Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai 2

QUOTE(Matssy @ 2012 09 24, 16:11)
Man irgi panasiai buvo. Pirmus du menesiu maziukas tiesiog kabodavo ant (.). Valgydamas pamiegodavo, vel nubusdavo, toliau valgydavo. Ties trim menesiais staiga viskas pasikeite, valgydavo po kelias minutes. Galvojau, gal pienelio truksta, siulydavau kita papuli. Bet jis nebeimdavo  schmoll.gif Tik valgydavo daznai, kas 2h kazkur. Nieko nenusitraukinedavau. Organizmas labai protingas, jis susireguliuoja pagal vaikucio poreikius. Tik jokiu dietu, skysciu pagal poreiki. Iki siol maziukas valgo MP ir tai jo pagrindinis maistas tiesiogine to zodzio prasme, nes kosiu nelabai pripazysta  biggrin.gif
O dar kuo nors be košių primaitinate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 09 24, 17:36)
O dar kuo nors be košių primaitinate? smile.gif

Košes tai aš čia turėjau galvoj daržovių 4u.gif Dar valgo uogų, obuolio, slyvos, džiuvėsių skirtų kūdikiams. Iš kruopų avižas ragavo, liko labai nesužavėtas biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit nuo ko 5 mėn kūdikiui gali pūsti pilvą? Valgo tik MP. Pati nevalgau kopūstų, pupelių.
Atsakyti
QUOTE(Cocacola28 @ 2012 09 27, 12:07)
Sakykit nuo ko 5 mėn kūdikiui gali pūsti pilvą? Valgo tik MP. Pati nevalgau kopūstų, pupelių.

Gal valgot daug pieno produktų, arba paties pieno? Yra medžiagos patenkančios į pieną (alergenai ir ne tik).
Atsakyti
aha, del to pieno g.gif gal patartumete koki pakaitala tuomet reikia pirkti vietoj pieno? pvz. kavai uzsibalint, kosei .. bandysiu ir as pagyvent be karves pieno.. ziuresiu tures kokia itaka vaiko pilvo putimui ar nea mirksiukas.gif
Atsakyti
o kam kosei pieno?
Ta prasme..aliejaus slakelis, riesutu misinys, ghi sviestas, siek tiek grietines, darzoviu troskinys..uogiene..panyras..nezinau..yra kruva budu kaip apseiti be pieno..
girdejot apie tokius: aguonu pienas, migdolu pienas, kokosu pienas, avizu pienas..galima pasidaryti pieno, tik augalinio..pasigooglinkit yra ir parodyta kaip ji daryti youtube - geras, maistingas pakaitalas..kas niekaip negali be pieno
Kavai..grietinele..
Esu skaiciusi, kad pusti pilva gali ir jei zindant daznai kaitaliojamos krutys, vaikas gauna daugiau liesesnio Mp, daromos ilgesnes pretraukos tarp zindymu..dazniau zindant maziau problemu su pilvo putimu:)

quote=diana34,2012 09 28, 09:58]
aha, del to pieno g.gif gal patartumete koki pakaitala tuomet reikia pirkti vietoj pieno? pvz. kavai uzsibalint, kosei .. bandysiu ir as pagyvent be karves pieno.. ziuresiu tures kokia itaka vaiko pilvo putimui ar nea mirksiukas.gif
[/quote]
Atsakyti
Na aš žindau kas dvi valandas bet pilvuką vis vien pučia.
O dėl pakaitalų pienui būtų faina jei kas iš patirties atsakytų, nes įsigijau migdolų(suplojau beveik 40 lt už pakuotę) - deja jis netinka kavai baltinti, nes pasidaro kaip sugižęs pienas rolleyes.gif
Atsakyti
Sunku iš tikro pasakyt, aš kavą balinu kondensuotu pienu tai kiek ten jo ir gaunasi, dedu šaukštuką vienam didesniam puodeliui. Be to jei valgot košę su pienu skieskit 50-50 su vandeniu, sviesto vos vos tik, nuo vieno patiekalo per dieną nieko nebus. O daugiau tai ką-bent jau aš nevalgau tų pienų ir man jų nereikia. Ai dar fermentinis sūris gali būt nelabai gerai. O su aliejukais tai man asmeniškai šlykštu viskas, dvokia, nu nepratus aš ir tiek, plius aliejus šiaip naudot irgi nėra sveika. Ir tie indiški ale sūriai su citrinos rūgštim daryti-nu tai vis tiek pieno produktas... taip pat ir sojos-jau įrodyta kad GMO sukelia vėžį žiurkėms, o sojos beveik 99 proc yra GMO... plius kilo dar viena mintis apie košes, gal vaikui per daug gliuteno? šitas rupūžė irgi dirgina viduriukus g.gif žodžiu ką galiu pasakyt-kol kažko neapribosit nepabandysit ir neatrasit. O pilvuko pūtimui labai gerai pratimas su prilenkimu kojyčių - nespaudžiant bet vaiką gerokai suriečiant (nes pavalgęs gali atpilti). Atraugint po valgio ne kartą, dar galima vidury valgymo pakelt (mano tai atpylinėdavo nenormaliai daug tai ir taip ir taip teko daryt).
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 09 28, 15:46)
O dėl pakaitalų pienui būtų faina jei kas iš patirties atsakytų, nes įsigijau migdolų(suplojau beveik 40 lt už pakuotę) - deja jis netinka kavai baltinti, nes pasidaro kaip sugižęs pienas rolleyes.gif

