Įkraunama...
Įkraunama...

Simono Daukanto mokykla

QUOTE(draugas i30 @ 2009 07 29, 12:11)
gal žinot dėl priėmimo į šią mokyklą?
Maniškis būtų antrokas.
Kokios ten mokytojos ir klasės dydis? g.gif

mes šiemet jau po mėnesio jau būsime antrokai, einame į 2a klasę, klasėje 19 vaikų.
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2009 06 03, 09:41)
Sveiki, mes rugsejo 1-ja zingsniuosime i 1d klase,gal kas su mumis eis ? 4u.gif

Laba. Mes irgi einam į 1d klase. Žinokite pamečiau kaž kur tai sąrašą kuo reikia nusipirkt pirmokams į mokykla. Gal galetumet man atsiusti į mano paštą. narusele@one.lt
Labai busiu dėkinga. blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, na ir kaip ta 2a klasė?
kokia mokytoja ir vaikai, ar kolektyvas šaunus?
pas jus tik 19 vaikų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(draugas i30 @ 2009 08 05, 19:53)
Sveiki, na ir kaip ta 2a klasė?
kokia mokytoja ir vaikai, ar kolektyvas šaunus?
pas jus tik 19 vaikų? unsure.gif

na stipri mūsų klasė, mokytoja šauni smile.gif Jo ir vaikų tiek nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narusele @ 2009 08 05, 12:53)
Laba. Mes irgi einam į 1d klase. Žinokite pamečiau kaž kur tai sąrašą kuo reikia nusipirkt pirmokams į mokykla. Gal galetumet man atsiusti į mano paštą.  narusele@one.lt
Labai busiu dėkinga.  blush2.gif

sveiki,neturiu elektroniniam variante g.gif galiu nurasyt nebent jei labai reikia smile.gif
Atsakyti
Sveiki, o kaip dėl priemimo į šią mokyklą?
Gal kitose klasėse daug vaikų?
Atsakyti
QUOTE(draugas i30 @ 2009 08 25, 11:43)
Sveiki, o kaip dėl priemimo į šią mokyklą?
Gal kitose klasėse daug vaikų?

Del priemimo ir kitus klausimus jums maloniai atsakys, kai paskambinsit nurodytu telefonu. Informacija apie priemima ir kontaktinis tel. mokyklos tinklapyje. 4u.gif
http://www.daukantop....vilnius.lm.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 26 rugpjūčio 2009 - 11:55
Laba laba, tokios naujienos vakar mus uzgriuvo, kai paskambinto 2a klases mokytoja ir pasake, kad busim jos aukletinis.
Gerai, kad buvau ligoninej nes istiko sokas blink.gif
Iki siol niekas nesiteike informuoti, tai dabar padetis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(draugas i30 @ 2009 09 01, 13:35)
Laba laba, tokios naujienos vakar mus uzgriuvo, kai paskambinto 2a klases mokytoja ir pasake, kad busim jos aukletinis.
Gerai, kad buvau ligoninej nes istiko sokas  blink.gif
Iki siol niekas nesiteike informuoti, tai dabar padetis  doh.gif

na ir kaip jums klase?
Atsakyti
Na pakalbejau su mokytoja ir pavaduotoja, tai lyg ir nieko, o vaikus mazai maciau.
bet vyras jau buvo uzrases vaika i privacia, kuria apziurinejom anksciau. Kol kas esame labai patenkinti, o dar kai paskaitau kokios nesamones mokslo reformoj tai labai dziaugiames pasirinkimu.
Siuliau vaikui nuvykti apziureti klases, susipazinti su ja ir su mokytoja, tai kategoriskai atsisake. matyt jam ten tikrai gerai. Labai tykiuosi kad taip bus ir toliau. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
senokai buvo žinučių šioje temoje.Labai noriu sužinoti apie mikroklimatą, atmosferą šioje mokykloje.Gal kieno vaikai lanko šeštąsias klases?Ar patenkinti, kokie mokytojai, kokių vaikų dauguma susirinkus? Pasidalinkit nuomonem labai prašau, galvojam kitais metais lankyt šią mokyklą labai reikia nuomonių... g.gif
Atsakyti
Sveikos
na šian padaviau prašymą,kad mano vaiką priimtų,laikysim kumščius smile.gif
Atsakyti