Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

parduodu kostiuma
o as parduodu kostiuma 1 kart deveta, pirktas madonoje... prduodam viska ir batus ir sasagas ir t.t.
tel +37060836673 4u.gif susitartume 4u.gif
beje cahineezas, superine tavo suknia wub.gif
Atsakyti
man tai pirma diena grazu baltas arba sampaninis o antra juodas biggrin.gif
Atsakyti
as noreciau kad maniskis devetu sviesu kostiuma,jis pats tamsus,tai graziai atrodytu.bet jis uzsispyre kad nori butinai juodo verysad.gif na tai ir istirps palydoje doh.gif
Atsakyti
O maniskis siais metais pirko tamsiai pilka kostiuma i seses vetuves... tad panaudosim ta pati, tik as prisitaikysiu suknele biggrin.gif
Atsakyti
o kaipjus taikot kostiuma prie sukneles?jei suknele balta tai ka ten taikyti g.gif ?manau bet koks kostiumas tiktu,ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 02 05, 00:03)
o kaipjus taikot kostiuma prie sukneles?jei suknele balta tai ka ten taikyti g.gif ?manau bet koks kostiumas tiktu,ar klystu?

Derinti reikia gal ne pati kostiuma, bet jo priedus.. liemene, kaklaskare, sasagas, na ir galiausiai gelyte i atlapa tongue.gif
Atsakyti
mano suknele sampanines spalvos, kaip manot ar juodas tiktu kostiumas? manau jis prie visko turi dereti... g.gif ar kokios kitos dar patartumet? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 02 08, 16:41)
mano suknele sampanines spalvos, kaip manot ar juodas tiktu kostiumas? manau jis prie visko turi dereti... g.gif  ar kokios kitos dar patartumet? rolleyes.gif

As patarciau derinti taip pat sampanini ax.gif Gali buti tamsesnis nei tavo suknele. Sutinku, kad juodas kostiumas prie visko tinka, tiktu ir prie sampanines suknutes, bet ispudingiau atrodo, kai jaunieji abu sviesus, bent jau man blush2.gif
Atsakyti
Graze aciu uz patarima, pasidairysim! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 02 08, 17:59)
Graze aciu uz patarima, pasidairysim! mirksiukas.gif

Mudu su vyru atrodeme taip!. Mes nuotakos norim buti sviesios ir issiskirt is kitu, tai leiskime ir vyrams taip pasijaust biggrin.gif biggrin.gif Sekmes renkantis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2008 02 08, 17:20)
Mudu su vyru atrodeme taip!. Mes nuotakos norim buti sviesios ir issiskirt is kitu, tai leiskime ir vyrams taip pasijaust biggrin.gif  biggrin.gif  Sekmes renkantis drinks_cheers.gif

slaptažodžio prašo...
Atsakyti
O mes išsirinkom baltą kostiumą ir tokį šiek tiek blizgantį kaklaraištį (prie mano suknios) 4u.gif
Atsakyti