aga .. as taip pat kas 2 val. maitinu, kartais kas valanda iseina, bet visvien pucia kartais.. net nesuprantu su kuo tai susije.. tikrai, kazkas gal bande koki tai pakaitala? kad nereiktu pinigu i bala mesti biggrin.gif
Atsakyti
Gal verta pabandyti paciai pasidaryti?smile.gif
http://www.15min.lt/...ieno-549-235814
ir cia mamos yra aprasiusios:
http://www.supermama...365028-300.html

straipsnis apie pilvuko putima:
http://www.mamoszurn...m...t&task=view

QUOTE(ernesin @ 2012 09 28, 14:46)

Atsakyti
na juk jums asmeniskai niekas nesiule nei slyksciu alieju slakeliu i koses pilti, nei naudoti ghi sviesta (kuris labai rekomenduojamas alergiskiems zmonems), nei gaminti panira, kuriam reikia citrinos sulciu arba dvigubo kiekio rugsciu obuoliu sulciu, o ne citrinos rugsties...arba pasidaryti naturalaus jogurto ...ir tai ne ''vis tiek pieno produktas'', kaip kad jus teigiat..niekas lyg neminejo zindant naudoti sojas su GMO..: ax.gif 4u.gif

QUOTE(RSTT @ 2012 09 28, 17:00)
Sunku iš tikro pasakyt, aš kavą balinu kondensuotu pienu tai kiek ten jo ir gaunasi, dedu šaukštuką vienam didesniam puodeliui. Be to jei valgot košę su pienu skieskit 50-50 su vandeniu, sviesto vos vos tik, nuo vieno patiekalo per dieną nieko nebus. O daugiau tai ką-bent jau aš nevalgau tų pienų ir man jų nereikia. Ai dar fermentinis sūris gali būt nelabai gerai. O su aliejukais tai man asmeniškai šlykštu viskas, dvokia, nu nepratus aš ir tiek, plius aliejus šiaip naudot irgi nėra sveika. Ir tie indiški ale sūriai su citrinos rūgštim daryti-nu tai vis tiek pieno produktas... taip pat ir sojos-jau įrodyta kad GMO sukelia vėžį žiurkėms, o sojos beveik 99 proc yra GMO... plius kilo dar viena mintis apie košes, gal vaikui per daug gliuteno? šitas rupūžė irgi dirgina viduriukus  g.gif žodžiu ką galiu pasakyt-kol kažko neapribosit nepabandysit ir neatrasit. O pilvuko pūtimui labai gerai pratimas su prilenkimu kojyčių - nespaudžiant bet vaiką gerokai suriečiant (nes pavalgęs gali atpilti). Atraugint po valgio ne kartą, dar galima vidury valgymo pakelt (mano tai atpylinėdavo nenormaliai daug tai ir taip ir taip teko daryt).

Atsakyti
Aciu Nikolia 4u.gif nu kazka bandysiu daryti su kosemis mirksiukas.gif , o kavai balinti kolkas nusipirkau kondensuoto pieno biggrin.gif
Atsakyti