Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 16, 07:25)
Sveikos,
http://www.babyplan....64-bamboooocha/ keleta dienu maudzia desine puse, ne gi O arteja?  g.gif

panašu į tai kad ateina smile.gif man gal 3 dienas maudžiantis skausmas buvo,bet kol kas pagal grafiką nelabai suprantu kada ta ovuliacija,po poros dienų gal nusibrėž jau linija ir bus aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 16, 08:13)
kol kas pas mane čia nieko neaišku  g.gif

user posted image

Deimiliux kol kas viskas gražu,linkiu sėkmės dideliausios  4u.gif

Dėkui,laukiam kas čia toliau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 15, 21:07)

Spontaniškas geras pasimylavimas kaip tik efektyvesnis  4u.gif

tai kad tas spontaniskumas paskaiciuotas buvo lotuliukas.gif jauciu man maziau stengtis reikia.. bet nemanau, kad iseis taip nebematuot BT g.gif

QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 16, 06:46)
Na šiandien vėl kylu  blush2.gif  Mintyse kirba, negi vakar implantacija buvo,  bet aišku pati tuo  netikiu  lotuliukas.gif

http://tevu-darzelis...566@12032153350

nemanau, kad vakar buvo. ji ivyko per ankstesni pakilima wink.gif

Birmania - nu rimtai pas tave idomybiu yra - 10CD patepliojo, OT kaip suprantu teigiama jau seniai parode, bet kazkaip as linkus manyt, kad tau O dar tik pries akis g.gif

nu ale as savosios O taip ir nepagavau gun_bandana.gif siryt vyras isvaziavo, per tuos matavimus susimaisiau sian, nzn 36,5 ar 36,6 siryt.. ale vis tiek, tas pakilimas per 0,1 laipsni toks nereiksmingas atrodo.. nu velniava kazkokia, kiek matavus esu, tokios velyvos O dar nebuvau uztikus... sakau, kaip tycia taip suplanuota... verysad.gif na bet kokiu atveju, gal pavyks ramiai mmm laukt tas 2 savaites.. (nors poovuliacija man vidutiniskai trunka 10 dienu)
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 16, 08:45)
tai kad tas spontaniskumas paskaiciuotas buvo  lotuliukas.gif jauciu man maziau stengtis reikia.. bet nemanau, kad iseis taip nebematuot BT  g.gif

Birmania - nu rimtai pas tave idomybiu yra - 10CD patepliojo, OT kaip suprantu teigiama jau seniai parode, bet kazkaip as linkus manyt, kad tau O dar tik pries akis  g.gif

nu ale as savosios O taip ir nepagavau gun_bandana.gif siryt vyras isvaziavo, per tuos matavimus susimaisiau sian, nzn 36,5 ar 36,6 siryt.. ale vis tiek, tas pakilimas per 0,1 laipsni toks nereiksmingas atrodo.. nu velniava kazkokia, kiek matavus esu, tokios velyvos O dar nebuvau uztikus... sakau, kaip tycia taip suplanuota... verysad.gif na bet kokiu atveju, gal pavyks ramiai mmm laukt tas 2 savaites.. (nors poovuliacija man vidutiniskai trunka 10 dienu)

Net nežinau iš tikrųjų kas ten pas mane vyksta,visas tas dienas prieš ir po tariamai būtos ovuliacijos ir skaudėjo pilvą ir išskyrų nerealiai daug buvo,o vakar ir šian kažkaip nei skausmo jaučiu nei išskyrų tai ir galvoju kas čia yra pas mane,gal dar namų darbus neapleisti ir bandyti kažką g.gif mėnulio fazė irgi palanki po kelių dienų bigsmile.gif

erdeige tas ir yra kai nežinai ko laukti tai belieka tik išlaukti kas bus toliau,o jau tos paskutinės savaitės ir dienos po O taip slenka lėtai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birmania: 16 balandžio 2012 - 09:17
QUOTE(Birmania @ 2012 04 16, 09:06)
Net nežinau iš tikrųjų kas ten pas mane vyksta,

erdeige tas ir yra kai nežinai ko laukti tai belieka tik išlaukti kas bus toliau,o jau tos paskutinės savaitės ir dienos po O taip slenka lėtai  doh.gif

