Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

sveikos na va vakar nupirkom brangiausiam kostiuma is Baltman, sviesu labai graziai atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitux @ 2006 06 15, 13:44)
Irgi aciu dievui  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o va maniškei panašiai tongue.gif
Atsakyti
Dabar ziurinejau vestuvines nuotraukas ir radau vat toki idomu jaunikaiti man grazu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MentiRosa @ 2006 06 16, 15:45)
Dabar ziurinejau vestuvines nuotraukas ir radau vat toki idomu jaunikaiti man grazu  wub.gif

o man schmoll.gif o nuotaka išvis doh.gif doh.gif doh.gif žodž, ne mano tipažas biggrin.gif
Atsakyti
Maniskio buvo sviesus kreminis kostiumas, tai po foto ir video seansu kostiumas gavos kaip nupudruotas, tikiuos ant foto nesimatys smile.gif Nes vistiek gi glaudziaus prie jaunikio, ir apsikabinejau. Siaip labai reik ziuret ar kostiumas neteplus krempudrai. Nes jauciu ant tokio balto tai ux kaip matytus.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 06 18, 11:13)
Nes jauciu ant tokio balto tai ux kaip matytus.

tai jie pilvukais galėtų trintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 16, 21:25)
o man  schmoll.gif o nuotaka išvis  doh.gif  doh.gif  doh.gif žodž, ne mano tipažas  biggrin.gif

o as apie nuotaka nieko ir nesakiau g.gif tik tiek,kad man jaunikis graziai atrode o ne taip kaip visi, tik kad nelabai suderinta su suknele

Atsakyti
QUOTE(MentiRosa @ 2006 06 18, 17:22)
o as apie nuotaka nieko ir nesakiau  g.gif  tik tiek,kad man jaunikis graziai atrode o ne taip kaip visi, tik kad nelabai suderinta su suknele

ne ne - tu nieko nesakei, čia jau mano pastebėjimas tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MentiRosa @ 2006 06 16, 15:45)
Dabar ziurinejau vestuvines nuotraukas ir radau vat toki idomu jaunikaiti man grazu  wub.gif
user posted image

Nesupykit uz asmenine nuomone, bet man cia jaunikio apranga labai nekaip atrodo... tokie issipese marskiniai, prasegti dideliais ant virsaus kalnieriais ir be jokio kaklaraiscio... man toks stilius labai nepatinka. Bet cia tikriausiai skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
mes jau maniskiui isrinkom kostiuma, toki juoda, labai plonyti, lengva thumbup.gif kaip apsirenge, tai jau toks grazuolis... wub.gif dar baltus marskinukus su sasagom nupirkom thumbup.gif pirkom akropoly "sunset suits", va.
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 06 19, 19:09)
dar baltus marskinukus su sasagom nupirkom thumbup.gif pirkom akropoly "sunset suits", va.

ŠITA PARDĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif maniškiui ten kostiumą ir paltą pirkom wub.gif ir dar marškinius greičiausiai ten pat nusipirksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 19, 22:34)

ŠITA PARDĖ  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  maniškiui ten kostiumą ir paltą pirkom  wub.gif ir dar marškinius greičiausiai ten pat nusipirksim  ax.gif

mes marskinukus kitoj pirkom, irgi Akropoly, ten jie tik marskinius ir kalkalraiscius pardavineja, Lamembert atrodo...marskiniai vos ne kaip kostiumas kainavo doh.gif nu bet , atseit , labai kruti... new_russian.gif
Atsakyti