Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 17, 11:07)
Galiu pabandyti įkelti, bet aš irgi jais netikiu biggrin.gif tuo labiau matos vos vos smile.gif plius mausti dešnį šoną pradėjo sad.gif((
Papildyta:
O taviškis ciklas man išvis atrodo keistokas, tau mm kaip ir vos tepliojo, ar jos tokios visada?

Kad maudzia dar nieko nereiskia mirksiukas.gif man parejo be jokiu maudimu lotuliukas.gif
sis ir man keistas, tokios aukstos BT ciklo pradzioj nebuna, tokiu trumpu mm taip pat, praktiskai tik 1d normalios mm buva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 17, 09:12)
Kad maudzia dar nieko nereiskia  mirksiukas.gif  man parejo be jokiu maudimu  lotuliukas.gif
sis ir man keistas, tokios aukstos BT ciklo pradzioj nebuna, tokiu trumpu mm taip pat, praktiskai tik 1d normalios mm buva  g.gif

o gal tu kokius medikamentus vartoji ar kokias žoles? man buvo berods užpraitas ciklas toks panašus gal 2 dienas tik stipriai mmm buvo tai aš žolių užpilą gėriau tai manau kad nuo jų .
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 17, 11:14)
o gal tu kokius medikamentus vartoji ar kokias žoles? man buvo berods užpraitas ciklas toks panašus gal 2 dienas tik stipriai mmm buvo tai aš žolių užpilą gėriau tai manau kad nuo jų .

Kad nieko nevartoju g.gif
Atsakyti
na mano tai jau kuris laikas mmm tik 2 dienos, o po to tik teplioja.. realiai 1diena normaliai pakraujuoja ir tiek g.gif jokiu vaistu negeriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 17 balandžio 2012 - 09:18
http://www.talpykla.com/?di=P9NA
Na įdedu šiandienos vaiduoklį biggrin.gif aišku neryškus, bet matos šiektiek biggrin.gif apgavikai tie testai, bet negali praeit nenusipirkus
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 17, 10:12)
Kad maudzia dar nieko nereiskia  mirksiukas.gif  man parejo be jokiu maudimu  lotuliukas.gif
sis ir man keistas, tokios aukstos BT ciklo pradzioj nebuna, tokiu trumpu mm taip pat, praktiskai tik 1d normalios mm buva  g.gif

Tai gal vis dėlto laukies? Nes čia gal tik tos netikros mm, kurios net kaip ne mm, nors man pačiai dabar mm keli ciklai išvis irgi vieną dieną pakraujuoja kelias valandas ir poto tikteplina smile.gif), bet va tas maudimas man nepatinka jau tikrai gan stiprus ir nemalonus sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimiliux: 17 balandžio 2012 - 09:27
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 17, 09:26)
Na įdedu šiandienos vaiduoklį biggrin.gif aišku neryškus, bet matos šiektiek biggrin.gif apgavikai tie testai, bet negali praeit nenusipirkus

ale kiek as situ internetiniu NT prigadinau praeita cikla, tai nei vienas jokio vaiduoklio nemete tongue.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 17, 10:26)

Aš matau ne vaiduoklį, o vietą, kurioje turėtų būti antra juostelė, jeigu išryškėtų... Tai ji visada matosi, testukai čia niekuo dėti, normalus neigiamas testas, man atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 17, 10:36)
ale kiek as situ internetiniu NT prigadinau praeita cikla, tai nei vienas jokio vaiduoklio nemete tongue.gif wink.gif

Na, kad čia ne internetinis, vaistinėj pirkau smile.gif after10vadinas, tokius dareis?
Na, bet kadangi aš mačius tokių belekiek, tai nebesitiki, nors aišku slaptai viliesi smile.gif beto ir tai tik ale kažkas ten biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 17, 10:37)
Aš matau ne vaiduoklį, o vietą, kurioje turėtų būti antra juostelė, jeigu išryškėtų... Tai ji visada matosi, testukai čia niekuo dėti, normalus neigiamas testas, man atrodo...  rolleyes.gif

Tai aš irgi taip manau smile.gif O dar tas šonas, nors praitą ciklą taip neskaudėjo tkr :/
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 17, 10:26)
biggrin.gif

man nieko nematyt blush2.gif man ir pilvuka 9d. maudžia, šiandien BT ta pati 37 nieks per daug nesikeičia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 04 17, 11:26)
man nieko nematyt  blush2.gif man ir pilvuka 9d. maudžia, šiandien BT ta pati 37 nieks per daug nesikeičia  ax.gif

9 dienos maudžia? Man tik šiandien taip prasidėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 17, 11:32)
9 dienos maudžia? Man tik šiandien taip prasidėjo smile.gif

na ne ištisa diena, dažniausiai vakarais tas maudimas paintensyvėja, o taip gana švelniai, ir dabar vos vos jaučiu unsure.gif anksčiau taip būdavo prieš pačias mmm 1-2d. prieš, o dabar nesuprantu kas su mano organizmu darosi unsure.gif na manau mano ''mielosios'' biggrin.gif ne už kalnų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 17 balandžio 2012 - 10:39
QUOTE(Amūra @ 2012 04 17, 11:38)
na ne ištisa diena, dažniausiai vakarais tas maudimas paintensyvėja, o taip gana švelniai, ir dabar vos vos jaučiu  unsure.gif anksčiau taip būdavo prieš pačias mmm 1-2d. prieš, o dabar nesuprantu kas su mano organizmu darosi  unsure.gif na manau mano ''mielosios''  biggrin.gif ne už kalnų

Na man atvirkščiai, maust jau prieš savaitę pradėdavo iki mm, dabar tik šiandien, bet irgi jaučiu parsivilks jos greit smile.gif
Atsakyti