Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

QUOTE(Birmania @ 2012 04 12, 10:55)
vėliau pamatysim kaip ten bus smile.gif
Amūra taip ir toliau linkiu laikytis  4u.gif

ačiū 4u.gif bet nujaučiu, kad teks dar mums palaukt.. smile.gif nesitiki, kad taip greit galėjo kažkas užkibt.. ir pilvas būna pamaudena kaip prieš mmm, nors skaičiau kad ir nėštumo metu taip būna.. na, bet man nepatinka kad pas mane tokia žema temp. pas visas virš 37 o pas mane 37 ir nei krust unsure.gif

dar prie to pačio, mergytės ar geriate folio rūgšti? aš tik šiandien prisiruošiau nusipirkt blush2.gif Jei kuri geriat pasakykit po kiek tablečiu i diena? nusipirkom dėžute po 0,4mg. 100tb. vaistinėje sakė po dvi tb. i diena o informac. lapeli parašyta po viena, ir ka daryt? unsure.gif na bet kaina tablečių doh.gif LT 100tb. 15lt. o čia 26 eurai, sakau gal kokios stebuklingos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 12 balandžio 2012 - 12:12
QUOTE(Amūra @ 2012 04 12, 12:06)
ačiū  4u.gif  bet nujaučiu, kad teks dar mums palaukt..  smile.gif nesitiki, kad taip greit galėjo kažkas užkibt.. ir pilvas būna pamaudena kaip prieš mmm, nors skaičiau kad ir nėštumo metu taip būna.. na, bet man nepatinka kad pas mane tokia žema temp. pas visas virš 37 o pas mane 37 ir nei krust  unsure.gif

dar prie to pačio, mergytės ar geriate folio rūgšti? aš tik šiandien prisiruošiau nusipirkt  blush2.gif  Jei kuri geriat pasakykit po kiek tablečiu i diena? nusipirkom dėžute po 0,4mg. 100tb. vaistinėje sakė po dvi tb. i diena o informac. lapeli po viena, ir ka daryt?  unsure.gif

man sakė po 1 gerti gydytojas 0,4mg,geriu bet ne kasdien,pamirštu doh.gif tai paskutines kelias dienas po 2 gėriau,gal blogai nebus nuo to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 12, 12:19)
Tai gali būti ir ankščiau, kad buvo?

Žinoma, gali. mirksiukas.gif Tu juk nežinai, kada pakilo BT.
Papildyta:
QUOTE(Amūra @ 2012 04 12, 13:06)
ačiū  4u.gif  bet nujaučiu, kad teks dar mums palaukt..  smile.gif nesitiki, kad taip greit galėjo kažkas užkibt.. ir pilvas būna pamaudena kaip prieš mmm, nors skaičiau kad ir nėštumo metu taip būna.. na, bet man nepatinka kad pas mane tokia žema temp. pas visas virš 37 o pas mane 37 ir nei krust  unsure.gif

dar prie to pačio, mergytės ar geriate folio rūgšti? aš tik šiandien prisiruošiau nusipirkt  blush2.gif  Jei kuri geriat pasakykit po kiek tablečiu i diena? nusipirkom dėžute po 0,4mg. 100tb. vaistinėje sakė po dvi tb. i diena o informac. lapeli parašyta po viena, ir ka daryt?  unsure.gif na bet kaina tablečių  doh.gif  LT 100tb. 15lt. o čia 26 eurai, sakau gal kokios stebuklingos  biggrin.gif

37 - normali BT nėštumui, ir tikrai ne pas visas būna virš 37 - priklauso nuo tavo individualaus BT vidurkio.

Folio rūgšties užteks ir po vieną tabletę. Tokia yra norma, daugiau geriama tuomet, kai organizmas neįsisavina ar yra itin didelis trūkumas.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 12, 13:09)
man sakė po 1 gerti gydytojas 0,4mg,geriu bet ne kasdien,pamirštu  doh.gif tai paskutines kelias dienas po 2 gėriau,gal blogai nebus nuo to  g.gif

nu ne manau nebus, kaip ir nelabai ja galima perdozuot. Kaip baby plan psl. parašyta folio rūgšties per daug nebus.. tongue.gif bet gi yra kurios planuoja ir metus ir daugiau, tai ja taip nuolat ir geria? manau pertrauka kažkokia turi būt
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 12, 13:09)
man sakė po 1 gerti gydytojas 0,4mg,geriu bet ne kasdien,pamirštu  doh.gif tai paskutines kelias dienas po 2 gėriau,gal blogai nebus nuo to  g.gif

Nieko čia nebus blogai, tai yra antioksidantai, naudinga moters organizmui bet kada. Perteklius su kakučiu išeis, ir tiek. Tiesiog užtenka ir 1 tabletės. Kai kurios ginekologės rekomenduoja gerti po 0,8, kai kurios - po 0,4... O mūsų mamos iš viso negerdavo tos folinės rūgšties, žuvies daugiau valgė, ir tiek. mirksiukas.gif

Norite natūralios folinės rūgšties - valgykite špinatus, žuvį, jūros gėrybes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 12, 13:14)

37 - normali BT nėštumui, ir tikrai ne pas visas būna virš 37 - priklauso nuo tavo individualaus BT vidurkio.

