Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Geltona @ 2012 04 06, 12:14)
Foto net nereikia, šitą lenkišką parnešė  doh.gif Lietuviška etiketė užlipdyta ir sudėtis parašyta kaip jau sakiau sacharozė, gliukozė (visgi ne fruktozė, o gliukozė)
http://www.cukier-kr...ty/Cukier-puder


Labai gera pudra. As tokia irgi naudoju.
Atsakyti
Merginos, gal galit patarti del sviestinio kremo po dengimo mase, visko turiu bet kondensuoto pieno neturiu, gal yra kokiu variantu?
Ir dar kitas klausimelis ar galima puosti plakta grietinele ant dengimo mases , kuri bus daroma is marschmallow saldainiu?
Atsakyti
Uzduosiu kvaila klausima, bet vis delto ax.gif Kai sutepat torta kur jus ji laikot? Ar dedat i kokia dezute ir paskui i saldytuva, ar kaip? Nes mano pirmasis tortukas, kuri pries dedant i saldytuva aptepiau sviestiniu kremu, buvo pritraukes saldytuvo kvapo, o atrodo ten svaru ir jokiu smirdanciu produktu nebuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dameri: 06 balandžio 2012 - 16:54
gal tiesiog sviestas buvo ne pirmos jaunystes? smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 06, 15:29-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 06, 15:29)
Merginos, gal galit patarti del sviestinio kremo po dengimo mase, visko turiu bet kondensuoto pieno neturiu, gal yra kokiu variantu?
Ir dar kitas klausimelis ar galima puosti plakta grietinele ant dengimo mases , kuri bus daroma is marschmallow saldainiu?

Tikriausiai igrisiu visur su savo atsakymais,bet dabar sviestas+pudra+pienas,viskas buna thumbup.gif
o kam tos grietineles ant mases?Na gal aisingu imanoma pakeist? ax.gif
Atsakyti
laba diena
as tokiu valgomu :-D tik foto kazkokia nelabai...niekaip nepagavau normaliai g.gif
griliazinis puostas sokoladu.1300gr
user posted image
ryt valgysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2012 04 06, 17:53)
Uzduosiu kvaila klausima, bet vis delto  ax.gif  Kai sutepat torta kur jus ji laikot? Ar dedat i kokia dezute ir paskui i saldytuva, ar kaip? Nes mano pirmasis tortukas, kuri pries dedant i saldytuva aptepiau sviestiniu kremu, buvo pritraukes saldytuvo kvapo, o atrodo ten svaru ir jokiu smirdanciu produktu nebuvo  g.gif

taip jau buna su tais saldytuvais biggrin.gif as visad dedu i maiseli ir kampus uzlankstau....arba db isigijau tortine su dangciu-tai viskas liuks,o siaip tai tooooks s....skonis gaunasi,kad priptaukia visokiu kvapu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 04 06, 14:12)
adrija, kaip gražu, ypač pirmas. su kokiu aparatu taip vienodai surutuliavot? g.gif  blink.gif



Iš ebay , silikoninis , dviejų eilių , kaina jei gerai pamenu virs 12 svarų ( baltai pilkšvos spalvos .

Adeliukas ačiū 4u.gif .... per kiek laiko ? , nežinau , po truputi , vis į priekį , ir gaunasi dabar , kas gaunasi smile.gif , tik reik pradėti , nebijoti bandyti , nenusivilti nesigavus , nebijot paeksperimentuoti , nėra blogų masių , tiesiog vienos tinka ir patinka vienoms , kitos - kitoms , tas pats ir su kremais .

Bridz : ) , dar geriau jei neturi , išplak sviestą tik su cukraus pudra , jokio drėgmės praleidimo ar šlapiavimo nebus , tai pats geriausia " špaklius " thumbup.gif .

Nedariusi saldaininės masės , negaliu patarti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 06 balandžio 2012 - 18:06
DEL SALDYTUVO KVAPO tiesiog salia torto padedu prapjautos arba jau isspaustos citrinos zieveliu ir nebelieka jokio kvapo,as situs gerius ir seip laikau saldytuve visada mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 06, 17:05)

Bridz : ) , dar geriau jei neturi , išplak sviestą tik su cukraus pudra , jokio drėgmės praleidimo ar šlapiavimo nebus , tai pats geriausia " špaklius " thumbup.gif .



Nu geras! bigsmile.gif O as galvojau,nu kas cia atsitiko kad nustojo rasoti tortai doh.gif ......gi anksciau dariau su kondensofke,o kazkada neturejau,padariau su pudra,ir nuo to laiko taip ir darau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 06, 18:27)
Tikriausiai igrisiu visur su savo atsakymais,bet dabar sviestas+pudra+pienas,viskas buna  thumbup.gif
o kam tos grietineles ant mases?Na gal aisingu imanoma pakeist?  ax.gif

noriu sviezias vysnias patupdyt i grietineles bokstelius rolleyes.gif tai ir galvoju kaip cia bus, nes ketinu i grietinele det standiklio, o pacia vysnia dar mirkyt toje spec.zelatinoje g.gif

o kokios proporcijos mazdaug butu pudros,pieno,sviesto? g.gif blush2.gif pas mane forma 26cm rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 06, 18:36)
laba diena
as tokiu valgomu :-D tik foto kazkokia nelabai...niekaip nepagavau normaliai  g.gif
griliazinis puostas sokoladu.1300gr
user posted image
ryt valgysiu  rolleyes.gif


jetau... kaip apetitanai atrodo torciukas, o dar tie drugeliai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 06, 19:05)

Bridz : ) , dar geriau jei neturi , išplak sviestą tik su cukraus pudra , jokio drėgmės praleidimo ar šlapiavimo nebus , tai pats geriausia " špaklius " thumbup.gif .

Nedariusi saldaininės masės , negaliu patarti .



man svarbiausia zinoti proporcijas doh.gif g.gif , kad paskui nenugrybauciau i lankas
Atsakyti
smile.gif+2012 04 06, 17:41-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 04 06, 17:41)
man svarbiausia zinoti proporcijas doh.gif  g.gif , kad paskui nenugrybauciau i lankas

100gr sviesto
50gr pudros
40ml pieno.
Cia as taip darau ax.gif
Atsakyti
Plaki pora pokiukų sviesto , pudros dėk tiek , kad jaustusi saldumas ( pora sriubinių šaukštų ) , tikrai pakanka .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 06 balandžio 2012 - 19:09