Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

user posted image
nieko gero čia nebus šį mėnesį doh.gif taip temparatūra keičiasi kas valandą doh.gif vakar vakare galvoju pamatuosiu šiaip temperatūrą ir matau 35,8,po pusvalandžio jau 36,4 o dar po valandos 37,0 ar gali taip staigiai kaitaliotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 18, 07:56)
user posted image
nieko gero čia nebus šį mėnesį  doh.gif taip temparatūra keičiasi kas valandą  doh.gif vakar vakare galvoju pamatuosiu šiaip temperatūrą ir matau 35,8,po pusvalandžio jau 36,4 o dar po valandos 37,0 ar gali taip staigiai kaitaliotis  g.gif

Labas rytas, na viskas pas tave normaliai, šiaip po pietų nereik matuot, nes dar ne tokių t. pamatysi smile.gif
O man va vakar visą dieną praskaudėjo dešinį šoną ir va jau po truputį krentu sad.gif
http://tevu-darzelis...566@12032153350
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimiliux: 18 balandžio 2012 - 07:01
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 18, 07:01)
Labas rytas, na viskas pas tave normaliai, šiaip po pietų nereik matuot, nes dar ne tokių t. pamatysi smile.gif
O man va vakar visą dieną praskaudėjo dešinį šoną ir va jau po truputį krentu sad.gif
http://tevu-darzelis...566@12032153350

jau maniau kad gal užsikabino kas nors ir pradės tempa kilti bet žiūriu vėl vienu laipsniu pakrito šian verysad.gif ir jokių simptomų nėra visiškai unsure.gif

Bet iš tikrųjų tai sudėtingas tas laukimas,varginantis,kai nežinai ar kas pavyks ar ne tuo pačiu ir nervuojiesi gal tik viduje bet nerimas visada yra,o kai taip reikia kas mėnesį laukti ir nerimausti kokius 1 metus ar dar daugiau tai gi ir pražylt galima belaukiant doh.gif ir iš tikrųjų kaip apmaudu kad Dievas toms kurioms nereikia duoda na levo ir napravo o jos pasidaro valymus,o toms kurioms reikia neduoda,kankina verysad.gif
išsiliejau čia ne į temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 18, 08:11)
jau maniau kad gal užsikabino kas nors ir pradės tempa kilti bet žiūriu vėl vienu laipsniu pakrito šian  verysad.gif ir jokių simptomų nėra visiškai  unsure.gif

Bet iš tikrųjų tai sudėtingas tas laukimas,varginantis,kai nežinai ar kas pavyks ar ne tuo pačiu ir nervuojiesi gal tik viduje bet nerimas visada yra,o kai taip reikia kas mėnesį laukti ir nerimausti kokius 1 metus  ar dar daugiau tai gi ir pražylt galima belaukiant  doh.gif ir iš tikrųjų kaip apmaudu kad Dievas toms kurioms nereikia  duoda na levo ir napravo o jos pasidaro valymus,o toms kurioms reikia neduoda,kankina  verysad.gif
išsiliejau čia ne į temą  blush2.gif

Viskas gerai, taip juk ir yra smile.gif, na nieko kiekviena mes sulauksim savo laimės smile.gif Manau geriausia nebegalvot,nebeplanuot ir ateis viskas savaime 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 18, 08:13)
Viskas gerai, taip juk ir yra smile.gif, na nieko kiekviena mes sulauksim savo laimės smile.gif Manau geriausia nebegalvot,nebeplanuot ir ateis viskas savaime  4u.gif

