QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 13, 09:57)
Labas rytas, visas su penktadieniu 13

linkiu, kad būtų sėkminga labai diena
Pasirodau su savo grafikėliu
http://tevu-darzelis...566@12032153350
Ir turiu klausimėlį.. Matot šiandien nusimato didelis balius pirtelėje, o aš prisiskaičiau, kad negalima pirmas 7 nėštumo savaites būti aukštesnėj nei 37 laipsniai ilgiau nei 10-15 minučių, nes gali apsigimimai visokie ir pan. Aišku tikriausiai nesilaukiu, na bet vis kirba baimė, o jeigu ir kad tik nepakenkčiau, ka daryt

, atsipalaiduot ir kaip bus taip, ar pasisaugot geriau
gražu..

del pirties tai aš nerizikuočiau, o maža ka..

mes žiūriu vienodos, ir viena ir kita nedaleidžiam minties apie
mano grafikėlis kolkas ir per daug nesikeičia
gal man paaiškins kuri

kodėl rodo, kad O ivyko 19d.? man atrodo, kad turėjo būt 15-16d. nes nuo tų dienų, temp. pradėjo kilt.. na keista
vakar su vyru pasižvalgėm i kitus sėkmingus grafikėlius

na ir yra tokių kur rodo, kad O ivyko o ND buvo daryti prieš 5-6d. ir kaip tuomet buvo imanoma pastot? o tom dienom kai tik pradėjo kilt temp. ir buvo daryti ND, tai man logiška kad per tas dienas ir buvo O
Papildyta:
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 13, 09:06)
o siaip nemanau, kad yra koks nustatytas tinkamiausias laikas matuoti

bet faktas, jei jau prabudinejama nuo 7 h, bet miegama dar iki 9 ir tik tada matuojama, tai cia jau tikrai netikslinga..
na prabudimas prabudimui nelygus, šiandien vel prabudau prieš 8val. tai tik žvilgtelėjau kiek valandų ir toliau užmigau, nebuvau pilnai išsibudinus
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 13, 08:51)
man kažkodėl šio puslapio nerodo, atsidaro tik profilio informacija o BT lentelės nesimato, jau kelinta kart pastebiu