Įkraunama...
Įkraunama...

Simono Daukanto mokykla

QUOTE(gitanule @ 2010 01 12, 13:28)
Sveikos
na šian padaviau prašymą,kad mano vaiką priimtų,laikysim kumščius smile.gif

Gal kartais zinot, kelinta buvot sarase? mirksiukas.gif
Atsakyti
as neklausiau,o man niekas nesake.Vistiek jie ziuresne tikpagal sarasa,o pirmumo teise bus vaikams gyvenantiems salia tada pagal tevu darboviete ,o tada jau kiti kurie nepriklauso pagal si rajona,manau net jei buiau ir pirmapagal sarasus,o ateiti vaiku pagal pirmumo teise,tai galir gale atsidurciau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal galetu ketvirtoku mamytes pasidalinti nuomonemis apie mokytojas?
Bukit geros, parasykit (galima ir i AZ). Aciu.
Atsakyti
Gal galit mamytes, kuriu vaikai lanko sia mokykla pasidalinti savo nuomone, o kaip pati mokykla viduje, iranga, klases, sporto sale ir t.t. Kaip uzklasine veikla, bureliai. Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Laluna @ 2010 02 24, 16:17)
Gal galit mamytes, kuriu vaikai lanko sia mokykla pasidalinti savo nuomone, o kaip pati mokykla viduje, iranga, klases, sporto sale ir t.t. Kaip uzklasine veikla, bureliai. Dekui.

Negi nieks nelanko sios mokyklos g.gif
pasidalinkit patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irenute @ 2010 03 28, 16:58)
Negi nieks nelanko sios  mokyklos g.gif
pasidalinkit patirtimi 4u.gif

Na geriausiai tai jei jus pati nuvaziuotumet ir pavaiksciotumet po ta mokykla mirksiukas.gif
Sporto salese nebuvau - sunus sake, kad lygtai dvi yra...kaip irengta - nezinau, nemaciau...
Valgykloje savitarna - -vaikai eina su padekliukais ir maista pasiima koki nori...Kainos proto ribose, na sakyciau nebrangu net...Skanu, bent jau maniskiui mirksiukas.gif
Man mokykla pasirode tamsi...Ten nera koridoriuose tokiu langu, kaip kitose mokyklose - tai koridoriuose tamsu, kuriuose as lankiausi... smile.gif
Nepatiko man, kad klases langai i gatve ir kada pavasaris, karsta, juos atidaro - girdisi gatves triuksmas - nes gatve judri.
Kaip irengtos klases nezinau, nes kol kas vaikas pradinukas - tai tik viena ir temaciau...Na remontus darosi patys tevai. Kaip irengsite klase - -tokia ir turesite.
Na zinoma ir nuo to priklausys, kokios bukles gausite palikimu - ar gerai irengta, ar prasciau....
Patiko tas, kad ateje i mokykla vaikai persiauna avalyne, klases turi savo rubineles.
Del bureliu. Keramikos. Per metus laiko atsinese namo tik kelis darbelius, paskui pervedziau ji i kita keramikos bureli, tai tiek pat darbeliu parsinesdavo menesi, nors tas pats mokestis....Vnz. padariau isvada - -kad nieko gero ten nenuveikia. Lanke krepsinio bureli. Budavo taip - -ateina vaikas - treniruotes nera, niekas nepranese is anksto, po keliu tokiu bergzdziu pasivaiksciojimu - -issibraukem....Daugiau bureliu nelanko (mokykloje).
Na vaikas mano tai labai patenkintas sia mokykla. g.gif Eina noriai, keliasi net daug anksciau, kad tik greiciau ten nubegti. Labai myli savo mokytoja ir klasiokai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo namelis medyje: 31 kovo 2010 - 01:11
ačiū už info,viskas labai įdomu.
Atsakyti
Mes irgi padavem i 5 klase... gal zinot kokiu budu jie informuoja apie istojima? Ar reikia papildomai vykti i mokykla? ar atsizvelgia i vaiko pasiekimus olimpiadose?
Atsakyti
QUOTE(namelis medyje @ 2010 03 31, 02:08)
Na geriausiai tai jei jus pati nuvaziuotumet ir pavaiksciotumet po ta mokykla mirksiukas.gif
Sporto salese nebuvau - sunus sake, kad lygtai dvi yra...kaip irengta - nezinau, nemaciau...
Valgykloje savitarna - -vaikai eina su padekliukais ir maista pasiima koki nori...Kainos proto ribose, na sakyciau nebrangu net...Skanu, bent jau maniskiui mirksiukas.gif
Man mokykla pasirode tamsi...Ten nera koridoriuose tokiu langu, kaip kitose mokyklose - tai koridoriuose tamsu, kuriuose as lankiausi... smile.gif
Nepatiko man, kad klases langai i gatve ir kada pavasaris, karsta, juos atidaro - girdisi gatves triuksmas - nes gatve judri.
Kaip irengtos klases nezinau, nes kol kas vaikas pradinukas - tai tik viena ir temaciau...Na remontus darosi patys tevai. Kaip irengsite klase - -tokia ir turesite.
Na zinoma ir nuo to priklausys, kokios bukles gausite palikimu - ar gerai irengta, ar prasciau....
Patiko tas, kad ateje i mokykla vaikai persiauna avalyne, klases turi savo rubineles.
Del bureliu. Keramikos. Per metus laiko  atsinese namo tik kelis darbelius, paskui pervedziau ji i kita keramikos bureli, tai tiek pat darbeliu parsinesdavo menesi, nors tas pats mokestis....Vnz. padariau isvada - -kad nieko gero ten nenuveikia. Lanke krepsinio bureli. Budavo taip - -ateina vaikas - treniruotes nera, niekas nepranese is anksto, po keliu tokiu bergzdziu pasivaiksciojimu - -issibraukem....Daugiau bureliu nelanko (mokykloje).
Na vaikas mano tai labai patenkintas sia mokykla. g.gif Eina noriai, keliasi net daug anksciau, kad tik greiciau ten nubegti. Labai myli savo mokytoja ir klasiokai thumbup.gif

Keramika gi nemokamai.
Atsakyti
MANO VAIKIUKA PRIEME smile.gif ax.gif
Papildyta:
gALKAS ZODI TARS APIE MOKYTOJA RIMUTE ZALIENE,ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 05 10, 00:43)
Keramika gi nemokamai.

Turejau omeny mokesti uz medziagas (moli). mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gitanule @ 2010 05 24, 16:30)
MANO VAIKIUKA PRIEME  smile.gif  ax.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo namelis medyje: 24 gegužės 2010 - 15:41
Sveikos merginos,

gal kas nors gali apšviesti daugiau apie mokytoją Jolantą Valasinavičienę...
Atsakyti