Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

Visas su šventėm! 4u.gif

o pas mane jau trečia diena 17-18-19d. temp. stovi vietoje 36,8 ir kaip ta suprast? unsure.gif ir kaip tik ant tų trijų geltonų langelių, ka jie reiškia?
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 04 08, 11:13)
Laba, o tu ka siandien kraujo tyrima dareis? g.gif

Nea, NT dariau smile.gif atrodo taip ir pazymejau, ar ne? g.gif
Atsakyti
pasirodysim smile.gif

user posted image

o ka reiškia tie 3 geltoni langeliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 08 balandžio 2012 - 13:23
QUOTE(Amūra @ 2012 04 08, 12:22)
o ka reiškia tie 3 geltoni langeliai?

Jeigu neklystu, tai geltoni langeliai reiskia galima ovuliacija!

Su Velykomis visas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perliux*: 08 balandžio 2012 - 13:48
QUOTE(*perliux* @ 2012 04 08, 14:44)
Jeigu neklystu, tai geltoni langeliai reiskia galima ovuliacija!

Su Velykomis visas!

kur čia ta galima, kad temperatūra žema.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 04 08, 13:11)
kur čia ta galima, kad temperatūra žema..  unsure.gif

Tai cia spejama ta ovuliacija, nereiskia, jog tomis dienomis ji ir ivyks! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 04 08, 14:11)
kur čia ta galima, kad temperatūra žema..  unsure.gif

juk O ivyksta paskutine zemos BT diena wink.gif tai gali ryt pakilt ir tai reiks, kad sian buvo O..bet pas tave ganetinai daug tusciaviduriu rutuliuku, tai BT netiksli vadinasi..skirtingu laiku matuota?
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 08, 09:32)
Nea, NT dariau  smile.gif atrodo taip ir pazymejau, ar ne?  g.gif

pazymejai teisingai.. laukiam rytojaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 08 balandžio 2012 - 14:55
Sveikos! visas su pavasario švente 4u.gif
užėjau paklausti, ar jūs taip pat manot,kad man O buvo 23cd,kaip nubrėžė FF? nes man atrodo,kad ji buvo 21cd g.gif gal ne iškart pakilo temperatūra tiesiog..20cd ot buvo teigiamas, jaučiau ovuliacinius skausmus, iš to sprendžiu kad ji įvyko kitą dieną, o ne po trijų kaip man nubrėžė. Labai labai norim,kad pasisektų,bet bijau,kad ND buvo per anksti g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*perliux* @ 2012 04 08, 15:17)
Tai cia spejama ta ovuliacija, nereiskia, jog tomis dienomis ji ir ivyks!  unsure.gif

aišku, ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(erdeige:) @ 2012 04 08, 15:56)
juk O ivyksta paskutine zemos BT diena wink.gif tai gali ryt pakilt ir tai reiks, kad sian buvo O..bet pas tave ganetinai daug tusciaviduriu rutuliuku, tai BT netiksli vadinasi..skirtingu laiku matuota?

va, o tai tie tuščiaviduriai rutuliukai reiškia, kad netikslus matavimo laikas? niekaip negalėjau suprast kodėl vieni pilni o kiti tušti. Na bet matuoju panašiu metu, max 15min. skiriasi na bet skaičiau kad galima iki pusvalandžio suveluot ar anksčiau pamatuot. Vakar tik 2val. anksčiau matavau, anksti kėliausi tai kitaip nesigavo, buvo 36,6 tai dadėjau 0,2 laipsnius, kaip viena mamytė aiškino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 08 balandžio 2012 - 15:29
supratau kame bėda, kai paaiškinot rutuliukų esmę.. tongue.gif registruojantis reikėjo parašyti laika kuriuo pagrinde matuosiu, na ir parašiau val. vėliau nei matuoju dabar, tiesiog pradėjau anksčiau keltis, va ir visa bėda.. perdariau visa savo kalendorių iš naujo ir va, kaip atrodom dabar smile.gif
user posted image

tik ši kart pažymėjau mėnulio kalendorių, vyras liepė žymėt tongue.gif čia kaip supratom, rodys mėnulio dienas kuriomis geriau neplanuot? ar abskritai jis reikalingas? 4u.gif žiūriu, kad del to ir geltoni langeliai atsirado kitoje vietoje..
didelis ačiū visoms už kantrybę 4u.gif žiūriu jau po truputi pradedu gaudytis kaip ir kas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 08 balandžio 2012 - 18:05
QUOTE(Amūra @ 2012 04 08, 17:03)
tik ši kart pažymėjau mėnulio kalendorių, vyras liepė žymėt  tongue.gif čia kaip supratom, rodys mėnulio dienas kuriomis geriau neplanuot? ar abskritai jis reikalingas?

Tai kaip tik reiktu padirbeti per tas dienas, kur menulis parodytas! Cia kazkaip jas paskaiciuoja pagal tavo gimimo metus. Na, jai rusu kalba supranti, pasiskaityk-
Помимо обычного женского менструального цикла существует еще один цикл - лунный, который зависит от фазы Луны. Решающим критерием является фаза Луны, которая была при рождении женщины. С этого времени ведется отсчет лунного цикла. Соответственно оптимальное время для зачатия выпадает на эту же фазы Луны независимо от менструального цикла.

Источник: http://www.babyplan....n#ixzz1rT9csfD3
Atsakyti
QUOTE(toma22 @ 2012 04 08, 17:19)
Sveikos! visas su pavasario švente  4u.gif
užėjau paklausti, ar jūs taip pat manot,kad man O buvo 23cd,kaip nubrėžė FF? nes man atrodo,kad ji buvo 21cd g.gif gal ne iškart pakilo temperatūra tiesiog..20cd ot buvo teigiamas, jaučiau ovuliacinius skausmus, iš to sprendžiu kad ji įvyko kitą dieną, o ne po trijų kaip man nubrėžė. Labai labai norim,kad pasisektų,bet bijau,kad ND buvo per anksti g.gif

user posted image

Kiek žinau būna situacijų, kai ovuliacija gali įvykti po juntamų skausmų (kiaušidėse ar pilvo tempimo ir pan.) praėjus dviem dienom. Taip kad tokiu atveju kaip ir atitinka tas nubrėžimas. Tik man atrodo turėjo brėžti 22 c.d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 08 balandžio 2012 - 22:40