QUOTE(pusniuke @ 2012 04 17, 08:23)
Maltos bisona

toks mažas pūkų kamuoliukas lasto dabar po namus
Labas rytas
grazuolis
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 17, 08:26)
mane vakar visa diena prapykino.. nezinau ar nuo Closto ar tiesiog nervine itampa po laidotuviu slugsta
Sveikatytes
Papildyta:
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 17, 08:51)
Manau, naudinga informacija vilnietėms
http://nmc.lt/index.php?id=1781
Aha, as irgi maciau. Gal bus dalyvaujanciu? Idomu ka papasakos. Noreciau ir as dalyvauti, bet neturiu galimybes.
Papildyta:
QUOTE(Kristina_999 @ 2012 04 17, 08:53)
Man tai paskutinėm dienom tokia prasta nuotaika, vien tik juodos mintys, vilties nulis... Pavydžiu visom su vaikiukais ir su pilviukais.. Darbe vakar vos ašaras tramdžiau, nors kažokių konkrečių priežasčių tą momentą kaip ir nebuvo.. Šiandien lyg ir geriau. Vaistų informaciniam lapelyje prie šalutinių poveikių buvo nurodyta depresija, nerimas, nemiga.. Tai suverčiau kaltę Clostilbegytui...

Nors tiksliai nežinau - gal tiesiog pačiai jėgų ir vilties pritrūko...
Visa tai praeis, o sustoti negalima

Stiprybes tau
Papildyta:
QUOTE(Saimina @ 2012 04 17, 09:02)
Labas rytas merginos, norejau paklausti: išgėriau Closta, paskui suleido i pilva kazkokia ampole kuri susprogdina folikulus, ar nuo šių preaparatų galėjo būti šalutinis poveikis vidurių užkietėjimas, žarnyno skausmai? ar kam nors tai buvę? (man jau tai tęsiasi kokias 3 dienas, nors tokiu problemų niekada neturejau)
Oi nezinau, man dar taip nebuvo...
Papildyta:
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 17, 09:10)
Labas rytas!
Ačiū, kad nepamiršti, bet turiu nuliūdinti- šiandien NT parodė riebų I

Pusę nakties nemiegojau, vos išlaukiau ryto 5 val., bet...Nedarysiu net HCG- už tuos pinigus geriau išgersiu vyno

Bet aš nepasiduosiu, kabinsiuos toliau
Jautruole

Kitas ciklas bus sekmingas