Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

QUOTE(doviliuke21 @ 2007 08 24, 17:23)
AS tai noriu, kad devetu juoda klaikini, o geltono tai nemaciau nekur, bet nemanau, kad tai problema.. ax.gif Rasit tikrai...

MB nenori juodo ir nenori tamsaus,siaip rinktusi ir balta ir smelio spalvos,bet mes pamastem,kad ir prie kt.dalyku labai gerai dereti tas geltonas kostiumas,o be to manau ir israiskingai atrodytu,vis kitaip mirksiukas.gif gal ir rasim,tik nezinau nuo kur pradeti ieskoti,nes pati tai niekur nesu maciusi,vat ir sugalvojom sau dar viena uzduoti doh.gif
Atsakyti
Gal kas matet ar zinot,kur butu imanoma rasti pirkti ilga juoda vyriska svarka?Labai mums reikia.MB kudas smile.gif
Atsakyti
gal galite parekomenduoti gera siuveja? MB teks kostiuma siutys.
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Gal mergaites koki puslapika su kostiumais 4u.gif
Atsakyti
Mano vyriskis buvo su kostiumu ir liemene ir atrode super ir dar dejosi kaklaskare .
Kostiuma su svarku priko bazej pas griupioka ir tikrai kostiumas ne kiek ne prastesnis nei kapo parduotuvese uz pora tukstanciu. Ir nesiglamze ir gulejo graziai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ribosiuke: 17 spalio 2007 - 15:13
user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
man patike kostiumai wub.gif
Papildyta:
wub.gif
Papildyta:
wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kostiuma nr 24 antroje nuotraukoje galeciau pasiulyti 4u.gif mano vyras taip buvo apsirenges per vestuves, mes norime ji parduoti kartu su tos pacios medziagos batais (viduje oda), jei kam nors idomu kreipkites i AZ, tikrai ispudingas kostiumas.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

Na va idedu nuotraukyte kur siek tiek matos ir mano vyro kostiumas, mes ji nuomavom MJ salone

http://public.fotki....zas/091vi1.html
Papildyta:
QUOTE(braziute @ 2007 08 25, 02:33)
sveikutes  4u.gif temele aprimusi,bet gal kazkas patars 4u.gif
mes su SB sugalvojom,kad norim jam geltono kostiumo ax.gif gal kas zino,kur galetume pradeti paieskas 4u.gif

na kur ieskoti geltono kostiumo tikrai nezinau, bet dar vienas draugiskas patarimas gerai apmastykit kokios spalvos batus pritaikyt sugebesit g.gif nes maniskio kostiumas buvo toks sviesiai sidabrinis tai reikejo pilku batu , atrodo nieko tokio daug kas su sviesiais kostiumais zenijas, bet patikek vargom ilgai ir ismalem dar daugiau parduotuviu, bazes ir turgus ,net galvojom kad tex specialiai batus gamint tai progai ir vistiek idealiu neradom buvo truputi svieseni uz kostiuma, nors neva jei paisant tu visu reikalavimu, tai batai turetu but siek tiek tamsesni nei kostiumas blink.gif o su geltonos spalvos batais... tai dar didesnis deficitas turetu but. nes juodi batai prie geltono kostiumo tai ar nereks smarkiai toks spalvu kontrastas?Nu zodziu ziurekit ir sekmes planuojant thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti