Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

Jautruole, jei tau ciklas tikslus tai aisku HCG nedaryk ir su vyru pasibukit uz ta suma biggrin.gif

O as HCG ana savaite dariau , bet man dar neina patiket ir viskas jog nepavyko nestuke.gif doh.gif neateina tos dienos, atrodo galeciau ir testa dar nusipirkt paziuret ar tikrai nesu , nu tupa lotuliukas.gif Siandien keistas pilvas bet ne kaip mm sakyciau o i ovuliacijos skausmus panasu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 17 balandžio 2012 - 19:37
Labas rytas 4u.gif siandien grazi diena nusimato mirksiukas.gif

QUOTE(Sumi @ 2012 04 17, 19:36)
Jautruole, jei tau ciklas tikslus tai aisku HCG nedaryk ir su vyru pasibukit uz ta suma  biggrin.gif 

O as HCG ana savaite dariau , bet man dar neina patiket ir viskas jog nepavyko nestuke.gif  doh.gif  neateina tos dienos,  atrodo galeciau ir testa dar nusipirkt paziuret ar tikrai nesu , nu tupa  lotuliukas.gif  Siandien keistas pilvas bet ne kaip mm sakyciau o i  ovuliacijos skausmus panasu  blink.gif

o kada Tau pas gine? Manau reiktu pasitikrinti, gal skirs kokius kontraceptikus menesinems issaukti... ir ciklui sureguliuoti kol vyro nebus
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as irgi noriu prisijungti prie jusu smile.gif kazkaip tik skaitydavau ir nedrisdavau parasyti. as nepastojau kazkur apie metus laiko. na, mano ciklas labai nereguliarus, tai gal net ovuliacija nevykdavo. tada pradejom su vyru lankytis pas daktara. pirmiausia geriau vaistus, kurie "issauktu" mm, o tada geriau ovuliacija skatinancius. gydytojas pasake, kad uzaugo tik vienas folikulas, na, ir pasake, kuriomis dienomis geriausia myletis (bet aisku noredami rezultato dareme kiekviena diena blush2.gif ). siandien yra 30 ciklo diena, mm vis dar nera. praejus 2 dienom po vaisingu dienu, kazkaip labai skaudejo spenelius, bet paskui praejo ir pradejo skaudeti krutys. grynai kaip pries mm. tada 25 ciklo diena labai maude pilvo apacia. maude 4 dienas. pries mm man pradedavo skaudeti pilva diena pries mm, nera dar to buve. 28 ciklo diena pasidarem NT, bet buvo neigiamas, mm vis dar nera. labai norim leliuko 4u.gif va tokia mano istorija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolapse @ 2012 04 18, 11:38)
Sveikutes  4u.gif  as irgi noriu prisijungti prie jusu smile.gif kazkaip tik skaitydavau ir nedrisdavau parasyti. as nepastojau kazkur apie metus laiko. na, mano ciklas labai nereguliarus, tai gal net ovuliacija nevykdavo. tada pradejom su vyru lankytis pas daktara. pirmiausia geriau vaistus, kurie "issauktu" mm, o tada geriau ovuliacija skatinancius. gydytojas pasake, kad uzaugo tik vienas folikulas, na, ir pasake, kuriomis dienomis geriausia myletis (bet aisku noredami rezultato dareme kiekviena diena  blush2.gif ). siandien yra 30 ciklo diena, mm vis dar nera. praejus 2 dienom po vaisingu dienu, kazkaip labai skaudejo spenelius, bet paskui praejo ir pradejo skaudeti krutys. grynai kaip pries mm. tada 25 ciklo diena labai maude pilvo apacia. maude 4 dienas. pries mm man pradedavo skaudeti pilva diena pries mm, nera dar to buve. 28 ciklo diena pasidarem NT, bet buvo neigiamas, mm vis dar nera. labai norim leliuko  4u.gif  va tokia mano istorija smile.gif

Sveika prisijungus, tikiuosi ilgai cia neuzsibusi.. kaip ir mes visos ax.gif

o daugiau testu nedarei?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 18, 17:36)
Sveika prisijungus, tikiuosi ilgai cia neuzsibusi.. kaip ir mes visos  ax.gif

o daugiau testu nedarei?

daugiau ne, galvoju palauksiu dar kokia savaitele, bet as labai neturiu kantrybes blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes zinau kad ne sitoj temelei turiu rasyti, bet labai prasau pakomentuokit mano rezultatus.. pasiskaicius temeles susidariau siokia tokia nuomone, bet labai noriu isgirsti ir is jusu. Estradiol dariausi 21c.d taip gine liepe, bet kiek pasiskaicius temas reikejo darytis 3c.d

3c.d
FSH 5,59 mUl/ml
Folikuline F. 3.03 - 8.08
Ovuliacine F. 2.55 - 16.69
Luteaine F. 1.38 - 5.47
Menopausia 26.72 - 133.41

LH 3.16 Ul/L
Folikuline F. 2.39-6.60 Ul/L
Ovuliacine F. 9.06 - 74.24 Ul/L
Liuteaine F. 0.90-9.33 Ul/L
Menopausia 10.39-64.57 Ul/L

21c.d
Prolaktinas 11.72 ng/ml 5.18-26.53

Progesterona 28.56 ng/ml
Folikuline F. 0.25-0.54
Ovuliacine F. 0.25-6.22
Liuteaine F. 1.50-20
Menopausia <0.41

