QUOTE(Torres @ 2012 04 16, 16:22)
Mergaites,
zinau kad taisykliu nera bet kiek mazdaug kartu per para zinda jusu 10 men kudikiai?

Toks vaizdas, kad maniskis nebenori pienuko , arba jam tiesiog nebera laiko pavalgyti juk tiek reikalu aplinkui
Nakti pora kart mazdaug maitinasi pienuku, diena max viena karta arba nebeima kruties, pries uzmiegant zinda arba irgi apsiramina ant kruties. Reikalas tas, kad pas mane pieno niekad nebego upemis, taciau atitiko pasiula paklausa

. Bijau, kad po tokiu streiku visai sumazes gamyba

. Arba cia taip naturaliai gaunasi artejant metams, bet jis man toks dar mazas atrodo.. Vaiko manau nepermaitinu kosemis, kartais valgo normaliai, kartais vos kelis saukstelius paragauja. Dantys 8, gali buti kad dygsta, toks vaizdas kad jie jau 4 men pastoviai dygsta

Dekui, jei pasidalinsit mintim..
Maniskiam 11 men, tai diena neturi kada valgyti, gal koki pora kartu po 5 minutes patraukia ir viskas, kosiu neuzsipuola irgi. Bet nakti tai atsiima savo, kas valanda, kas dvi valgo, valgo ir valgo. Ryte dar nubunda, juokiasi i akis papa apsiziojes

O to pieno upeliai neteka jau nuo kokiu 8 men ir svoris auga kuo puikiausiai.
Man 10 men visai nemazas atrodo ir jei mamyte ismaitina iki metu, manau, kad puiku, o toliau, pagal nora