ND tikrai neapleiskit wink.gif
o laikas ir taip letai dabar slinks, nes vyras siryt i komandiruote isvaziavo..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif o pas mane nieks nesikeičia ax.gif

user posted image

norėjau paklausti o tas implantacinis kritimas būtinai turi būt?
rašo, kad jis būna nuo 6-10d. pas mane 8d. o nieko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 16 balandžio 2012 - 09:36
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 16, 09:45)

Kas nemanai, kad buvo? Tu čia apie O ar apie implantaciją?
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 16, 09:45)
tai kad tas spontaniskumas paskaiciuotas buvo  lotuliukas.gif jauciu man maziau stengtis reikia.. bet nemanau, kad iseis taip nebematuot BT  g.gif

Aš manau, kad "mažiau stengiantis" rezultatai būtų prastesni. Tiesiog, kai neva nesistengi - tada ir nedūsauji kiekvieną mėnesį, kad nepavyko, nes nesitiki. Bet, ypač po persileidimo, aš neketinu palikti šio dalyko savieigai: noriu būti tikra ir kad progesteronas geras, ir laiku pažiūrėt, ar vaisius gimdoje, ir laiku nustoti praustis karštoj vonioj (aš mėgėja), ir t. t.
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 16, 09:40)
Kas nemanai, kad buvo? Tu čia apie O ar apie implantaciją?

doh.gif matyt viena akim skaiciau (arba apie nieka daugiau negalvoju, tik apie O, tai man ji ir vaidenasi visur). bet visai imanoma, kad vakar implantacija ir buvo wink.gif juk galima viltis thumbup.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 04 16, 09:54)
Aš manau, kad "mažiau stengiantis" rezultatai būtų prastesni.

gal tu ir teisi.. nors siaip ar taip, sakau nemanau, kad pavyks nesistengt.. tiesiog gal reiks reciau ND daryt, na kas antra diena.. (tikslas kitam ciklui, jei jau reikes) bijau tik kad nenuleisciau ranku galvodama, kad dar ne laikas.. vyrui sakiau, jei taip ir toliau, apie apsauga reiks pamirst lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 16, 11:21)
doh.gif matyt viena akim skaiciau (arba apie nieka daugiau negalvoju, tik apie O, tai man ji ir vaidenasi visur). bet visai imanoma, kad vakar implantacija ir buvo wink.gif juk galima viltis  thumbup.gif

Aš ir sakau, kad kažkas ne taip biggrin.gif Na mažytė viltis aišku galima, nors nelabai tikiu, bet ką čia gali žinot, iki mm kaip ir kelios dienos, žiūrėsim kaip ten su jom smile.gif Nors taip nekantru,nes nesu iš kantriųjų biggrin.gif
Atsakyti
sakykit,o,atsiradus vaisingoms gleivems O ivyksta ne iskarto turbut?po keliu dienu mazdaug? g.gif nepykit,kad klausineju durnu klausimu,bet as naujoke situos reikaluos ax.gif nesuprantu,ar cia normalu,jei vaisingos gleives jau dvi dienos,BT nukrito dvi dienos,bet OT dar neigiamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 04 16, 11:08)
sakykit,o,atsiradus vaisingoms gleivems O ivyksta ne iskarto turbut?po keliu dienu mazdaug? g.gif nepykit,kad klausineju durnu klausimu,bet as naujoke situos reikaluos ax.gif nesuprantu,ar cia normalu,jei vaisingos gleives jau dvi dienos,BT nukrito dvi dienos,bet OT dar neigiamas g.gif

na visoms ivairiai tos vaisingos gleives tesiasi.. bet O dazniausiai buna +-paskutine vaisingu isskyru diena. panagrinek kokius pastojusiu mergaiciu grafikelius, ten pamatysi, kada ta O linija nubrezta.. pas mane taip pat BT nukritusi, bet tikiuosi vakar arba sian jau tikrai bus buvus ta O ..

Deimiliux - kantrybes! 4u.gif
Atsakyti