Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai 2

QUOTE(prettiness @ 2012 06 16, 13:19)
Manau, butina keisti maitinimo padeti. Mums jau menuo, bet iki siol viena kruti sunku dukrelei paimti, kai abi gulime, sedint daug geriau arba, jei gulime, tai as bunu pasiremusi alkune, na pusiau sedomis, kad jai krutine gautusi is virsaus (nezinau, ar aiskiai parasiau blush2.gif  ).

Bandysiu dar ieskot padeciu, nes dabar maitinu sededama, o is sveikosios kruties ir sededama ir guledama, jokiu bedu, issizioja kaip turi but, nu kaip tik reikia is sukramtytos kruties valgyt tai taip ir tingim prasiziot doh.gif

Aciu labai visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
kaip kitos sake, bandykit keist maitinimo padetis. Nes ties gomuriuku labiausiai trinasi, ir, jei kaskart tik vienoj pozoj busit, ta viena vieta gali iki kraujo nutrint.
bandykit regbio kamuolio pozicija - sedint pasikisti vaikiuko kojas po pazastim ir duoti ta kruti, kuri prie tos pazasties. gal paveikslely bus aiskiau:
user posted image

taip pat aukstyn kojom atsigulus:
user posted image

Taip pat, as savajai, kai buvo visai mazyte ir nesiziodavo, patrauksdavau uz smakriuku su smilium lengvai, kad burnyte placiau praziotu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupiniukas @ 2012 06 14, 16:44)
taip taip sita dalyka tai zinom bet klausimas buvo ne toks....kausiau kaip paruosti arbata nes seip uzpilta ar pavirinta kietina vidurius o kitu budu nekietina tai ir klausiu...na taip jei jus norit girdet kad psichologiskai geriau tai taip visvien reik gert kazkokias arbatas su pienu o kodel gi ne kmynu juk labai skanu geriau nei vanduo vienas .seip nelabai patartina gert jei berniuka turi ta mynu arbata bet cia irgi manau ti mitas :Dseip palausiau galvoju gal cia tie zindanciu mamu patars kazka...ant saves bandytis reiks ir atkreipt demesi tiesiog tik uzpilta man taip pasirode kad sukietino vidurius ziuresiu dabar pavirinsiu siek tiek...jei kietins tai jokio skirtumo tada kaip gert:D

kmynu arbata visais atvejais kietina vidurius, kaip beplikytumet ar bevirintumet...

su pirma mergaite, dar budama "zalia", bandziau as su ta kmynu arbata zaist - o paskui koki menesi viduriu uzkietejima gydziausi. Baisu net prisiminti verysad.gif

ir siandien, jau turedama 5 metu zindymo patirti, sakau - neskatina ta kmynu arbata pieno gamybos, kaip cia ir buvo sakyta, o jei ir skatina, tikrai ne tiek, kad uzsikietint vidurius.

duokit vaikui kruti tiek, kiek jis nori ir pieno bus tiek, kiek reikia...
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Norejau paklausti - gal kam nors taip buvo. Suneliui 3 savaites. Pienuko turiu uztektinai ir zindau be problemu. Taciau, kai nezindau, karts nuo karto jauciu toki grauzianti skausma krutyse ties speneliais - toks jausmas, kad suteka ten pienukas ir speneliai sustangreja. Maitinant visiskai neskauda, guzeliu ar pan. nera. Su pirmu suneliu tokiu dalyku nebuvo, tai nezinau ar reikia nerimauti.

Aciu is anksto uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Kopuste man pirmus puse metu kai ateidavo laikas zyndyti mergina iskarto krutyse tvikciodavo kaip adatelem tokiom...

RitaRazi del pienuko skatinimo tai kaip bebutu keista nors ir sakoma kad dydina isgerti skysciai aisku jei ju neperdaug bet man buvo super suveikus Cikojrija as jos kai su pienu isgerdavau paskui krutine vos ne dydziu padydedavo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke666 @ 2012 06 19, 16:51)
RitaRazi del pienuko skatinimo tai kaip bebutu keista nors ir sakoma kad dydina isgerti skysciai aisku jei ju neperdaug bet man buvo super suveikus Cikojrija as jos kai su pienu isgerdavau paskui krutine vos ne dydziu padydedavo biggrin.gif biggrin.gif

oi, visko gali buti, kad jums tas padejo, bet tikriausiai pieno gamyba daugiau ar maziau vis tiek buvo susireguliavusi? O vandeni ar kitus skyscius tikrai reikia gerti tiek, kiek nori, bet ne per prievarta.

as manau, kad musu valgomi produktai siaip ar taip turi kazkiek itakos, bet kazkaip labai atsargiai apie tai kalbu, nes kartais mamos iesko kazkokiu panaceju ar "stebuklingu priemoniu", kai priemone labai paprasta ir daug kartu banaliai kartota - duoti zisti mirksiukas.gif

