Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

zinokit su tom gleivem doh.gif
jau buvau pradejusi lankytis pas Klima.. buvo skyres man dupho.. prasirgau.. ir konkreciai kokia 12-14 CD pasirode tos tasiosios gleives..atrodo jauciau, kad net folikulas sprogo.. tai po poros dienu pas ji nuejus viska susakiau.. sako ok pasidaryk orogesterona.. pasidariau, o gi ziuriu tik 0,69 .. pasirodo nieko ten man nebuvo.. nors buvau tikra 100 proc., kad ovuliacija vyko.. ir toliau ta pati cikla man skatino.. uzaugo 2 foliai berods.. deja.. stimuliacija sisyk nepavyko...
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 13, 14:13)
zinokit su tom gleivem  doh.gif 
jau buvau pradejusi lankytis pas Klima.. buvo skyres man dupho.. prasirgau.. ir konkreciai kokia 12-14 CD pasirode tos tasiosios gleives..atrodo jauciau, kad net folikulas sprogo.. tai po poros dienu pas ji nuejus viska susakiau.. sako ok pasidaryk orogesterona.. pasidariau, o gi ziuriu tik 0,69 .. pasirodo nieko ten man nebuvo.. nors buvau tikra 100 proc., kad ovuliacija vyko.. ir toliau ta pati cikla man skatino.. uzaugo 2 foliai berods.. deja.. stimuliacija sisyk nepavyko...

As vos ne kiekviena cikla jausdavau nestumo pozymius lotuliukas.gif Manau cia mums jau psichologiskai viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 13, 13:22)
As vos ne kiekviena cikla jausdavau nestumo pozymius  lotuliukas.gif Manau cia mums jau psichologiskai viskas  doh.gif

gal.. kazkaip nestumo pozymiu nejutau.. bet va su tom gleivem, tai konkreciai pasimoviau..

si karta eisiu 8 CD ziuresim kaip ten kas..

Orchiduke, turbut jau Martini taso
Atsakyti
Sveikos merginos,
tikiuosi naujokę priimsit į savo būrelį 4u.gif

Vis paskaitinėju jūsų foruma ir labai smagu, kad radau daug sau naudingos informacijos.

Mes 1,5 metų bandome susilaukti vaikelio bet kol kas nesėkmingai. Pradžioje buvo problemos su vyro "turtu", bet jas pavyko išspręsti, tačiau to nepakako, kad pavyktų natūraliai pastoti, tai dabar nusprendėm pradėti stimuliacijas.
Šiuo metu jau antras stimuliacinis ciklas, žiūrėsim kaip šį kartą pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota... @ 2012 04 13, 13:33)
Sveikos merginos,
tikiuosi naujokę priimsit į savo būrelį  4u.gif

Vis paskaitinėju jūsų foruma ir labai smagu, kad radau daug sau naudingos informacijos.

Mes 1,5 metų bandome susilaukti vaikelio bet kol kas nesėkmingai. Pradžioje buvo problemos su vyro "turtu", bet jas pavyko išspręsti, tačiau to nepakako, kad pavyktų natūraliai pastoti, tai dabar nusprendėm pradėti stimuliacijas.
Šiuo metu jau antras stimuliacinis ciklas, žiūrėsim kaip šį kartą pavyks smile.gif

Sveikia prisijungus, ir tikekimes cia ilgai neuzsibusi mirksiukas.gif 4u.gif
kodel nusprendet stimuliuoti?
pas ka lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(Lota... @ 2012 04 13, 14:33)
Sveikos merginos,
tikiuosi naujokę priimsit į savo būrelį  4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
O pas tave jokiu problemu nera? IUI nebandet?
Atsakyti
diukute, kaip Tu? Gal mmm visgi nesulaukei?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 13, 13:18)
O tau ciklas visa laika nereguliarus buvo? As tai kazkaip nemanau, kad be hormonu man dar kas nors gali sureguliuoti. Bet labai noreciau, kad agnucastonas butu veiksmingas...  ax.gif  O del dexametazono, tai nemanau, kad jis pakeistu KT  g.gif  o del ko tau jas rekomendavo? jei mmm naturaliai pasirodo, tai gal neverta gerti tu KT. Nebent del kazko kito, pvz. cistu.
O del dexametazono tai ir as tik tiek ir issiaiskinau. kazkaip labai nespejau isigilinti, nes tik pradejau gerti ir pastojau. O dabar kol kas meciau visus vaistus.
Papildyta:

Siaip ciklas visa gyvenima nereguliarus buvo, budavo cistu, pranykdavo vel atsirazdavo berods, bet kai 27m padare LP tai ciklas buvo kaip laikrodukas,operacijos metu pasalino maza cista 2mm. Paskui po operacijos pradejo man berti veida labai, tai nusprendziau pagerti kt geriau tik metus kol jau supratom kad laikas  nestuke.gif . Bet nutraukus KT pirmas ciklas buvo kaip laikrodukas , antras ciklas 45d buvo su ovuliacija matavau BT, paskui  trecias ciklas 28d be ovuliacijos,  paskui vel 35 su ovulaicija,  paskui vel 40d be ovuliacijos  galu gale istyso iki  90d  tada nuejau pas vaisingumo giniu. Tai va ovuliaciju pas mane vos ne kas antram cikle buvo  ax.gif bet ciklai nenormalus kazin ar ten pilnavertes ovuliacijos.
Tai as gal sumaisiau agnucastonas  su  dexametazonu.   susipainiojau informacijoje. tai dabar aiskiau darosi  dexametazonas yra imunitetui ir t.t o kam  agnucastonas ka jis veikia ?
tai gal  nestuke.gif ? nes man tai buvo vienintelis pozymis be mmm dingimo  smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sumi @ 2012 04 13, 14:51)

kodel mano posta i balta fona parase lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 13 balandžio 2012 - 13:51
QUOTE(Sumi @ 2012 04 13, 14:52)
kodel mano posta i balta fona parase  lotuliukas.gif

biggrin.gif kvailioja SM smile.gif
Agnucastonas panasiai kaip Ovuliavitas, reguliuoja ciklus. Kai nusipirkau agnucastona, tik po to paskaiciau apie Ovuliavita, jis turbut geresnis, bet ir brangesnis...
O man net ir po lap nebuna ovuliaciju. Nezinau kaip su mmm, nes iskart stimuliavom, bet manau ju taip pat laiku nesulauksiu. Labai noreciau, kad as klysciau taip manydama.
Tavo cikla tikrai ne patys reguliariausi, bet vis yra viltis, kad nors ir kas antra cikla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 13, 15:04)
biggrin.gif  kvailioja SM  smile.gif
Agnucastonas panasiai kaip Ovuliavitas, reguliuoja ciklus. Kai nusipirkau agnucastona, tik po to paskaiciau apie Ovuliavita, jis turbut geresnis, bet ir brangesnis...
O man net ir po lap nebuna ovuliaciju. Nezinau kaip su mmm, nes iskart stimuliavom, bet manau ju taip pat laiku nesulauksiu. Labai noreciau, kad as klysciau taip manydama.
Tavo cikla tikrai ne patys reguliariausi, bet vis yra viltis, kad nors ir kas antra cikla  mirksiukas.gif

as ispeikiau savo ciklus ypac kai buvo 90 todel paprasiau stimuliaciju bet nesamones vaistus atmete organizmas, tai ir zinok kaip butu buve geriau, nu zakonn podlast cia. Naturaliai nesigavo kai 50 ant 50 buvo sansu daugiau nei pusmeti 7 men bandem, dabar su stimuliacijom pusmeti 6men vel sh. Tai reikia trecio varianto Drilingo blush2.gif
O beja mano memiu ne kvapo vis dar , negaliu nei pas giniu nueit pasikalbet, taremes po ju susitikt, tai dar savaite jei nesulaukiu skambisiu sakysiu nera ju doh.gif Va tau ir stimuliacija sh vertos mano organizmui memes uzsitese kaio be vastu kad butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 13 balandžio 2012 - 14:09
QUOTE(Sumi @ 2012 04 13, 15:08)
as ispeikiau savo ciklus ypac kai buvo 90 todel paprasiau stimuliaciju bet nesamones vaistus atmete organizmas, tai ir zinok kaip butu buve geriau, nu zakonn podlast cia. Naturaliai nesigavo kai 50 ant 50 buvo sansu  daugiau nei pusmeti 7 men bandem, dabar su stimuliacijom pusmeti  6men vel sh. Tai reikia trecio varianto Drilingo blush2.gif 
O beja mano memiu ne kvapo vis dar , negaliu nei pas giniu nueit pasikalbet, taremes po ju susitikt, tai dar savaite jei nesulaukiu skambisiu sakysiu nera ju  doh.gif Va tau ir stimuliacija sh vertos mano organizmui memes uzsitese kaio be vastu kad butu  lotuliukas.gif

O tau drilingo nedare per lap? as tai labai dziaugiuosi operacija, nes man po jos netgi Clostas uzaugina folikulus. O pries tai net gonalis nepadejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 13, 13:37)
Sveikia prisijungus, ir tikekimes cia ilgai neuzsibusi  mirksiukas.gif  4u.gif
kodel nusprendet stimuliuoti?
pas ka lankaisi?

Lankausi pas Kaune pas Žilaitienę, pirmiausia pas ją kreipėmės dėl vyro problemų, o gavosi taip, kad ir aš pati toliau pas ją vaikštau.
Stimuliaciją pasiūlė ji, o mums ir atrodė kad logiška prie to pereiti, nes šiuo metu nė pas vieną jokių akivaizdžių problemų nėra, bet natūraliai vis tiek nieko nesigauna.
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 13, 13:44)
Sveika prisijungusi  4u.gif
O pas tave jokiu problemu nera? IUI nebandet?

Bent jau tiek kiek tyriausi jokių problemų nerado. IUI dar nebendėm, pirmiausia galvojam pabandysim paprastai tik su stimuliacija, jei tai nepavyks manau vėliau darysim ir IUI.
Atsakyti