Folio rūgšties užteks ir po vieną tabletę. Tokia yra norma, daugiau geriama tuomet, kai organizmas neįsisavina ar yra itin didelis trūkumas.

aga, aš mačiau, kad yra sėkmingų grafikėlių su žema temp.
na žiūrėsim ax.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 04 12, 12:19)
aga, aš mačiau, kad yra sėkmingų grafikėlių su žema temp.
na žiūrėsim  ax.gif
ačiū  4u.gif

aš taip pat domėjausi sėkmingais grafikėliais su žema temperatūra nes mano tokia ir yra aš net kai sergu man daugiau 37.0 nebūna,kas per organizmas doh.gif tokių aišku mažuma nes daugiausiai tai normali ta temperatūra būna apie 37 laipsnius.
Atsakyti
Grafikas

Na va,pradedu naują ciklą,dienos bėgyje atėjo mm cray.gif taip liūdna nes taip norisi būti soske.gif
Žinau kad naujas ciklas,naujos viltys bet vistiek nesąžininga protest.gif

cray.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 12, 14:41)
Grafikas

Na va,pradedu naują ciklą,dienos bėgyje atėjo mm cray.gif taip liūdna nes taip norisi būti soske.gif 

cray.gif

San*, išsitirk hormonus. Tavo ciklas buvo pailgėjęs ir anovuliacinis. Kartais tokių ciklų pasitaiko, kai viskas tvarkoj, bet šiaip neturėtų taip būti. Patariu išsitirti...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 12, 14:49)
San*, išsitirk hormonus. Tavo ciklas buvo pailgėjęs ir anovuliacinis. Kartais tokių ciklų pasitaiko, kai viskas tvarkoj, bet šiaip neturėtų taip būti. Patariu išsitirti...

O gali paaiškinti kodėl manai, kad anovuliacinis ? Juk BT kilo, o šuoliai neturi būti didžiuliai, pakanka, kad 0.2 laipsnio aukščiau už praitas šešias dienas būtų.. Ar ne taip blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2012 04 12, 14:41)
Grafikas

cray.gif

na bet iš senosios BT buvo galima pagalvot, kad nestuke.gif taip ilgai aukšta temp. laikėsi ir opa staigiai nukrito unsure.gif na gaila, nenusimink visos mes to paties norim, taip sakant esam likimo draugės smile.gif aišku liūdna kai kažkas sulaukia o tau reikia ir toliau laukt, na bet ateis šventė ir i mūsų kiema, viskas bus gerai 4u.gif

man sunku pagalvot, kad kitos ir metus tuos grafikėlius veda, yra gi ir sveiku poru kurios negali susilaukti vaikų. Na bet jei per metus laiko BT matavimas neduoda naudos tai kažin ar verta matuot. Aš kad tokia nekantri, tai manau tikrai viska mesčiau ir nebelaukčiau, kada būtų tada smile.gif nes man ir šitas mėnesis labai ilgai ėjo, nors ir buvau apimta azarto.. tongue.gif iš pradžių idomu, na bet laikui einant tas matavimas pasidaro monotoniškas.. kaip ten bebūtų vistiek yra tam tikras diskomfortas kad jau iš ryto pirmiausiai turi pult matuot, o jei i tualeta labai nori biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 12, 14:58)
O gali paaiškinti kodėl manai, kad anovuliacinis ? Juk BT kilo, o šuoliai neturi būti didžiuliai, pakanka, kad 0.2 laipsnio aukščiau už praitas šešias dienas būtų.. Ar ne taip blush2.gif ?

Kilo? Pirmoje fazėje buvo 37, po to kiek nusileido, po to tapo virš 37 - taip neturėtų būti. Kažkas negerai. Visą ciklą buvo aukšta temperatūra. Aišku, gali būti, kad matuota netiksliai, kad buvo šalutinių veiksnių, dariusių įtaką (pvz, labai ilgas miegas, vėlyvas kėlimasis). Tačiau šiaip hormonų tyrimas niekam dar nepakenkė... Aišku, kitas ciklas gali būti informatyvesnis, daugiau parodyt, bet jeigu ir kitą ciklą pirmoje pusėje BT šokinės į palūbes - tai nelabai gerai... Man taip buvo tik po persileidimo, bet ir tuomet dvi fazės aiškiai matėsi...
Papildyta:
QUOTE(Amūra @ 2012 04 12, 15:23)
man sunku pagalvot, kad kitos ir metus tuos grafikėlius veda, yra gi ir sveiku poru kurios negali susilaukti vaikų. Na bet jei per metus laiko BT matavimas neduoda naudos tai kažin ar verta matuot. Aš kad tokia nekantri, tai manau tikrai viska mesčiau ir nebelaukčiau, kada būtų tada smile.gif nes man ir šitas mėnesis labai ilgai ėjo, nors ir buvau apimta azarto.. tongue.gif  iš pradžių idomu, na bet laikui einant tas matavimas pasidaro monotoniškas.. kaip ten bebūtų vistiek yra tam tikras diskomfortas kad jau iš ryto pirmiausiai turi pult matuot, o jei i tualeta labai nori  biggrin.gif

Savo organizmo pažinimas yra tik į gerą. Aišku, jei sunku prisiversti - kam vargti, tačiau, jeigu jau metus laiko mylintis vaisingomis dienomis nieko nepavyksta - yra dingstis vyro sėklą tikrinti, ieškoti priežasčių kitur... O kai gyveni ir ciklo neseki - tai ir užsitęsus planavimui paprasčiausiai žinot nežinai, gal į savo vaisingas dienas neužtaikai. O kai tiksliai žinai, kad mylimasi vaisingomis dienomis - bent jau būni tikra, kad priežastis ne ten slypi.
Atsakyti