Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

QUOTE(Duniu @ 2012 04 30, 22:34)
Vis uzeinu paziureti ar yra ziniu is Jurmartos smile.gif Nes man sitas grafikelis labai kvepia nestuke.gif  4u.gif  wub.gif

labas rytas.JURMARTA,visai jis pas tave labai grazus.be loko tik laikyti kumstukus uz tave,kad pasidarius NT pamatutu II 4u.gif

Mano BT
http://tevu-darzelis...190@120410d9f30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stsandra: 01 gegužės 2012 - 08:52
Labas rytas, stai mano grafikelis, gal reikes penktadieni NT sugadint blush2.gif
http://www.babyplan....r/35331-rolali/
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 04 30, 22:34)
Vis uzeinu paziureti ar yra ziniu is Jurmartos smile.gif Nes man sitas grafikelis labai kvepia nestuke.gif  4u.gif  wub.gif

kaip miela,kad manim domites:-) deja..3 dienos iki mm nukritau tragiskai..keista,nes visada BT nukrisdavo tik tadien,kai prasidedavo mm..o jos pas mane kaip laikrodukas 29 dienos..na belieka laukt raudonosios armijos..ner ko stebetis-nepataikem su ND o ir grafike jokios implantacijos ne su ziburiu nerasta:-(
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 29, 08:30)

Chikipiki - kaip tau sian su NT wink.gif

Sveikutes, mergaites, pas mane ejo viskas lb sklandziai, bet ketvirta diena po neatejusiu mmm, temperatura siektiek nukrito iki 36.8... O apie 5 valanda atejo mmm. verysad.gif Niu nieko baisaus, mes gi stiprios. 4u.gif Kaip jus mano, drauges? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 05 01, 10:52)
Sveikutes, mergaites, pas mane ejo viskas lb sklandziai, bet ketvirta diena po neatejusiu mmm, temperatura siektiek nukrito iki 36.8... O apie 5 valanda atejo mmm.  verysad.gif Niu nieko baisaus, mes gi stiprios.  4u.gif  Kaip jus mano, drauges?  wub.gif

vava.. ir mano "tobulasis" grafikelis nusileido siryt, o ir armija netrukus atzygiavo doh.gif daugiau jokiu perdetu vilciu! schmoll.gif ir NT gadinimas tik atejus mmm dienai. vot sitaip!
Atsakyti
Grafikas

Sveikutės visos 4u.gif

Grįžtu ir aš,nes jau nebesuprantu savo grafiko schmoll.gif BT kažkodėl nešokteli į viršų,nors vakar jutau kad pilvą maudžia,ir tos gleivės tokios šviesiai balkšvos, bet jos tąsios.Tai grafike žymiu Eggwhite. smile.gif tai kaip manot O dar priešaky ar kaip? g.gif

Beje kelias tas dienas neturėjau galimybių OT pasidaryti tai net nežinau ką jie rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo San*: 01 gegužės 2012 - 12:17
19CD testukas

Beje katik pasidariau testuką,iškarto išryškėjo abi,ta testinė net ryškesnė už kontrolinę rolleyes.gif tai šiandien jau griebt vyrą reikia smileysex.gif

Oj ten ne 19CD,o 20CD nes šiandien dariausi,biški susimaišiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo San*: 01 gegužės 2012 - 12:52
QUOTE(San* @ 2012 05 01, 12:15)

Grįžtu ir aš,nes jau nebesuprantu savo grafiko  schmoll.gif  BT kažkodėl nešokteli į viršų,nors vakar jutau kad pilvą maudžia,ir tos gleivės tokios šviesiai balkšvos, bet jos tąsios.Tai grafike žymiu Eggwhite. smile.gif tai kaip manot O dar priešaky ar kaip?  g.gif

is grafikelio taip pat matyti, kad ant nosies O wink.gif galbut kilsi net ryt, ypac jei ir OT ta jau rodo wink.gif
vaisingo myliuko! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 01, 11:43)
kaip miela,kad manim domites:-) deja..3 dienos iki mm nukritau tragiskai..keista,nes visada BT nukrisdavo tik tadien,kai prasidedavo mm..o jos pas mane kaip laikrodukas 29 dienos..na belieka laukt raudonosios armijos..ner ko stebetis-nepataikem su ND o ir grafike jokios implantacijos ne su ziburiu nerasta:-(

Nu ka padarysi, reiskia dar truputi teks palaukti wub.gif
Su nauja energija i nauja cikla wub.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 05 01, 13:12)
is grafikelio taip pat matyti, kad ant nosies O wink.gif galbut kilsi net ryt, ypac jei ir OT ta jau rodo wink.gif
vaisingo myliuko! wink.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
siandien nakti ir pas mane galiausiai atkeliavo mmm, pradedu nauja cikla, visoms kas pradejo nauja cikla sekmes 4u.gif , si menesi vel stengsimes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 05 01, 11:52)
Sveikutes, mergaites, pas mane ejo viskas lb sklandziai, bet ketvirta diena po neatejusiu mmm, temperatura siektiek nukrito iki 36.8... O apie 5 valanda atejo mmm.  verysad.gif Niu nieko baisaus, mes gi stiprios.  4u.gif  Kaip jus mano, drauges?  wub.gif

Pas mene ta pati situacija... 4u.gif Atrode viskas labai grazu, mm velavo. Asisku NT nieko nerode, bet vis tikejausi. BT nukrito 0.1 laipsnio, pradejo mausti pilva ir po 3 dienu velavimo mm parejo su tooookiais skausmais, kokiu gyvenime nesu jautus verysad.gif
Chikipiki, as beveik 100% buvau isitikinus, kad tau sis menesiukas sekmingas, nes tavo grafikelis buvo labai dailus. friends.gif
Nenukabinkim nosyciu... pas mus ir atkeliaus gandrai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvacioje01: 01 gegužės 2012 - 16:11