Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(pusniuke @ 2012 04 17, 07:23)
Maltos bisona smile.gif toks mažas pūkų kamuoliukas lasto dabar po namus smile.gif

kokie jie man fainuoliski.. wub.gif wub.gif wub.gif

mane vakar visa diena prapykino.. nezinau ar nuo Closto ar tiesiog nervine itampa po laidotuviu slugsta doh.gif

Atsakyti
Manau, naudinga informacija vilnietėms
http://nmc.lt/index.php?id=1781
Atsakyti

Man tai paskutinėm dienom tokia prasta nuotaika, vien tik juodos mintys, vilties nulis... Pavydžiu visom su vaikiukais ir su pilviukais.. Darbe vakar vos ašaras tramdžiau, nors kažokių konkrečių priežasčių tą momentą kaip ir nebuvo.. Šiandien lyg ir geriau. Vaistų informaciniam lapelyje prie šalutinių poveikių buvo nurodyta depresija, nerimas, nemiga.. Tai suverčiau kaltę Clostilbegytui... blush2.gif Nors tiksliai nežinau - gal tiesiog pačiai jėgų ir vilties pritrūko... verysad.gif

QUOTE(ninvea @ 2012 04 16, 22:03)
Sveikos, merginos,

kaip jaučiatės, mėgindamos stimuliuot ovuliaciją? T.y., koks šalutinis poveikis? Ar yra kokia rizika?
Klausiu, nes gydytoja po keletos mėnesių stebėjimo užsiminė apie stimuliaciją, bet kažko nedrąsiai jaučiuos: rudenį praėjau negimdinio nėštumo pragarą, todėl dabar visko bijau...  unsure.gif

Atsakyti
Labas rytas merginos, norejau paklausti: išgėriau Closta, paskui suleido i pilva kazkokia ampole kuri susprogdina folikulus, ar nuo šių preaparatų galėjo būti šalutinis poveikis vidurių užkietėjimas, žarnyno skausmai? ar kam nors tai buvę? (man jau tai tęsiasi kokias 3 dienas, nors tokiu problemų niekada neturejau)
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 16, 19:14)
Jautruole, kaip Tu? man kažkaip nuojauta kužda, kad šiom dienom turėtum naujienų turėti g.gif  4u.gif

Labas rytas!
Ačiū, kad nepamiršti, bet turiu nuliūdinti- šiandien NT parodė riebų I unsure.gif Pusę nakties nemiegojau, vos išlaukiau ryto 5 val., bet...Nedarysiu net HCG- už tuos pinigus geriau išgersiu vyno mirksiukas.gif Bet aš nepasiduosiu, kabinsiuos toliau mirksiukas.gif
Beje, sveikinu įsigijus augintinį- namuose išties bus gyviau, linksmiau lotuliukas.gif Aš irgi tokio šuniuko norėčiau thumbup.gif Tu mane sumasinai- gal padovanoti dukrytei 5-ojo gimtadienio proga? g.gif Nėra galimybės rūpintis jai broliuku ar sesute, tai šuniukas užpildys vaikui spragą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 17 balandžio 2012 - 08:32
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 17, 08:23)
Maltos bisona smile.gif toks mažas pūkų kamuoliukas lasto dabar po namus smile.gif

Labas rytas smile.gif

grazuolis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 17, 08:26)

mane vakar visa diena prapykino.. nezinau ar nuo Closto ar tiesiog nervine itampa po laidotuviu slugsta doh.gif

Sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 17, 08:51)
Manau, naudinga informacija vilnietėms
http://nmc.lt/index.php?id=1781