Pvz., kai mano mama susilauke mano brolio, man buvo 12 metu, buvo 1989 metai, tai nieko parduotuvese nebuvo, o ji vis su draugemis kalbejo, kad reiketu is kur gauti riesutu, chalvos, kakavos, dar kazko, kad padaugetu pieno... Niekas negalvojo apie tu produktu alergini poveiki, bande per pazistamus gaut ir valge, valge, rezultatas, deja, nekoks buvo. Kiekviena karta turi savo kazkokiu mitu, o ju reiketu kazkokiu budu vengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2012 06 17, 20:36)

taip pat aukstyn kojom atsigulus:
user posted image

Taip pat, as savajai, kai buvo visai mazyte ir nesiziodavo, patrauksdavau uz smakriuku su smilium lengvai, kad burnyte placiau praziotu wink.gif

Aciu 4u.gif

O sitaip ar patogu vaikeliui valgyt, nes toks visas persikreipes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 06 19, 21:33)
oi, visko gali buti, kad jums tas padejo, bet tikriausiai pieno gamyba daugiau ar maziau vis tiek buvo susireguliavusi? O vandeni ar kitus skyscius tikrai reikia gerti tiek, kiek nori, bet ne per prievarta.

as manau, kad musu valgomi produktai siaip ar taip turi kazkiek itakos, bet kazkaip labai atsargiai apie tai kalbu, nes kartais mamos iesko kazkokiu panaceju ar "stebuklingu priemoniu", kai priemone labai paprasta ir daug kartu banaliai kartota - duoti zisti  mirksiukas.gif 

Pvz., kai mano mama susilauke mano brolio, man buvo 12 metu, buvo  1989 metai, tai nieko parduotuvese nebuvo, o ji vis su draugemis kalbejo, kad reiketu is kur gauti riesutu, chalvos, kakavos, dar kazko, kad padaugetu pieno... Niekas negalvojo apie tu produktu alergini poveiki, bande per pazistamus gaut ir valge, valge, rezultatas, deja, nekoks buvo. Kiekviena karta turi savo kazkokiu mitu, o ju reiketu kazkokiu budu vengti smile.gif

na dar nevisai susireguliavus buvo cia gal apie 3-4 zindymo men buvo... o istikruju esi visishkai teisi kuo dazniau glaudi prie kruties ir pienuko pasigamina tiek kiek reikia... man va dbr panai 11 menesiu eina kruminiai dantys vienu metu vaikas nieko nevalge apart mp... pakabejo taip kad vel krutine ispampus buvo kaip po gimdymo tik pradejus pienui gamintis... dbr kai valgo ir kita maista vel apmazejo smile.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2012 06 19, 21:38)
Aciu 4u.gif

O sitaip ar patogu vaikeliui valgyt, nes toks visas persikreipes unsure.gif

manau patogu manyshkei budavo patogu valgyt atsigulus ant manes....
Atsakyti
Kopuste, labas! Į tavo klausimą neatsakysiu, bet mane kamuoja tas pats - kas kokias 3 valandas (siek tiek dazniau, nei maitinu savaja pupele), krutine ir speneliai sujautreja, ima dilgcioti ir neretai ir pienas ima begti. Speliojau kas cia gali buti, nes kitokiu problemu irgi neturiu, bet kadangi mano zindymo patirtis vos 3 savaites, atejau pasikonsultuoti i supermamas 4u.gif
Gal patyrusios mamos gali patarti?

QUOTE(kopuste @ 2012 06 18, 19:02)
Sveikos mamytes,

Norejau paklausti - gal kam nors taip buvo. Suneliui 3 savaites. Pienuko turiu uztektinai ir zindau be problemu. Taciau, kai nezindau, karts nuo karto jauciu toki grauzianti skausma krutyse ties speneliais - toks jausmas, kad suteka ten pienukas ir speneliai sustangreja. Maitinant visiskai neskauda, guzeliu ar pan. nera. Su pirmu suneliu tokiu dalyku nebuvo, tai nezinau ar reikia nerimauti.

Aciu is anksto uz nuomone  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(laFraise @ 2012 06 23, 21:33)
Kopuste, labas! Į tavo klausimą neatsakysiu, bet mane kamuoja tas pats.

Man su visais trimis vaikais taip būdavo (ir yra). Viskas čia gerai 4u.gif
Atsakyti
na va, ir iskart ramiau ax.gif bet vistiek idomu, kas tai? gal cia taip pienas plusteli?

QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 06 23, 22:45)
Man su visais trimis vaikais taip būdavo (ir yra). Viskas čia gerai  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(laFraise @ 2012 06 23, 21:54)
na va, ir iskart ramiau ax.gif bet vistiek idomu, kas tai? gal cia taip pienas plusteli?

Taip, išsiskiria oksitocinas ir pradeda bėgt pienas. Man būna pvz. kai ilgai nemaitinau arba pagalvoju apie vaikus ir taip suspaudžia spenelius, kad net skauda. Vyras tada juokias, kad jau taškysiuos biggrin.gif
Atsakyti