Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas..

QUOTE(vylabusle @ 2012 04 09, 21:12)
1. ar dareisi hormonų tyrimus?
2. Skydliaukės tyrimas nepakenktų taip pat.
3. Dar siūlyčiau pabandyti konsultuotis pas skirtingus gydytojus, paieškoti rekomendacijų, panašių istorijų...

1. hormonų tyrimų nesidariau (nes iki šiol sąžiningai varsčiau visų gydytojų duris, kokie siuntimai buvo duoti). o jei juos reikia darytis tam tikromis ciklo dienomis, tai dbr man būtų sunku žinoti, kurią dieną reiktų darytis vieną ar kitą tyrimą g.gif tai laukiu, kada mmm parsivilks.. tada galėsiu pradėt skaičiuot nuo pradžių.
2. skydliaukės tyrimai daryti, rado du mazgus. dėl skydliaukės situacija gerėja, jau beveik metai kaip geriu tiroksiną. pasak gyd., pasiekus TSH 1 viskas turėtų susitvarkyti, bet kažkaip vis tiek nelabai tvarkosi..
3. dbr einu visur privačiai, skersai išilgai visur viską skaitau, kad žinočiau daugiau ir galėčiau gyd. pasisakyti, jei man kiltų vienokia ar kitokia mintis dėl ciklo sutrikimo. tikiuos, neišvys jie manęs pro duris sakydami "tai ir gydykis tuomet pati" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2012 04 09, 22:42)
1. hormonų tyrimų nesidariau (nes iki šiol sąžiningai varsčiau visų gydytojų duris, kokie siuntimai buvo duoti). o jei juos reikia darytis tam tikromis ciklo dienomis, tai dbr man būtų sunku žinoti, kurią dieną reiktų darytis vieną ar kitą tyrimą  g.gif  tai laukiu, kada mmm parsivilks.. tada galėsiu pradėt skaičiuot nuo pradžių.
2. skydliaukės tyrimai daryti, rado du mazgus. dėl skydliaukės situacija gerėja, jau beveik metai kaip geriu tiroksiną. pasak gyd., pasiekus TSH 1 viskas turėtų susitvarkyti, bet kažkaip vis tiek nelabai tvarkosi..
3. dbr einu visur privačiai, skersai išilgai visur viską skaitau, kad žinočiau daugiau ir galėčiau gyd. pasisakyti, jei man kiltų vienokia ar kitokia mintis dėl ciklo sutrikimo. tikiuos, neišvys jie manęs pro duris sakydami "tai ir gydykis tuomet pati" biggrin.gif

Galiu tik palinkėti sekmės, ir toliau atkakliai tirtis ir gydytis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip jums toks variantas? blink.gif
http://www.babyplan....64-bamboooocha/
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 10, 07:06)
Labas rytas, kaip jums toks variantas?  blink.gif
http://www.babyplan....64-bamboooocha/

Pas mane taip buna.. iki 37,3 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir aš pakilau smile.gif Porą dienų neišėjo matuoti, tai tiksliai nežinau net kada O buvo smile.gif, o galėjo vakar būti jei dūrė dešnį šoną? Bet atrodė lyg ir suduria prieš kelias dienas g.gif

http://tevu-darzelis...566@12032153350
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimiliux: 10 balandžio 2012 - 08:15
Merginos noriu paklausti,ar normalu kai yra tokia temperatūra 36,0 g.gif gal kuriai yra tokia temperatūra ,nes man beveik kiekvieną ciklą tokia temparatūra doh.gif šiandien 8CD ir ta temperatūra 36,0-36,1 kažkodėl man taip švečia kad tai nėra normalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 04 10, 08:15)
Na pagaliau ir aš pakilau smile.gif Porą dienų neišėjo matuoti, tai tiksliai nežinau net kada O buvo smile.gif, o galėjo vakar būti jei dūrė dešnį šoną? Bet atrodė lyg ir suduria prieš kelias dienas  g.gif

http://tevu-darzelis...566@12032153350

kol kas viskas gerai,linkiu nenukristi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 10, 10:50)
kol kas viskas gerai,linkiu nenukristi  4u.gif

Dėkui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 04 10, 09:33)
Merginos noriu paklausti,ar normalu kai yra tokia temperatūra 36,0  g.gif gal kuriai yra tokia temperatūra ,nes man beveik kiekvieną ciklą tokia temparatūra  doh.gif šiandien 8CD  ir ta temperatūra 36,0-36,1 kažkodėl man taip švečia kad tai nėra normalu  g.gif

Žinoma normalu, ypač prieš O. Kai kuriom dar žemesnė būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Grafikas

Sveikos visos 4u.gif

Aš vis dar kylu..Ir norėjau paklausti kaip vertinti tas išskyras? pvz šiandien jos net bėgo,tai pažiūrėjau kokios žiūriu tokios kaip vanduo ir čiut čiut balkšvos,bet nei lipnios nei tąsios,nieko,tai jas grafike žymėt kaip watery? nes kaip buvo creamy tai aiškiai matos kad jos baltos visos ir tirštos.. sakau gal ką ne taip zymiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 04 10, 11:13)
Žinoma normalu, ypač prieš O. Kai kuriom dar žemesnė būna mirksiukas.gif

na tada gerai,nes ta temperatūra tokia pažeminta nuo pirmų ciklo dienų,ir laikosi svyruodama vienu laipsniu aukštyn arba žemyn .

San* tokios išskyros mano manymu yra gerai,man kažkaip sunkiau su išskyrom kažkaip jos pas mane negausios doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
nezinau kas su manimi darosi, mmm buvo tik 3 d. pirma diena skausmas buvo toks tarsi mane pjauna per pus, mano mmm is vis skausmingos bet tokio jau senei neturejau, plius tempimas pilvo apacioje tarsi mmm turi prasideti iki siol yra nors mmm jau baigesi net netepa, nors pagal viska buna normalei 5d ir po to dar tepa, gal cia uzdegimas koks nes keistai jauciuosi

Dar norejau paklausti, kaip jus termometra dezinfekuojat?? as su muilu praplaunu ir dar spiritu ax.gif
Atsakyti