Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

Labutis! 4u.gif Ateinu pas jus pasirodyti savo grafikeli, kada pagal jus buvo mano O? ax.gif Ar is grafikelio nematyti nieko blogo? g.gif
Atsakyti
sveikos,

simtas metu nematavau BT...zaidziau tik su OT. tai truputi primirsus kaip ji skaityti. anksciau OT rodydavo O visada 14CD,bet paskutiniu metu mani mmm grybauj tai nusprendziau pastebet BT.
Cia normalus toks temperaturos svyravimas? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2012 04 30, 12:47)
sveikos,

simtas metu nematavau BT...zaidziau tik su OT. tai truputi primirsus kaip ji skaityti. anksciau OT rodydavo O visada 14CD,bet paskutiniu metu mani mmm grybauj tai nusprendziau pastebet BT.
user posted image

Aukstokai uzkilus buvo, bet siaip ar taip siom dienom - O smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2012 04 30, 13:47)
sveikos,

Man panašiai yra buvę, bet per tą pakilimą aš viduriavau - apsinuodijau, matyt, ir kilo temperatūra. Gali būti, kad tokį šuolį lėmė ne hormonai, o kažkokie kitokie veiksniai.

QUOTE(*Junona* @ 2012 04 30, 11:17)
Labutis!  4u.gif Ateinu pas jus pasirodyti savo grafikeli, kada pagal jus buvo mano O?  ax.gif  Ar is grafikelio nematyti nieko blogo? g.gif

Nieko blogo smile.gif Idealus grafikas, artėja ovuliacija. Tik ciklas, panašu, gaunasi ilgesnis nei praeitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 30 balandžio 2012 - 13:11
QUOTE(rolali @ 2012 04 30, 09:42)
Nu tikrai labai gražus grafikėlis  smile.gif

labai,mergaites,ir as tikiuosi,kad nenkrisiu,o grafikelis toks ir liks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Kaip manot ar dar yra vilties, labai jau nukritau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2012 04 30, 14:26)
Sveikos
user posted image

Prašom, prašom į mūsų raudoną paradą... Imk balionėlį 4u.gif
Aš jau atkraujavau, rezgu planus šiam ciklui, kviečiu prisijungti 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 04 30, 14:29)
Prašom, prašom į mūsų raudoną paradą... Imk balionėlį  4u.gif
Aš jau atkraujavau, rezgu planus šiam ciklui, kviečiu prisijungti  4u.gif  mirksiukas.gif

smile.gif Aciu uz baliona mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2012 04 30, 14:26)
Sveikos
user posted image

Na manau dar ne viskas prarasta 4u.gif
Atsakyti
g.gif birmania pradingus, vis uzsuku pasiziuret, kaip jai einas

parasyk, jei turi ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 04 27, 20:06)
kazkoks klaikiai nuobodus mano pirmas gyvenime grafikelis unsure.gif ...jokiu zigzagu,pakilimu,kritimu,panasu ir jokios implantacijos..nors ka noret-su ND visiskas praliotas doh.gif
user posted image

Vis uzeinu paziureti ar yra ziniu is Jurmartos smile.gif Nes man sitas grafikelis labai kvepia nestuke.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bamboooocha: 01 gegužės 2012 - 07:50