Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai 2

QUOTE(Košė-Malošė @ 2012 04 06, 16:02)
Millita*, 4u.gif
Taip.
kas spenelį žaloja- rask preižastį ir ją šalink (blogas apžiojimas; čiulptukas; pienligė; dermatitas;)
Kuo daugiau oro vonių; po maitinimo- sutepk pieno lašeliu, leisk išdžiūti ir oro vonios- kuo daugiau.
Prieš maitinimą, jei yra šašas užsitraukęs- suminkštink jį- suaktyvindama švelniu masažu ir keliais ištrauktais mp lašais- taip ir tau bus mažiau skausmo, ir vaikui išžystį per sukietėjimą lengviau.
UK yra konsultančių- susisiek, tvarkyk spenelį, neužleisk.
http://www.pradzia.org/node/427 psl.apačioje: Asta ir Aurelija - UK

priezasti zinau smile.gif pora naktu mano mazius buvo blogai apziojes speneli, o as kadangi uzsnusdavau ir nepamaciau. velau tik pajauciau kad skaudeti pradejo...

bet dabar ju viskas tvarkosi, kraujo siandien nera ir skausmas zymiai mazesnis ax.gif
Atsakyti
Su Šv.Velykom visas 4u.gif .
Aš su bėda. Nesuprantu kas nutiko, mano mažiausiąjam 8 mėn. ir šiąnakt pradėjo neimt krūties. Jei kišu, kanda ir meta. Iki šiol jokių bėdų nebuvo, naktim iš vis ištisai valgydavo. O dabar va nuo vakar vakaro nieko nevalgė. Labai pasimetus esu, nesuprantu kas daros. Ir bandžiau nešioti prie kūno priglaudus, dažniau siūlyt. Nieks nepadeda. MM nesergu, jokio maisto ypatingo neužvalgiau. Tik dantys mums kalas, gal dėl to g.gif Jei kas turit idėjų ką daryt, labai dėkinga būčiau. Nes bijau, kad baigsis pienas unsure.gif
Atsakyti
pusiau miegantis taip pat neima?
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 04 08, 11:33)
Aš su bėda.

Gali būt dėl dantų g.gif O jei nutrauktum ir sugirdytum, jei kitaip niekaip neima? O bandei patepti kokiu nuskausminančiu dantenas tepaliuku prieš žindydama?
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 04 08, 11:33)
Aš su bėda. Nesuprantu kas nutiko, mano mažiausiąjam 8 mėn. ir šiąnakt pradėjo neimt krūties. Jei kišu, kanda ir meta. Iki šiol jokių bėdų nebuvo, naktim iš vis ištisai valgydavo. O dabar va nuo vakar vakaro nieko nevalgė. Labai pasimetus esu, nesuprantu kas daros. Ir bandžiau nešioti prie kūno priglaudus, dažniau siūlyt. Nieks nepadeda. MM nesergu, jokio maisto ypatingo neužvalgiau. Tik dantys mums kalas, gal dėl to  g.gif Jei kas turit idėjų ką daryt, labai dėkinga būčiau. Nes bijau, kad baigsis pienas  unsure.gif

