Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

QUOTE(rolali @ 2012 04 22, 12:17)

nieko tokio, tuoj skrisi wink.gif

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 22, 12:45)
pas jus dar netoks didelis tarpas nuo ND iki O  mirksiukas.gif  o pas mus..  doh.gif  Nors dar galiu pasiguosti, kad lyg stengdamiesi mergaite pagamint ND 5d iki O daro  lotuliukas.gif  (viltis mirsta paskutine   blush2.gif  )

na zinai, vis tiek ilgas tarpas..
zinoma, viltis mirsta tik atejus mmm lotuliukas.gif (kartais ir tuomet nemirsta doh.gif )
ale viskas ne nuo musu ir priklauso wink.gif gal tas guodzia.. (tik jei ne per ilgai, nes paskui imsi mastyt, kodel gi D vis delsia g.gif nejaugi, kas ne taip...) o kada susitiksit su B?
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 22, 14:58)
na zinai, vis tiek ilgas tarpas..
zinoma, viltis mirsta tik atejus mmm  lotuliukas.gif (kartais ir tuomet nemirsta  doh.gif )
ale viskas ne nuo musu ir priklauso wink.gif gal tas guodzia.. (tik jei ne per ilgai, nes paskui imsi mastyt, kodel gi D vis delsia  g.gif nejaugi, kas ne taip...) o kada susitiksit su B?

Tik kita savaitgali, tada bent ant menulio dienos pataikysim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Galiu pasidziaugti bent tuo, kad regis ciklas tvarkosi ir gryzta i yprasta 26-28d ilgi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Paaiskinkit jus man visa ta reikala kada geriausia pradeti matuoti BT 1cd? PAskaitinejau jusu plepaliukus ir susigundziau pradeti matuoti savo BT. Tik va po persileidimo buvo tik vienos mmm ir nezinau ar po ju buvo O ar ne g.gif Nes pagal paskaiciavimus mano O turejo but 04.20 bet pagal isskyras O ivyko daug anksciau nes ir pagal BT vakar buvo 37, o siandien 37.1 tai kaip suprantu O jau buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 04 22, 20:39)
Sveikutes  4u.gif

Paaiskinkit jus man visa ta reikala kada geriausia pradeti matuoti BT 1cd? PAskaitinejau jusu plepaliukus ir susigundziau pradeti matuoti savo BT. Tik va po persileidimo buvo tik vienos mmm ir nezinau ar po ju buvo O ar ne  g.gif  Nes pagal paskaiciavimus mano O turejo but 04.20 bet pagal isskyras O ivyko daug anksciau nes ir pagal BT vakar buvo 37, o siandien 37.1 tai kaip suprantu O jau buvo.  g.gif

Kai tokia aukšta temperatūra - tikėtina, kad ovuliacija jau buvo. Matuotis galima kad ir nuo dabar, tik apie šį ciklą temperatūra mažai tepasakys. Per mėnesines daugelis temperatūros nesimatuoja (higieniniais sumetimais), matuotis mėnesinių metu pravartu tik toms, kurių ciklas trumpas. Tačiau vos baigiasi mėnesinės - galima ramiai tęsti matavimus. Jau nuo pirmo nuo pradžių matuojamo ciklo pastebėsi dėsningumus, matysi, prieš kiek laiko prieš ovuliaciją pasirodo išskyros, ar yra ovuliacinis skausmas ir kt.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 22, 20:33)
Kai tokia aukšta temperatūra - tikėtina, kad ovuliacija jau buvo. Matuotis galima kad ir nuo dabar, tik apie šį ciklą temperatūra mažai tepasakys. Per mėnesines daugelis temperatūros nesimatuoja (higieniniais sumetimais), matuotis mėnesinių metu pravartu tik toms, kurių ciklas trumpas. Tačiau vos baigiasi mėnesinės - galima ramiai tęsti matavimus. Jau nuo pirmo nuo pradžių matuojamo ciklo pastebėsi dėsningumus, matysi, prieš kiek laiko prieš ovuliaciją pasirodo išskyros, ar yra ovuliacinis skausmas ir kt.

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif Ovuliacinius skausmus as jauciu kiekviena menesi ir apie 5 dienas( tai mane truputi neramina),tik kartu budavo ir isskyru ir OT rodydavo O. Va si menesi viskas padrikai kazkaip isskyros anksciau, O skausmai veliau ir su OT ovuliacijos nepagavau doh.gif matyt organizmas dar neatsigaves po P. Pries P ovuliacija ivykdavo kaip laikrodukas 14- 15 cd kartu ir isskyros budavo lipnios ir OT rodydavo. O dabar visai pasimeciau.
Bet neprarandu vilties ir nenurasau dar sio ciklo nes ND atlikom panasiai tom dienom kai buvo vaisingu isskyru ax.gif
Tai kas man belieka tik laukti rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
noriu panales jusu pasiterauti . snd mano temp 37.8 cia jau man kazkas netaip . cia gal sirgimo gripu pozimis ? 10DPO ar gali tiek aukstai pakilti ? seip laikesi 37.1 g.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 04 23, 00:44)
noriu panales jusu pasiterauti . snd mano temp 37.8 cia jau man kazkas netaip . cia gal sirgimo gripu pozimis ? 10DPO ar gali tiek aukstai pakilti ? seip laikesi 37.1 g.gif

Pasimatuok po pažastim. Jeigu kitų gripo požymių nėra - vargu ar čia gripas, pajaustum tokią negandą, tai yra ūmi ir ryškiai pasireiškianti liga.

Man BT buvo užkilusi iki 37.5. Pasimatavau po pažastimi - ten ji buvo 37. Taigi, atėmiau trejetą laipsnių nuo BT, ir užrašiau žemesnę, o dėl pakilusios temperatūros galvos nesukau, nes buvau sukaitusi po antklode labai - matyt, tas ir paveikė.
Atsakyti
labas rytas, po truputi kylu i virsu smile.gif
http://www.babyplan....r/35331-rolali/
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2012 04 23, 06:37)
labas rytas, po truputi kylu i virsu  smile.gif
http://www.babyplan....r/35331-rolali/

niu va, labai sauniai uztaiket su ND! thumbup.gif bus galima laukti geru rezultatu!

o man jei mmm ateis, kaip spejama (5dni), tai II faze bus itin trumpa -8d blink.gif

kazkiek noretusi, kad sikart TD grafikelis butu arciau tiesos ax.gif bet yra kaip yra..

o ziurekit, po implantacijos dar buna suolis temperaturoje, ar ne? na aukstesne BT nei iskart po O.. bandau kazka gero izvelgt doh.gif bet esme zinau..
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 23, 09:42)

o ziurekit, po implantacijos dar buna suolis temperaturoje, ar ne? na aukstesne BT nei iskart po O.. bandau kazka gero izvelgt  doh.gif bet esme zinau..

Būna.
Atsakyti
labas rytas,

na ka ir as gavau O linija, dabar prasidejo laukimas g.gif

erdeige, kiek skaiciau tai buna suolis 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,prisijungiu ir as prie jusu su savo BT ax.gif
user posted image]BT
Atsakyti