Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

O man taip liūdna... verysad.gif Maniškis matavosi Baltmane tokį švieisiai pilką kostiumą su sidabrinėm juostelėm, atrodė, tai liuks, tik viena bėda, kad švarkas truputį didokas buvo ir sakė, jau jam tinkančio dydžio visoje Lietuvoje nėra. O kostiumas, tai buvo pasakišklas, ir medžiagytė tokia plona, tokia gera, na kainavo apie 1000 Lt. Bet manau tokiai progai jaunikiui tikrai negaila tų pinigų, o ir po to dar galės sunešioti tą kostiumą. Po to dar matavosi tokį pat tik juodą kostiumą, tik švarkas truputį ankštokas buvo, tai sakė, kitame jų salone yra kaip tik jam dydis, nu o atrodė tai tikrai gerai. Ir matėsi kad kostiumas kokybiškas, ir medžegėlė superinė. Išsilydžiau net pamačiusi tokį savo Mylimąji.... wub.gif wub.gif wub.gif
Po kiek laiko ėjom į turgų žiūrėti jam kostiumų, tai jam kažkas pasidarė ir pradėjo kalbėti, kad neverta vestuvėms tokio brangaus pirkti kostiumo, kad jam per brangu vienam kartui šitiek pinigų leisti.
O vakar su savo tėvais nuėjo į turgų ir nusipirko šviesų kostiumą už 250 Lt. Kai vakare pamačiau - tai ir nuotaika nukrito.... verysad.gif pačiupinėjus iš karto pajutau, kas jis vos ne popierinis - gryna sintetika. Kai užsidėjo, tai tas švarkas net nesupratau - ar per didelis, ar modelis netinka, ar kas jam... o dar maniškis yra stambokas, tai man visai nepatiko tas kostiumas schmoll.gif jau su tuo Baltmane per dideliu švarku man jis žymiai gražiau atrodė. Jis man aiškina, kad ir tėveliai jam sakė, jog gražu, ir ten tipo buvo jauna mergina ir ji jiems tvirtino, kad laaabai jau gražiai jis atrodo. Klausiu kas per mergina??? Nu sako pardavėja... Nu tai galvoju aišku, kad pardavėja ir bulvių maišą užvilkusi sakys, jog puikiai atrodo - by tik parduoti. sakau - juk gryna sintetika, o jis man atvertė etikete, parašyta 70 % Wool, ką tu išmanai, sako, čia nedaug tos sintetikos tėra. Nu o man pačiupinėjus , tas kostiumas popierinis ir nors užmušk nepatinka jis man ir viskas.... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Man Baltmane, patiko tas pilkas su sidabrinėm juostelėm kostiumas:

http://www.baltman.ee/?op=body&id=15

Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2006 07 26, 18:43)
o mano jaunikis bus tamsiu kostiumu, tik dar nesugalvojam kokius jam marskinius detis? jei bus balti, tai prieko tada derinti kaklaraisti? doh.gif ka manot merginos?

O kokios spalvos tavo suknia? Jeigu sampanine tai ir marskinaii turi but sampaniniai, nes prie jo baltu marskiniu tavo suknia atrodys geltona. Kaklaraisti galima derint prie tavo puokstes akcentu. pas mane kai ejo sampanine suknele ir sidabriniai bei auksiniai akcentai. Tai mes jam radom grazia liemene su kaklaskare kuri buvo sampanine su tokiais smulkiais kvadraciukais sidabriniais. Gal ir truko to kaklaraiscio akcento, bet man kai uzsideda vyras koki melyna - nei i tvora nei i mieta tada buna.
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2006 07 26, 19:38)
help.gif  ar zinot pagal ka jaunikiui renka kaklaraisti? as galvojau, kad pagal mano sukneles priedus (pvz. mano gorsetas ir sukneles gele bus puostas su platina), tai maniau, kad jo kaklaraistis irgi turi buti kazkas su platina, o isgirdau tokia nuomone, kad pagal geles turi buti derinamas g.gif
Gal kas turit patirties sioj srityje

maniskis deves sampaninius baltinius, nes as busiu su sampanine suknele, na bet kaip ta dilema su kaklaraisciu geriau isspresti - prie ko ji derinti: prie detaliu ar prie puokstes spalvu  g.gif
Gal kas zinot kaip pagal protokola turi buti  biggrin.gif

