Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

QUOTE(Rinesa @ 2006 07 25, 19:00)
O kuo aprengti jaunikį, jei ceremonija neiškilminga? g.gif

manau nors ir neiskilminga ceremonija jaunikis vis tiek turi deveti kostiuma ir nera jokios kitos kalbos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 07 25, 16:56)
o diržas  g.gif ?

Diržą irgi nupirkom.. blush2.gif Tik pamiršau paminėti.. doh.gif Jatus, kaip gražiai atrodys.. wub.gif Man truputį panika, kad tik neatrodytų geriau nei aš.. lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 25, 20:26)
treningais biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 07 25, 21:36)
manau nors ir neiskilminga ceremonija jaunikis vis tiek turi deveti kostiuma ir nera jokios kitos kalbos  schmoll.gif

o tai kaip be treningu? smile.gif
Atsakyti
Kaip juokinga! bigsmile.gif
Atsakyti
o mano jaunikis bus tamsiu kostiumu, tik dar nesugalvojam kokius jam marskinius detis? jei bus balti, tai prieko tada derinti kaklaraisti? doh.gif ka manot merginos?
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2006 07 26, 17:43)
o mano jaunikis bus tamsiu kostiumu, tik dar nesugalvojam kokius jam marskinius detis? jei bus balti, tai prieko tada derinti kaklaraisti? doh.gif ka manot merginos?

Na jau na.. taigi tamsus kostiumas + šviesūs marškiniai, tai pats paprasčiausias ir dažniausiai pasitaikantis derinys.. biggrin.gif Taip kad nematau čia jokio sunkumo ką prie ko derinti.. smile.gif Dažniausiai derina arba prie jaunosios suknelės, arba prie kažkokių jos suknelės detalių.. smile.gif
Plius.. žiūrint ko jūs norit.. ar kaklaskarės, ar normalaus kaklaraiščio..? g.gif Nes kiek mes ieškojom kaklaraiščio.. tai būrė, kad jei suknelė balta, tai kaklaraištis neva turėtų būti pilkas, melsvas ar kažkas panašaus.. unsure.gif Tai pat yra dabar visokių šviesių, su išsiuvinėtom kvietkom.. žodžiu sunkumas ne derinime pagrinde.. o išsirinkime iš tikrai nemenkos pasiūlos.. ax.gif

Nu vo kiek pasireiškiau.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2006 07 27, 01:13)

O kokia bus tavo suknelė (atspalvio)? g.gif
Balta, atseit, tinka prie visko. Bet... g.gif Pabandyk pridėti prie kostiumo pasirinktus marškinius, paskui kaklaraištį... ir matysi, - tinka, ar patinka. ax.gif Pasikliauk savo skoniu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2006 07 26, 19:16)
O kokia bus tavo suknelė (atspalvio)? g.gif
Balta, atseit, tinka prie visko. Bet... g.gif Pabandyk pridėti prie kostiumo pasirinktus marškinius, paskui kaklaraištį... ir matysi, - tinka, ar patinka.  ax.gif Pasikliauk savo skoniu. 4u.gif

va tas ir yra turbut, kad to skonio kaip ir nebeturiu lotuliukas.gif nebezinau nei kas grazu, nei kas tinka, bet gal kaip nors mirksiukas.gif , darysiu taip kaip sakai ,imsiu ir derinsiu!
Atsakyti
help.gif ar zinot pagal ka jaunikiui renka kaklaraisti? as galvojau, kad pagal mano sukneles priedus (pvz. mano gorsetas ir sukneles gele bus puostas su platina), tai maniau, kad jo kaklaraistis irgi turi buti kazkas su platina, o isgirdau tokia nuomone, kad pagal geles turi buti derinamas g.gif
Gal kas turit patirties sioj srityje

maniskis deves sampaninius baltinius, nes as busiu su sampanine suknele, na bet kaip ta dilema su kaklaraisciu geriau isspresti - prie ko ji derinti: prie detaliu ar prie puokstes spalvu g.gif
Gal kas zinot kaip pagal protokola turi buti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 26 liepos 2006 - 18:42
QUOTE(Nerytė @ 2006 07 26, 19:38)
help.gif  ar zinot pagal ka jaunikiui renka kaklaraisti? as galvojau, kad pagal mano sukneles priedus (pvz. mano gorsetas ir sukneles gele bus puostas su platina), tai maniau, kad jo kaklaraistis irgi turi buti kazkas su platina, o isgirdau tokia nuomone, kad pagal geles turi buti derinamas g.gif
Gal kas turit patirties sioj srityje

maniskis deves sampaninius baltinius, nes as busiu su sampanine suknele, na bet kaip ta dilema su kaklaraisciu geriau isspresti - prie ko ji derinti: prie detaliu ar prie puokstes spalvu  g.gif
Gal kas zinot kaip pagal protokola turi buti  biggrin.gif

na zinok ir as esu girdejusi, kad kaklaraisti reiketu derinti prie geliu g.gif , bet jei puokste balta ir nuotaka balta, ka tokiu atveju daryti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2006 07 26, 19:45)
na zinok ir as esu girdejusi, kad kaklaraisti reiketu derinti prie geliu  g.gif , bet jei puokste balta ir nuotaka balta, ka tokiu atveju daryti?  biggrin.gif

tada gaunasi sviestas sviestuotas lotuliukas.gif
Atsakyti