Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

QUOTE(vylabusle @ 2012 04 23, 16:08)
O, ir aš labai to tikiuosi.

Nekantriosioms galiu priminti, kad galia panaudoti OT vietoje NT, kas turite. Aišku, atsakymas - ne šimtprocentinis, bet vilčių teikia. Aš šiandien mačiau OT vaiduoklį, nors paprastai man ciklo pabaigoj niekada nevaiduokliavo jie.  wub.gif

OT rodo LH, o NT HCG, taigi abejoju, kad nestuma parodis, o gali ir nuvilti be priezastis, tai gi gadinam NT geriau, o tau Vylabusle matyt dar vaisingos dienos, patarciau nenuliaist ginklu ir dar 'kovot'. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 04 23, 16:48)
OT rodo LH, o NT HCG, taigi abejoju, kad nestuma parodis, o gali ir nuvilti be priezastis, tai gi gadinam NT geriau, o tau Vylabusle matyt dar vaisingos dienos, patarciau nenuliaist ginklu ir dar 'kovot'.  wink.gif

Man yra 11 DPO, išsipūtę papukai ir maudimas pilve wink.gif Aš labiau jau rūpinuosi ne ar pastojau, o ar besivystantis, ar vietoje, ar išnešiosiu. Nors, žinoma, negaliu tvirtai pasakyti, kad JAU, tačiau šį ciklą po ovuliacijos jaučiuosi be proto keistai...

LH hormono lygis pastojus taip pat pakyla - štai kodėl OT testai suvaiduokliuoja pastojus.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 23, 16:08)
O, ir aš labai to tikiuosi.

Nekantriosioms galiu priminti, kad galia panaudoti OT vietoje NT, kas turite. Aišku, atsakymas - ne šimtprocentinis, bet vilčių teikia. Aš šiandien mačiau OT vaiduoklį, nors paprastai man ciklo pabaigoj niekada nevaiduokliavo jie.  wub.gif

O man visada ciklo pabaigoj teigiamas OT...nezinau kodel g.gif dar norejau paklaust:ar patikimi sitie BT grafikai?ar galima jais tiket 100 proc? g.gif man keista kad po teigiamo OT man O linija nubreze tik po triju keturiu paru g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 23 balandžio 2012 - 15:59
QUOTE(jurmarta @ 2012 04 23, 16:58)
O man visada ciklo pabaigoj teigiamas OT...nezinau kodel g.gif dar norejau paklaust:ar patikimi sitie BT grafikai?ar galima jais tiket 100 proc? g.gif man keista kad po teigiamo OT man O linija nubreze tik po triju keturiu paru g.gif

OT rodo LH piką, BT pakilimas - kad geltonkūnis pradėjo gaminti progesteroną. Kodėl įvyksta didesnis tarpas tarp LH piko ir progesterono padidėjimo - aš nežinau.

Taip pat visada verta atminti, kad bazalinę temperatūrą gali paveikti daug visokių veiksnių - prastas miegas, liga, alkoholis, netgi seksas. O ovuliacijos testai - taip pat turi savo paklaidą, nes jie parodo tik LH piką, o ovuliacija paprastai įvyksta po jo per 1-2 paras, tačiau tai nėra taisyklė. (Mano ovuliacija atėjo praėjus 2 dienoms po teigiamo ovuliacijos testo. Spėju, kad LH pikas įvyko ankstyvą kitos dienos rytą, tad atstumas "telpa" į dvi paras).

Taigi, tsakant į klausimą - nei OT, nei BT nėra 100 proc. patikimi ovuliacijos indikatoriai, ypač turint mažiau savęs stebėjimo patirties. Tačiau tavo atveju ramiai laykčiau vaisingu visą laiką nuo teigiamo testo iki nubrėžtos linijos ir truputį po jos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 23 balandžio 2012 - 16:08
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 23, 16:50)
Man yra 11 DPO, išsipūtę papukai ir maudimas pilve wink.gif Aš labiau jau rūpinuosi ne ar pastojau, o ar besivystantis, ar vietoje, ar išnešiosiu. Nors, žinoma, negaliu tvirtai pasakyti, kad JAU, tačiau šį ciklą po ovuliacijos jaučiuosi be proto keistai...

