QUOTE(Irenute @ 2010 03 28, 16:58)
Negi nieks nelanko sios mokyklos
pasidalinkit patirtimi
Na geriausiai tai jei jus pati nuvaziuotumet ir pavaiksciotumet po ta mokykla
Sporto salese nebuvau - sunus sake, kad lygtai dvi yra...kaip irengta - nezinau, nemaciau...
Valgykloje savitarna - -vaikai eina su padekliukais ir maista pasiima koki nori...Kainos proto ribose, na sakyciau nebrangu net...Skanu, bent jau maniskiui
Man mokykla pasirode tamsi...Ten nera koridoriuose tokiu langu, kaip kitose mokyklose - tai koridoriuose tamsu, kuriuose as lankiausi...
Nepatiko man, kad klases langai i gatve ir kada pavasaris, karsta, juos atidaro - girdisi gatves triuksmas - nes gatve judri.
Kaip irengtos klases nezinau, nes kol kas vaikas pradinukas - tai tik viena ir temaciau...Na remontus darosi patys tevai. Kaip irengsite klase - -tokia ir turesite.
Na zinoma ir nuo to priklausys, kokios bukles gausite palikimu - ar gerai irengta, ar prasciau....
Patiko tas, kad ateje i mokykla vaikai persiauna avalyne, klases turi savo rubineles.
Del bureliu. Keramikos. Per metus laiko atsinese namo tik kelis darbelius, paskui pervedziau ji i kita keramikos bureli, tai tiek pat darbeliu parsinesdavo menesi, nors tas pats mokestis....Vnz. padariau isvada - -kad nieko gero ten nenuveikia. Lanke krepsinio bureli. Budavo taip - -ateina vaikas - treniruotes nera, niekas nepranese is anksto, po keliu tokiu bergzdziu pasivaiksciojimu - -issibraukem....Daugiau bureliu nelanko (mokykloje).
Na vaikas mano tai labai patenkintas sia mokykla.

Eina noriai, keliasi net daug anksciau, kad tik greiciau ten nubegti. Labai myli savo mokytoja ir klasiokai