QUOTE(sirdisurtes @ 2008 11 28, 20:30)
Parašiau į AŽ
QUOTE(shantal @ 2008 11 06, 21:17)
Beje, šiemet mokytojų nebuvo galima pasirinkti .
Nežinau, ar pasikeis tvarka kitais metais.
Nežinau, ar pasikeis tvarka kitais metais.
As irgi taip supratau, kad rinktis negalima buvo. Sarasus sudarinejo pagal abecele. Nors mums vistiek, mes nezinojome nei apie viena mokytoja nieko.
Shantal, kokioj Jus klasej? Gal kartu musu berniukai mokosi?
QUOTE(fizė @ 2008 12 02, 15:57)
As irgi taip supratau, kad rinktis negalima buvo. Sarasus sudarinejo pagal abecele. Nors mums vistiek, mes nezinojome nei apie viena mokytoja nieko.
1 A
Nu va kaip Judviem smagu, kad suradot viena kita... Jus jau su patirtim sioje mokykloje
Galetumet nusviesti ir mus visa relia situacija. Kaip ten pati aplinka, papildoma grupe buna po pamoku, maitinimas? Ir aisku jei gautumet info apie busimas pirmokes (kalbu apie kitas, kurios nebuvo minetos)
QUOTE(živiliuks @ 2008 06 28, 08:35)
Mes irgi D
QUOTE(sausinė @ 2009 02 06, 10:52)
Stai arteja pavasaris, mano vaikas baigs pradine V. Nemunelio ir as visgi nusprendziau ji leisti i S.Daukanto mokykla - pagal gyvenama vieta. Sakau, gal kas galetu sviezios informacijos pateikti apie sia mokykla??? Nes jam tai visgi bus nemazas pasikeitimas... Dekui is anksto.
Jūs taip nepergyvenkit
Kaip aš įsivaizduoju, tai perves kelis vaikus iš tos pačios klasės į vieną klasę, tai jau jis nebus visisškai vienas, o pereis su keliais draugais.
Mano sūnus tai labai džiaugiasi šia mokykla, ir aš taip pat. Mano asmenine nuomone - tai penktokėliui kas geriausia - tai ši mokykla arba Jėzuitų gimnazija.
2009 rugsejo vaikas eis i S.Daukanto mokykla. Butu naudinga ka nors suzinoti is asmenines tevu patirties apie mokytojas. Gal dabartiniu ketvirtoku mamos ar teciai ka nors gali parasyti?
Sveiki, mes rugsejo 1-ja zingsniuosime i 1d klase,gal kas su mumis eis ?