QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 13, 08:39)
Ramune, kada Tau dabar stimuliuos?
Gine sake 2 ciklus nieko nedaryt, tik KT gerti, kad mmm sulaukciau. Bet KT nusprendziau negerti, tik agnucastona nusipirkau. Jei nesulauksiu naturaliu mmm, tai bandysim issaukti su Duphu ir gal net pati pirma cikla galvoju stimuliuotis. O gal ir naturaliai pabandysim, o dar kita stimuliuosiuosi. Nezinau, nuo nuotaikos priklausys. Bet dabar tai norisi kuo greiciau...
Papildyta:
QUOTE(Geida @ 2012 04 13, 09:07)
Sveikos mergaičiukės
O aš pasirodo 16 cd dieną sulaukiau savo mmm, nu dar tokių bajerių man nebuvo, keistai čia kažkaip mano organizmas sureagavo į stimuliacijos, gal čia jis man taip duoda ženklą, kad pristabdyčiau, kad leisčiau jam pailsėti šiektiek
Bet negaliu, jeigu nieko nesistimuliuoju, mane graužia sąžinė ir ima nervas, kad nieko nedarau ir tuščiai laikas eina, man be vaistų foliai net neauga, tai natur nebent stebūklas įvyktų
O dar Ramunyte, noriu tavęs paklausti, kokius tau vaistus buvo išrašius, kad slopinti imunitetą?? nes man kažkokius irgi išrašė nuo kito ciklo pradėti, tai įdomu ar tuos pačius 

O aš pasirodo 16 cd dieną sulaukiau savo mmm, nu dar tokių bajerių man nebuvo, keistai čia kažkaip mano organizmas sureagavo į stimuliacijos, gal čia jis man taip duoda ženklą, kad pristabdyčiau, kad leisčiau jam pailsėti šiektiek

As geriau Dexamethason, bet siaip tai dazniausiai Prednizolona skiria. O kuriuos tau vaistukus israse?