Beto viskas dar pas tave normaliai, tikrai dar nusiminti nereikėtų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 18, 07:14)
Viskas gerai, taip juk ir yra smile.gif, na nieko kiekviena mes sulauksim savo laimės smile.gif Manau geriausia nebegalvot,nebeplanuot ir ateis viskas savaime  4u.gif
Papildyta:
Beto viskas dar pas tave normaliai, tikrai dar nusiminti nereikėtų wink.gif

labai viliuosiu kad taip ir bus ir ne tik man o visoms svajojančioms ir laukiančioms.O neplanuoti ir negalvoti neišeina schmoll.gif
reiks nueiti pasižiūrėti sėkmingų grafikėlių su panašia temperatūra kaip mano.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 18, 08:17)
labai viliuosiu kad taip ir bus ir ne tik man o visoms svajojančioms ir laukiančioms.O neplanuoti ir negalvoti neišeina  schmoll.gif
reiks nueiti pasižiūrėti sėkmingų grafikėlių su panašia temperatūra kaip mano.

Aišku pažiūrėk manau tikrai rasi wink.gif, o man jau viskas manau jau kaip krisiu tai krisiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Su mano tempa irgi įdomybės vyksta. Niekaip MM neateina, bet tie mano ciklai visada ilgi ir nereguliarūs unsure.gif Prieš kelias dienas jau žadėjau NT daytis, nes tempa laikėsi pakilusi, bet nukrito, tai galvojau jau ateis MM ir nebesidariau, bet niekaip nesusergu, o šiand vėl tempa 37 unsure.gif Krūtinę baisiai skauda jau kokios geros penkios dienos.. Ryt reiks testą pagadint, kad ramu būtų smile.gif O gal per šiandien dar sulauksiu tų nelemtųjų smile.gif

Grafikėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mifi: 18 balandžio 2012 - 07:37
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 18, 07:21)
Aišku pažiūrėk manau tikrai rasi wink.gif, o man jau viskas manau jau kaip krisiu tai krisiu smile.gif

tau gal būt taip pat dar viskas bus gerai 4u.gif labai linkiu to smile.gif o dar žiūriu man šian ta diena pagal mėnulį gera,bet vyras šian visą parą dirba tai kad praleisiu šią progą .
Atsakyti
Grafikėlis
[/quote]

O pas tave visada toks ilgas ciklas? Na tempa, kad ir pakritus visgi aukštesnė už įprasta, tikrai eičiau pasitikrinti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimiliux: 18 balandžio 2012 - 07:43
QUOTE(Mifi @ 2012 04 18, 07:36)
Labas rytas  4u.gif
Su mano tempa irgi įdomybės vyksta. Niekaip MM neateina, bet tie mano ciklai visada ilgi ir nereguliarūs  unsure.gif  Prieš kelias dienas jau žadėjau NT daytis, nes tempa laikėsi pakilusi, bet nukrito, tai galvojau jau ateis MM ir nebesidariau, bet niekaip nesusergu, o šiand vėl tempa 37  unsure.gif  Krūtinę baisiai skauda jau kokios geros penkios dienos.. Ryt reiks testą pagadint, kad ramu būtų  smile.gif O gal per šiandien dar sulauksiu tų nelemtųjų  smile.gif

Grafikėlis

tikrai kad įdomus grafikėlis,aš tai pasidaryčiau testą gal būtų aišku tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 18, 08:38)
tau gal būt taip pat dar viskas bus gerai  4u.gif labai linkiu to  smile.gif o dar žiūriu man šian ta diena pagal mėnulį gera,bet vyras šian visą parą dirba tai kad praleisiu šią progą .

Ai aš tais mėnuliais nelabai tikėčiau, čia tas pats kaip horoskopais smile.gif Tikrai mažai realu, nebent saviįtaiga stipri, tada gal netyčiom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 18, 07:41)
Ai aš tais mėnuliais nelabai tikėčiau, čia tas pats kaip horoskopais smile.gif Tikrai mažai realu, nebent saviįtaiga stipri, tada gal netyčiom  bigsmile.gif

tai aš taip pat,bet irgi taip galvoju o jeigu ...jau tuoj pradėsiu tikėti bent kuom kad tik padėtų pastoti doh.gif
Atsakyti