LH hormono lygis pastojus taip pat pakyla - štai kodėl OT testai suvaiduokliuoja pastojus.

Oh .. ash irgi sita menesi idomiai jauciosi, bet bijau ka nors sakyt doh.gif Vienas keisciausiu dalyku yra sitas:
19.04.2012 Atsikeliau 3 nakties, su uzmerktom akym vyrtuvei valgiau sausainius su sultim;
20.04.2012 Atsikeliau irgi panasiu laiku, su uzmerktom akym vyrtuvei valgiau sausainius su vandeliu (sultis pasibaige, bet ir taip skanu buvo);
21.04.2012 Atsikeliau irgi panasiu laiku, su uzmerktom akym vyrtuvei valgiau sausainius su fanta blush2.gif ;
22.04.2012 Neprisimenu kad buciau katsikelus nakti, bet sausainiu liko tik keli ir prabudau apsirengus, nors miegu nuoga. blink.gif
Seip salduminu nevalgau daug, sausainius vyras megsta, tai jau kreivai i mane ziuri, kad vogiu jo maista. doh.gif
Zodziu jau su psihika negerai, reikia nusiraminti. biggrin.gif
Atsakyti
Tačiau tavo atveju ramiai laykčiau vaisingu visą laiką nuo teigiamo testo iki nubrėžtos linijos ir truputį po jos. mirksiukas.gif
[/quote]

Aciu uz info-biski dar mazai gaudausi situos BT grafikuos 4u.gif mano gydytojas priesiskai nusiteikes pries juos,tipo nesamone,netikslu, bet as pabandysiu pora ciklu pamatuot-idomu kas vyksta su organizmu smile.gif o as si cikla jau nurasiau,nes ND buvo po teigiamo OT iskart,o linija nubreze tik po keliu dienu,o kadangi mano vyro buozgalviai nera greituoliai,tokie biski prie tinginio,tai netikiu,kad jie galejo tris paras isgyventi..su tokiais tinginiais reikia tiksliai uztaikyt kas praktiskai neimanoma doh.gif ...tik nezinau kodel taip maudzia pilva jau kelinta diena po O g.gif
Atsakyti
Sveiki
Mano grafikelis
user posted image

ax.gif
Atsakyti
Taip norisi NT sugadinti, bet zinau ad dar anksti mmm tik antradieni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 23, 09:38)
user posted image

laukiu kas bus toliau  smile.gif

na ir ilga tavo poovuliacine faze blink.gif ilgai tenka kentet iki ciklo galo 4u.gif

QUOTE(misheliina2 @ 2012 04 23, 17:15)
Sveiki
Mano grafikelis
user posted image

ax.gif

nu ND tai suuuuperiniai! keista butu, jei neuzkibtu tongue.gif kantrybes! 4u.gif
Atsakyti
[quote=erdeige:),2012 04 23, 18:26]
na ir ilga tavo poovuliacine faze blink.gif ilgai tenka kentet iki ciklo galo 4u.gif

iš tikrųjų labai ilgu laukti doh.gif greičiau tas sekmadienis ax.gif jaučiu nedalauksiu aš mmm ir gadinsiuos testą anksčiau,palauksiu dar porą dienų ir jei kokie požymiai įtartini bus darysiuos NT.
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 23, 19:26)
nu ND tai suuuuperiniai! keista butu, jei neuzkibtu tongue.gif kantrybes!  4u.gif

Stengiames, si men. sakem taip varysim paziuresim ar kas bus, ar uzkibs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2012 04 23, 20:11)
Stengiames, si men. sakem taip varysim paziuresim ar kas bus, ar uzkibs blush2.gif

girdejau jei per daug ND gali nepavykt,nes sperma nespeja subrest,zinau tokiu poru,kad koja kiso per daznas kasdieninis seksas.. g.gif,na bet saunuoliai,kad tiek jegu turit,mus tai jau vimdo nuo sekso is reikalo-negaliu apie tai net pagalvot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 23 balandžio 2012 - 19:26