Sveikutes, su sventemis smile.gif smile.gif smile.gif
Man irgi taip buvo jau net pienas buvo pradejes mazet , puoliau i panika , bet forumo merginos patare nepanikuoti ir toliau siulyti, tai kisdavau kai miega . Mazius nejucia pazysdavo taip gal menesi prasikankinau , o dabar tik duok. Visi sako, kad taip buna apie 8- 9 men. nezinau kiek cia teisybes, bet man taip nutiko irgi butent tokiame amziuje. Tiesa diena isvis buvo atsisakes pienuko, bet po truputi vel priprato, o dabar mums jau metukai, o pienelio tik duok. Sekmes, nenuleiskite ranku smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Man siandien liudesys uzejo del savo (.). Viena krutine skaudejo, buvo sukilus temp. viena diena iki 38. Liepe gydytojas bandyti nusitraukti, sildyti, saldyti ir t.t.
Dabar temperatura nukritus, toliau maitinu savo leliuka (3 savaite eina), bet lyg pastebejau toj krutinej guziuka... Susinervinau, vel bandziau sildyti, nusitraukti pienuka... Beda ta, kad jo man mazai nusitraukia. Arba nemoku, arba nezinau... Traukiu su Avento pientraukiu ir tik 40 ml. nusitraukiau. Su rankom visai nesigauna. Pupa mano manau kad tikrai pavalgo, nes bega pienukas, net springsta kartais. Pavalgius ismiega 3 val. Kaip ir turetu pienuko uztekti. Esu dabar panikoj ka man cia su ta krutine ir tuo guziuku daryti. Ka patartumet, mergaites? g.gif Toks liudesys uzejo... O gal tas guziukas siaip koks... nebezinau
Atsakyti
Citrinukas, 4u.gif
Susiek su mama-mamai: http://www.pradzia.org/node/427
Nelauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2012 04 12, 15:49)
Citrinukas, 4u.gif
Susiek su mama-mamai: http://www.pradzia.org/node/427
Nelauk  mirksiukas.gif

Susisiekiau, tikiuosi pades gauti patarimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, tik užbėgau pasakyt, ačiū už palaikymą 4u.gif . Rodos viskas susitvarkė savaime. Padariau kelis ilgesnius tarpus kai nedavau nei užkąst, nei atsigert, tai išalkęs pradėjo vėl valgyt. Kelios dienos ir vėl valgom kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
zindau savaite ir...
1. nesiseka mano vienai (.) - skauda nezmoniskai, spenelis labai nezymiai pakraujaves, guzu nera, bet kudikiui traukiant piena, man tempia kruti, o skausmas islieka 24 val per para unsure.gif

2. ar gerai dararu, kad is persipildziusiu, sukietejusiu krutu nutraukineju po koki 20ml, kol jos siek tiek palengveja? ar sulauksiu kada nors normaliu krutu? nes jau stogas vaziuoja nuo tu skausmu verysad.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbūzinė uoga @ 2012 04 15, 19:10)
sveikos  smile.gif
zindau savaite ir...
1. nesiseka mano vienai (.) - skauda nezmoniskai, spenelis labai nezymiai pakraujaves, guzu nera, bet kudikiui traukiant piena, man tempia kruti, o skausmas islieka 24 val per para  unsure.gif

2. ar gerai dararu, kad is persipildziusiu, sukietejusiu krutu nutraukineju po koki 20ml, kol jos  siek tiek palengveja? ar sulauksiu kada nors normaliu krutu? nes jau stogas vaziuoja nuo tu skausmu  verysad.gif

aciu  4u.gif

Nors as maitinu tik menesi, galiu si bei ta patarti.
Spenelis man taip pat kraujavo ir buvo nugrauztas.Traukiant piena skauda nezmoniskai, zinau ir suprantu.Galiu patart tai ka man patare kitos mamos ir kas pagelbejo.Daryk oro vonias kuo dazniau, patepk speneli laseliu pieno po maitinimo ir leisk nudziuti.Man dar labai pagelbejo saltalankiu aliejus, tik nuplaut ji reikia pries maitinant leliuka.
As skaitau jog nutraukdama siek tiek pienelio pries maitinima darai gerai.Taip sumazini sau skausma, nes bent jau man labai skausminga budavo maitinti is persipildziusios kruties iki tol kol ji nepatustedavo.
Sulauksi ir tu normaliu krutu, savaitele dar pakentek ir nenuleisk ranku.Patikek viskas susireguliuos. 4u.gif

As mamukai taip pat su klausimu ax.gif
Labai noriu lankyti baseina kuriame nemazai chloro.Kaip pasimaudzius maitinti dukryte?Nusitraukti kelis lasus ar tiesiog gerai isplauti krutis?Ar aplamai lankyti maitinant negalima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksem: 15 balandžio 2012 - 20:46
Labas. Ar galima mums lankytis pirtyje?
Atsakyti