Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai 2

Nauji namuciai 4u.gif
Papildyta:
gal ne i tema, bet noriu paklausti ar po gimdymo maitindamos vartojote kazkokius vitaminus?Jauciu, jog man kazka pavartoti reiktu, nesinori tos chemijos, kad dukriukas gautu, noretusi kazko naturalesnio.Jauciuosi kiek issekusi ir pavargusi

Atsakyti
Manau, užtenka pilnavertiškai ir sveikai maitintis smile.gif Artėja šviežių daržovių ir žalumynų metas - patys geriausi natūraliausi vitaminai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 04 05, 17:08)
Manau, užtenka pilnavertiškai ir sveikai maitintis smile.gif Artėja šviežių daržovių ir žalumynų metas - patys geriausi natūraliausi vitaminai mirksiukas.gif

g.gif as is darzoviu valgau tik burokelius.Nuo kada jau galesiu bandyti valgyti kitas?
Atsakyti
QUOTE(ksem @ 2012 04 05, 19:04)
g.gif  as is darzoviu valgau tik burokelius.Nuo kada jau galesiu bandyti valgyti kitas?

Nuo šiandien biggrin.gif Na nebent tiksliai žinot, kad dukrytė turi polinkį į alergiją arba gali turėti, jei šeimoj yra alergiškų žmonių. Bet ir tai galima po vieną daržovę pradėt valgyt ir stebėti, ar neberia. Vaisius taip pat galima ir reikia valgyti, juose taip pat daug vitaminų. O pilvelio bėdos su mamos mityba dažniausiai nebūna susijusios mirksiukas.gif
Atsakyti
O as geriu vitaminus maitinancioms, aisku gal yra sintetikos ir dar kokio bieso, bet nenoriu nusistekenti, kad paskui gyvenimas nemielas butu, o maisto siuo metu laiku sviezio savo sode auginto dar nera o is parduotuves lygiai taip pat su chemija jis butu tai nzn ar yra cia didelis skirtumas g.gif
Atsakyti
labas mamytes mirksiukas.gif

norejau paklausti ar galima duoti zysti is kraujuojancio spenelio? g.gif visa laika neturejau bedu su (.)(.) (tik pirma savaite po gimdymo buvo truputi speneliai suskile), o va dabar viena skaudet pradejo ir kai zinda kraujuoja, zaisdeliu nera.
Atsakyti
sveikos mamos, gal kuri atsakysite 4u.gif noriu paklaust ar nieko jei is is nutraukto pienuko pasildytos ir nesuvalgytos porcijos duosiu leliukui toliau valgyti vel pasildzius? ar nieko baisaus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Millita* @ 2012 04 06, 14:59)
labas mamytes mirksiukas.gif

norejau paklausti ar galima duoti zysti is kraujuojancio spenelio? g.gif visa laika neturejau bedu su (.)(.) (tik pirma savaite po gimdymo buvo truputi speneliai suskile), o va dabar viena skaudet pradejo ir kai zinda kraujuoja, zaisdeliu nera.

As duodavau.Nieko baisaus kiek zinau
Atsakyti
Millita*, 4u.gif
Taip.
kas spenelį žaloja- rask preižastį ir ją šalink (blogas apžiojimas; čiulptukas; pienligė; dermatitas;)
Kuo daugiau oro vonių; po maitinimo- sutepk pieno lašeliu, leisk išdžiūti ir oro vonios- kuo daugiau.
Prieš maitinimą, jei yra šašas užsitraukęs- suminkštink jį- suaktyvindama švelniu masažu ir keliais ištrauktais mp lašais- taip ir tau bus mažiau skausmo, ir vaikui išžystį per sukietėjimą lengviau.
UK yra konsultančių- susisiek, tvarkyk spenelį, neužleisk.
http://www.pradzia.org/node/427 psl.apačioje: Asta ir Aurelija - UK
Atsakyti
As vel su klausimu g.gif
Kelinta vakara is eiles mano mazyle istisai kabo ant papulio, vakar nuo 20 iki 2h nakties.Ar gali buti jog link vakaro mano pienelio yra per mazai?Vakar, mano manymu, tuscia kruti pakeiciau pilna ir maitinant is "tuscios" kruties tekejo pienelis.Tad galvoju kaip cia gali buti.
Atsakyti
Ksem, atsimenu kai manąjai panašiu laiku (3sav.) buvo augimo šuolis, tai per 5 dienas susireguliavo pieno kiekis, t.y. pirmą dieną ištisai ant (.) kabėjo, paskui kelias dienas valgė kas valandą, o vakarais - ištisai, na o penktąją dieną pienas fontanais šmirkštėsi ir pradėjo kas 3val. valgyti smile.gif Paskui dar kartelį pamenu buvo šuolis apie 1,5mėn, tai irgi per 5 dienas "užsisakė" daugiau, gal ir jums dar tas procesas dar vyksta 4u.gif
Papildyta:
Beje, vakare liesesnis pienas būna, tai todėl dar suintensyvėja valgymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ksem @ 2012 04 06, 21:37)
As vel su klausimu g.gif
Kelinta vakara is eiles mano mazyle istisai kabo ant papulio, vakar nuo 20 iki 2h nakties.Ar gali buti jog link vakaro mano pienelio yra per mazai?Vakar, mano manymu, tuscia kruti pakeiciau pilna ir maitinant is "tuscios" kruties tekejo pienelis.Tad galvoju kaip cia gali buti.

Normalus reiškinys, kad vakare mažyliai nori daugiau žįsti mirksiukas.gif

O jūs tiesiog mažiau galvokit mirksiukas.gif Žindykit ir tiek, nes viskas jums puikiai einasi 4u.gif Ir įsiklausykit į savo mažylę, ji viską žino geriausiai smile.gif
Atsakyti