O man taip liūdna...

Maniškis matavosi Baltmane tokį švieisiai pilką kostiumą su sidabrinėm juostelėm, atrodė, tai liuks, tik viena bėda, kad švarkas truputį didokas buvo ir sakė, jau jam tinkančio dydžio visoje Lietuvoje nėra. O kostiumas, tai buvo pasakišklas, ir medžiagytė tokia plona, tokia gera, na kainavo apie 1000 Lt. Bet manau tokiai progai jaunikiui tikrai negaila tų pinigų, o ir po to dar galės sunešioti tą kostiumą. Po to dar matavosi tokį pat tik juodą kostiumą, tik švarkas truputį ankštokas buvo, tai sakė, kitame jų salone yra kaip tik jam dydis, nu o atrodė tai tikrai gerai. Ir matėsi kad kostiumas kokybiškas, ir medžegėlė superinė. Išsilydžiau net pamačiusi tokį savo Mylimąji....
Po kiek laiko ėjom į turgų žiūrėti jam kostiumų, tai jam kažkas pasidarė ir pradėjo kalbėti, kad neverta vestuvėms tokio brangaus pirkti kostiumo, kad jam per brangu vienam kartui šitiek pinigų leisti.
O vakar su savo tėvais nuėjo į turgų ir nusipirko šviesų kostiumą už 250 Lt. Kai vakare pamačiau - tai ir nuotaika nukrito....

pačiupinėjus iš karto pajutau, kas jis vos ne popierinis - gryna sintetika. Kai užsidėjo, tai tas švarkas net nesupratau - ar per didelis, ar modelis netinka, ar kas jam... o dar maniškis yra stambokas, tai man visai nepatiko tas kostiumas

jau su tuo Baltmane per dideliu švarku man jis žymiai gražiau atrodė. Jis man aiškina, kad ir tėveliai jam sakė, jog gražu, ir ten tipo buvo jauna mergina ir ji jiems tvirtino, kad laaabai jau gražiai jis atrodo. Klausiu kas per mergina??? Nu sako pardavėja... Nu tai galvoju aišku, kad pardavėja ir bulvių maišą užvilkusi sakys, jog puikiai atrodo - by tik parduoti. sakau - juk gryna sintetika, o jis man atvertė etikete, parašyta 70 % Wool, ką tu išmanai, sako, čia nedaug tos sintetikos tėra. Nu o man pačiupinėjus , tas kostiumas popierinis ir nors užmušk nepatinka jis man ir viskas....