Aha, as irgi maciau. Gal bus dalyvaujanciu? Idomu ka papasakos. Noreciau ir as dalyvauti, bet neturiu galimybes.
Papildyta:
QUOTE(Kristina_999 @ 2012 04 17, 08:53)
Man tai paskutinėm dienom tokia prasta nuotaika, vien tik juodos mintys, vilties nulis... Pavydžiu visom su vaikiukais ir su pilviukais.. Darbe vakar vos ašaras tramdžiau, nors kažokių konkrečių priežasčių tą momentą kaip ir nebuvo.. Šiandien lyg ir geriau. Vaistų informaciniam lapelyje prie šalutinių poveikių buvo nurodyta depresija, nerimas, nemiga.. Tai suverčiau kaltę Clostilbegytui... blush2.gif Nors tiksliai nežinau - gal tiesiog pačiai jėgų ir vilties pritrūko...  verysad.gif

Visa tai praeis, o sustoti negalima 4u.gif Stiprybes tau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saimina @ 2012 04 17, 09:02)
Labas rytas merginos, norejau paklausti: išgėriau Closta, paskui suleido i pilva kazkokia ampole kuri susprogdina folikulus, ar nuo šių preaparatų galėjo būti šalutinis poveikis vidurių užkietėjimas, žarnyno skausmai? ar kam nors tai buvę? (man jau tai tęsiasi kokias 3 dienas, nors tokiu problemų niekada neturejau)

Oi nezinau, man dar taip nebuvo...
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 17, 09:10)
Labas rytas!
Ačiū, kad nepamiršti, bet turiu nuliūdinti- šiandien NT parodė riebų I unsure.gif Pusę nakties nemiegojau, vos išlaukiau ryto 5 val., bet...Nedarysiu net HCG- už tuos pinigus geriau išgersiu vyno mirksiukas.gif Bet aš nepasiduosiu, kabinsiuos toliau mirksiukas.gif

Jautruole verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kitas ciklas bus sekmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 17, 09:10)
Labas rytas!
Beje, sveikinu įsigijus augintinį- namuose išties bus gyviau, linksmiau lotuliukas.gif Aš irgi tokio šuniuko norėčiau thumbup.gif Tu mane sumasinai- gal padovanoti dukrytei 5-ojo gimtadienio proga? g.gif Nėra galimybės rūpintis jai broliuku ar sesute, tai šuniukas užpildys vaikui spragą bigsmile.gif

Jei teisingai supratau, mmm dar nesulaukei? Užskaitysim šį ciklą nesėkmingą tik tada, kai sulauksi mmm smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Saimina @ 2012 04 17, 09:02)

Galiu paguosti: nežinau, ar man nuo bet kurių stimuliuojančių, ar nuo sprogdukų, bet kiekvieną stimuliuotą ciklą jausdavau vidurių užkietėjimą. Manau, kad ir tau taip bus.
Kaip ir pati sakai, aš tokių problemų irgi niekad neturėjau (nei su virškinimu, nei su medžiagų apykaitom).
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 17, 08:59)
Jei teisingai supratau, mmm dar nesulaukei? Užskaitysim šį ciklą nesėkmingą tik tada, kai sulauksi mmm smile.gif

Papildyta:
Galiu paguosti: nežinau, ar man nuo bet kurių stimuliuojančių, ar nuo sprogdukų, bet kiekvieną stimuliuotą ciklą jausdavau vidurių užkietėjimą. Manau, kad ir tau taip bus.
Kaip ir pati sakai, aš tokių problemų irgi niekad neturėjau (nei su virškinimu, nei su medžiagų apykaitom).

Nu aisku tada taip ir turi buti, taip organizmas sureagavo, Aciū už atsakyma 4u.gif
Atsakyti
sveikos damos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 04 17, 12:58)
sveikos damos smile.gif

laba, na ir kaip ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 17, 13:43)
laba, na ir kaip ?  blush2.gif

gerai lotuliukas.gif buvau pasimatyme su Klimu lotuliukas.gif ikalbejo dar vienai stimuliacijai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 04 17, 14:08)
gerai  lotuliukas.gif buvau pasimatyme su Klimu  lotuliukas.gif  ikalbejo dar vienai stimuliacijai blush2.gif  ax.gif

tai papasakok placiau mirksiukas.gif
ka Klimas del PRG sake? Lieka ir toliau Tau Clostilbegyt?
Atsakyti