Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

QUOTE(Birmania @ 2012 04 12, 10:00)
kažkaip mažai tikėtina kad inplantacija,nes tokiu atveju turėtų ne rudos šviesiai išskyros o tokios šv.rausvos kraujuko pasirodyti,man taip šviečia kad čia kažkokios anomalijos mano organizme.žiūrėsiu kas toliau bus,tiesa,dariau OT ir užvakar ir vakar tai nerodė nieko.

Hmm na dar palauk truputį, gal vėlesnėmis dienomisparodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 12, 09:03)
Hmm na dar palauk truputį, gal vėlesnėmis dienomisparodys smile.gif

kas belieka ,tik laukti smile.gif pagal standartinius paskaičiavimus ovuliacija pas mane turėtų įvykti savaitgaliui.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 12, 09:49)

mano kol kas menkas grafikėlis,čia yra tos nurodytos mėnulio dienos ,nors kažin ar jos ką duos.

17d. sakyčiau visai realu.. smile.gif

o pas mane vis dar 37,0 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 12, 09:54)
Labas rytas smile.gif Man šiandien grafikas padėjo kiašinį, kaip faktinę ovuliaciją, bet aš kažkaip manau, kad ankščiau buvo  g.gif

http://tevu-darzelis...566@12032153350

Pagal mane tau tavo O turejo nuti 18 CD smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimoji1 @ 2012 04 12, 10:47)
Pagal mane tau tavo O turejo nuti 18 CD  smile.gif

Na ir aš taip galvoju, kad turėjo būti 17-18 CD, bet nubrėžė taip, na neužilgu turėtų paaiškėti, kada ji visgi buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 04 12, 09:43)
17d. sakyčiau visai realu..  smile.gif

o pas mane vis dar 37,0  ax.gif

vėliau pamatysim kaip ten bus smile.gif
Amūra taip ir toliau linkiu laikytis 4u.gif
Atsakyti
Grafikas

Sveikos verysad.gif

nu vaaa.. BT nukrito iki 36,9C,tikriausiai ir mm pareis..žiauriai liūdna.. cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 11, 12:58)
Tai tau šį ciklą tokia ankstyva O,11CD? Ar tik nebus 13-tą penktadienį kaip kažkada minėjai?  devil.gif

11 CD buvo testas teigiamas, jis rodo, kad O artėja, o ne kad vyksta. Panašu, kad vis tik bus 13-ąją, nes ir šiandien dar BT šuolio nesulaukiau.

http://www.fertility...com/home/3909ee
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 12, 10:38)
Grafikas

Sveikos  verysad.gif 

nu vaaa.. BT nukrito iki 36,9C,tikriausiai ir mm pareis..žiauriai liūdna..  cray.gif  cray.gif

Neliūdėk console.gif gal dar čia nieko nereiškia .
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 04 11, 20:28)
user posted image
pirma karta matuoju visa cikla ir nesuprantu,ar cia normalu,kad taip sokineja bt?ar gali soktelt nuo ND ar nuo isgerto vyno is vakaro? biggrin.gif kazkaip mane gasdina tokie zigzagai unsure.gif

Ir ne be reikalo gąsdina. Gali šuoliuoti nuo hormonų, todėl nepakenks išsitirti. Gąsdint nenoriu - gali ir nuo vyno, ir nuo sekso, bet man, pvz, dėl santykių pašoka iki kokių 36.8, bet ne iki 37... g.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimoji1 @ 2012 04 11, 22:50)
Va kokia mano BT
Kaip manot ar nieko tas sokinejimas toks? blink.gif

tikrai nieko, viskas normoj wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 12, 09:54)
Labas rytas smile.gif Man šiandien grafikas padėjo kiašinį, kaip faktinę ovuliaciją, bet aš kažkaip manau, kad ankščiau buvo  g.gif

Porą dienų nematavai, dėl to taip ir rodo. BT šuolio neužfiksavai, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 12, 10:44)
Neliūdėk  console.gif gal dar čia nieko nereiškia .

Labai tikiuos,taip nebenoriu jau tų mm... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 12, 11:50)
Ir ne be reikalo gąsdina. Gali šuoliuoti nuo hormonų, todėl nepakenks išsitirti. Gąsdint nenoriu - gali ir nuo vyno, ir nuo sekso, bet man, pvz, dėl santykių pašoka iki kokių 36.8, bet ne iki 37...  g.gif
Papildyta:

tikrai nieko, viskas normoj wink.gif
Papildyta:
Porą dienų nematavai, dėl to taip ir rodo. BT šuolio neužfiksavai, ir tiek.

Tai gali būti ir ankščiau, kad buvo?
Atsakyti