakydavom dydį.. tai kreivai pažiūrėdavo ir sakydavo, kad tokių arba neveža dydžių.. arba tiesiog neturi.. dry.gif
Ech... kaip fajna dabarrrr... rolleyes.gif
Tiesa.. kostiumo norėjo šviesaus.. bet pirkom juodą.. doh.gif Nes nėr ką lyginti su jokiais tais šviesiais, kiek matėm.. visgi Hugo Boss... tai ir atrodo super.. ir medžiagytė superinė.. ax.gif O ir nepirkt tiesiog neišėjo.. nes kaip nulietas ant mano berniukėlio.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 05 26, 23:01)
Miargos... susiplanavom rytoj važiuoti į Vilnių ir leistis į kostiumo paiešką... beeeeet šiandien visai netikėtai aptikome nerealų kostiumą čia pat Kaune..  clap.gif  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif O jau grooooožissss...  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Kai užsidėjo, tai šakės.. maniau išprotėsiu iš laimės gavus tokį vyrą..  biggrin.gif  Kiek matavosi, tai dar nei vienas taip neprilipo kaip tas.. dar negaliu atsigauti.. mane ištiko tas jausmas, kaip kai kurias iš jūsų.. nu tiesiog įsimylėjau jį iš naujo..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  wub.gif

sveikinu puikiu pirkinuku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o as to jausmo dar nepajutau.. lotuliukas.gif mes dar paieskose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 05 26, 23:01)
Miargos... susiplanavom rytoj važiuoti į Vilnių ir leistis į kostiumo paiešką... beeeeet šiandien visai netikėtai aptikome nerealų kostiumą čia pat Kaune..  clap.gif  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif O jau grooooožissss...  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Kai užsidėjo, tai šakės.. maniau išprotėsiu iš laimės gavus tokį vyrą..  biggrin.gif 

Sveikinimai! Tai kur radot ta iddvajotaji kostiuma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 05 26, 22:13)
sveikinu puikiu pirkinuku  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o as to jausmo dar nepajutau.. lotuliukas.gif mes dar paieskose doh.gif

Ačiū.. mirksiukas.gif rolleyes.gif Esu tikra, kad atrasit ir jūs.. smile.gif Jau mes radom.. aukštam ir kūdam.. tai vadinasi visokių yra.. laugh.gif

QUOTE(Forgete @ 2006 05 27, 07:24)
Sveikinimai! Tai kur radot ta iddvajotaji kostiuma? smile.gif

Radome MEGOJ, ten yra kažkokia parduotuvė, nei nežinau kaip vadinasi.. kur suvežti visokių dizainerių ir šiaip garsių firmų drabužiai.. kaip supratau, neišparduoti paskutiniai modeliai, ar kažkas panašaus.. g.gif Gražių dalykų ten yra.. tik kad padlos brangūs labai.. doh.gif
Atsakyti