Derinimas prie sukneles akcentu tikrai atuitinka visas protokolo normas.
Papildyta:
QUOTE(novila @ 2006 07 27, 09:01)
Man Baltmane, patiko tas pilkas su sidabrinėm juostelėm kostiumas:

http://www.baltman.ee/?op=body&id=15

Labai grazus kostiumas. O tu nepergyvenk nusipirko ir nusipirko. Na bet kaip jis be tavo zinios galejo paimti ir nusipirkti. Maniskis taip padarytu tai tikrai morala atskaityciau.
Atsakyti
O aš dabar kažkaip sugalvojau, kad Mano vyras per vestuves bus pats nuostabiausias, nes ne jį kostiumas puoš, o jis - kostiumą. va. cool.gif
Atsakyti
novila, labai užjaučiu tave... niu bet kas per monai, kad su tėvais išėjo kostiumo doh.gif maniškis be mano konsultacijos apatinių sau neperka
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 07 27, 09:57)
novila, labai užjaučiu tave... niu bet kas per monai, kad su tėvais išėjo kostiumo  doh.gif maniškis be mano konsultacijos apatinių sau neperka

drinks_cheers.gif jo maniškis taip pat, sakoŠ išrink man apatinius, tu geriau žiani koks pas mane dydis doh.gif lotuliukas.gif
šiaip mas irgi gariūnuose pirkome kostiumą, tik mokėjome apie 500 litų ir man tai jis visai geras pasirodė, o ir spalva jam labai tinka wub.gif
Atsakyti
O maniškis labai jau savotišku charakteriu yra. mat mokėsi menų gimnazijoje, tai tipo supranta tikrąjį grožį ir dar kai pagal zodiaką yra skorpijonas, tai išvis blink.gif kiti draugai, kas jį pažįsta, tai juokdamiesi sako: taip taip, žinom, žinom - tu pats protingiausias , tavo mašina pati geriausia ir tavo mergina pati gražiausia.
tai vat taip ir gaunasi, kad pas mumi tipo aš nieko neišmanau, aš neturiu skonio ir pan. Na jis šiek tiek jaunesnis už mane, tai mintyse patyliu, pagalvoju - praeis kiek laiko ir suaugsi.... O jei bamba, tai aš "įjungiu durnelį" ir vistiek padarau kaip man reikia cool.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 07 27, 09:23)
O aš dabar kažkaip sugalvojau, kad Mano vyras per vestuves bus pats nuostabiausias, nes ne jį kostiumas puoš, o jis - kostiumą. va.  cool.gif

thumbup.gif teisingai. svarbiausiai pozityvus mąstymas mirksiukas.gif

QUOTE(lijo @ 2006 07 27, 09:57)
niu bet kas per monai, kad su tėvais išėjo kostiumo  doh.gif maniškis be mano konsultacijos apatinių sau neperka[/i]

kiekvienas daro, kaip išmano. O manasis visada viską perka pats. Aišku, būna kartu vaikštom į parduotuves ar pan, bet jam svarbiausiai turi būt patogu. Atkreipia dėmesį visada į mano komentarus. Bet jei jam nepatiks- niekad nepirks.
Jis smokingą nuomavosi per vestuves. Turėjo itališką juodą gražų kostiumą, bet jį antrą dieną dėjosi.
Atsakyti
Mes šiandien irgi padarėm maratoną - turgus, Lelija, Baltman, Herman... ir t.t. karsta.gif Tai kad įsikibo turguj į tokį juodą su smulkiom juostikėm. doh.gif Per jėgą atplėšiau. Sakau, pažiūrim, paieškom dar... Kiek apieškojom, tai tas turginis (kaina 360) geriausiai atrodė. g.gif Beje, Baltmane yra tokie pat, tik kaina kita... tongue.gif Kažkaip vestuvėm norėtųsi kokio šviesaus, o čia juodas... Nežinau. Kita vertus, prie tokio tiks bet kokios spalvos marškiniai... Gal kuri matėt kur yra raudonų marškinių? Mačiau visokių - raudonų ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2006 07 29, 16:29)
Kita vertus, prie tokio tiks bet kokios spalvos marškiniai... Gal kuri matėt kur yra raudonų marškinių? Mačiau visokių - raudonų ne. g.gif

Klaipėdos AKROPOLYJE yra pardė SUN SET, tai ten turėtų būt g.gif
Atsakyti
noriu paklausti visai ne į temą kas čia darosi su tuo forumu? kodėl vietoj normalių žinučių teksto išmeta kažkokį sąrašą? blink.gif anksčiau buvo žymiai geriau galėdavai skaityti visų nuomonę ir visą, o čia keli žodeliai tik parašyta ir jei susidomėjau tai spausk ir tada atverčia.. kas čia per nesąmonė? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 07 30, 00:48)
Klaipėdos AKROPOLYJE yra pardė SUN SET, tai ten turėtų būt  g.gif

aciuks.gif
Atsakyti