Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

QUOTE(Gyvacioje01 @ 2012 04 23, 13:14)
Bet taip norisi kuo greiciau  blush2.gif  Tos dienos vezlisku greiciu slenka...
Gal pagadinti koki testuka?  lotuliukas.gif

abejoju ar ka rodytu , man irgi kniekti gadinti , bet nemanau kad rodys ten jame ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioje01 @ 2012 04 23, 15:14)
Bet taip norisi kuo greiciau  blush2.gif  Tos dienos vezlisku greiciu slenka...
Gal pagadinti koki testuka?  lotuliukas.gif

As tai laukiu kad ketvertadieni mmm NEateis, nusprendziau si menesi anksciau testu nedaryt, nes praeitus du men sugadinau gal 15... Bet kai db pasakej as jau ant vienos kojos batas, galvuoju gal ir nusipirksiu siadien. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 04 23, 15:16)
abejoju ar ka rodytu , man irgi kniekti gadinti , bet nemanau kad rodys ten jame ka biggrin.gif

Tada laukiam ir nekrentam zemyn friends.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chikipiki @ 2012 04 23, 15:18)
As tai laukiu kad ketvertadieni mmm NEateis, nusprendziau si menesi anksciau testu nedaryt, nes praeitus du men sugadinau gal 15... Bet kai db pasakej as jau ant vienos kojos batas, galvuoju gal ir nusipirksiu siadien.  biggrin.gif

Isvesiu is kelio biggrin.gif smile.gif Tau jau tuoj mm diena tai gal negadink testuku, o palauk smile.gif nedaug jau liko. Man sestadieni nelabosios turetu buti, siek tiek ilgiau laukti del to nezinau ar tiek dar islauksiu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvacioje01: 23 balandžio 2012 - 14:21
Gyvacioje01, niu ziuresim, dar ne vakaras. smile.gif Sian i parduotuve vaziosiu, i med skyriu bandysiu neeiti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 04 23, 15:26)
Gyvacioje01, niu ziuresim, dar ne vakaras.  smile.gif Sian i parduotuve vaziosiu, i med skyriu bandysiu neeiti.  biggrin.gif

Na, o jei neatsispirsi pagundai... tai parasyk ka isvysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioje01 @ 2012 04 23, 13:21)
Tada laukiam ir nekrentam zemyn  friends.gif  smile.gif
Papildyta:
Isvesiu is kelio  biggrin.gif  smile.gif Tau jau tuoj mm diena tai gal negadink testuku, o palauk  smile.gif nedaug jau liko. Man sestadieni nelabosios turetu buti, siek tiek ilgiau laukti del to nezinau ar tiek dar islauksiu  biggrin.gif  blush2.gif

man sekmadieni turetu buti mmm .. na bet zinai +/- viena diena, tai gal jau sestadieni pagadinsiu jau turetu gal rodyt koki vaiduokli , as turiu tu is ebay. pigiai nusipirkau tai galeciau gadinti . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 04 23, 15:31)
man sekmadieni turetu buti mmm .. na bet zinai +/- viena diena, tai gal jau sestadieni pagadinsiu jau turetu gal rodyt koki vaiduokli , as turiu tu is ebay. pigiai nusipirkau tai galeciau gadinti .  smile.gif

Manau, kad likus vienai dienai iki mm dienos turetu jau rodyk vaiduokliuka smile.gif As ir savaites gale gadinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvacioje01: 23 balandžio 2012 - 14:36
QUOTE(irena1987 @ 2012 04 23, 14:31)
man sekmadieni turetu buti mmm .. na bet zinai +/- viena diena, tai gal jau sestadieni pagadinsiu jau turetu gal rodyt koki vaiduokli , as turiu tu is ebay. pigiai nusipirkau tai galeciau gadinti .  smile.gif

man taip pat sekamdienį turėtų būti mmm tad ši savaitė labai sunki doh.gif turiu 2 NT nusipirkusi bet kažkaip dar vis bijau matuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioje01 @ 2012 04 23, 15:30)
Na, o jei neatsispirsi pagundai... tai parasyk ka isvysi  smile.gif

Butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 23, 13:39)
man taip pat sekamdienį turėtų būti mmm tad ši savaitė labai sunki  doh.gif turiu 2 NT nusipirkusi bet kažkaip dar vis bijau matuoti  ax.gif

negadink dar , per anksti smile.gif pagadink sestadieni smile.gif jai labai jau knieti smile.gif)
oi laukiam laukiam mes sekmadienio laukiam thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 04 23, 15:44)
negadink dar , per anksti smile.gif pagadink sestadieni smile.gif jai labai jau knieti smile.gif)
oi laukiam laukiam mes sekmadienio laukiam  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikiosi visos gausim || ir persikraustisim plepeti i sausinukus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 04 23, 15:56)
Tikiosi visos gausim || ir persikraustisim plepeti i sausinukus wink.gif

O, ir aš labai to tikiuosi.

Nekantriosioms galiu priminti, kad galia panaudoti OT vietoje NT, kas turite. Aišku, atsakymas - ne šimtprocentinis, bet vilčių teikia. Aš šiandien mačiau OT vaiduoklį, nors paprastai man ciklo pabaigoj niekada nevaiduokliavo jie. wub.gif
Atsakyti