Estradiol 64.45 pg/ml
Folikuline F. 18-147
Ovuliacine F. 93-575
Liuteaine F. 43-214
Menopausia <58
Atsakyti
QUOTE(uogiukas @ 2012 04 18, 20:01)
Sveikos mergytes zinau kad ne sitoj temelei turiu rasyti, bet  labai prasau pakomentuokit mano rezultatus.. pasiskaicius temeles susidariau siokia tokia nuomone, bet labai noriu isgirsti ir is jusu. Estradiol dariausi 21c.d taip gine liepe, bet kiek pasiskaicius temas reikejo darytis 3c.d

3c.d
FSH 5,59 mUl/ml
Luteaine F. 1.38 - 5.47

LH 3.16 Ul/L

21c.d

Progesterona 28.56 ng/ml
Folikuline F. 0.25-0.54
Ovuliacine F. 0.25-6.22
Liuteaine F. 1.50-20
Menopausia <0.41

Estradiol 64.45 pg/ml
Folikuline F. 18-147
Ovuliacine F. 93-575
Liuteaine F. 43-214
Menopausia <58

Bent kiek aš suprantu, rezultatai puikūs.. Bet gal ir klystu..
Atsakyti
QUOTE(Kristina_999 @ 2012 04 18, 19:44)
Bent kiek aš suprantu, rezultatai puikūs.. Bet gal ir klystu..

O kad progesteronas yra didelis? Mes apie 2 metus nesisaugom, kazkaip neatkreipiau demesio galvodavau gal nepataikom ant dienu. Pries kokius 8 menesius buvo nestumas, hcg tyrimas patvirtino nestuma, bet po poros savaiciu atsirado mm, nezinau kaip tai vadinasi tiksliai, bet kaip suprantu ivyko persileidimas ar kazkas tokio. Nuejau pas gine konsultuotis pasisakiau savo bedas ji apziurejo ir sako viskas tvarkoj pas tave, gerk foli kartu su vyru ir maziau galvok apie tai, zodziu atsipalaiduok stiprink organizma su vitaminais. Dabar pries pora menesiu nuejau pas nauja gine pasipasakojau savo bedas. Apziurejo mane ir sako tau nevyksta ovuliacija pasidaryk harmonu tyrimus ir ziuresim. Tai nesuprantu kur yra problema jai tarkim cia jie geri kaip man suprasti ar ivyko ovuliacija?Matuojus BT visa menesi pakile buvo tik iki 36.8
Atsakyti
QUOTE(uogiukas @ 2012 04 18, 19:01)
Sveikos mergytes zinau kad ne sitoj temelei turiu rasyti, bet  labai prasau pakomentuokit mano rezultatus.. pasiskaicius temeles susidariau siokia tokia nuomone, bet labai noriu isgirsti ir is jusu. Estradiol dariausi 21c.d taip gine liepe, bet kiek pasiskaicius temas reikejo darytis 3c.d

3c.d
FSH 5,59 mUl/ml
Luteaine F. 1.38 - 5.47

LH 3.16 Ul/L

21c.d

Progesterona 28.56 ng/ml
Folikuline F. 0.25-0.54
Ovuliacine F. 0.25-6.22
Liuteaine F. 1.50-20
Menopausia <0.41

Estradiol 64.45 pg/ml
Folikuline F. 18-147
Ovuliacine F. 93-575
Liuteaine F. 43-214
Menopausia <58

Tuos, ką pasidarei, viskas ok, mano galva. Bet estradiolį išties reikėjo daryti 3 c.d., tik tada galima būtų toliau komentuoti. Na, ir čia toks siauras pirminis hormonų tyrimas, galima dar gilyn į mišką smile.gif

Ai, beje, dėl šiek tiek didesnio progesterono... Nėštumas, antinksčių arba kiaušidžių navikai, vartojami hormoniniai preparatai gali jį padidinti. Toliau konsultuotis reiktų su savo gine, kuri tavo visą situaciją žino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilkos akys: 18 balandžio 2012 - 20:22
QUOTE(uogiukas @ 2012 04 18, 21:05)
O kad progesteronas yra didelis? Mes apie 2 metus nesisaugom, kazkaip neatkreipiau demesio galvodavau gal nepataikom ant dienu. Pries kokius 8 menesius buvo nestumas, hcg tyrimas patvirtino nestuma, bet po poros savaiciu atsirado mm, nezinau kaip tai vadinasi tiksliai, bet kaip suprantu ivyko persileidimas ar kazkas tokio. Nuejau pas gine konsultuotis pasisakiau savo bedas ji apziurejo ir sako viskas tvarkoj pas tave, gerk foli kartu su vyru ir maziau galvok apie tai, zodziu atsipalaiduok stiprink organizma su vitaminais. Dabar pries pora menesiu nuejau pas nauja gine pasipasakojau savo bedas. Apziurejo mane ir sako tau nevyksta ovuliacija pasidaryk harmonu tyrimus ir ziuresim. Tai nesuprantu kur yra problema jai tarkim cia jie geri kaip man suprasti ar ivyko ovuliacija?Matuojus BT visa menesi pakile buvo tik iki 36.8

Kai aš dariausi progesteroną, tai man ant rezultatų lapo buvo nurodyta norma geltonkūnio fazėje iki 27. Pas Tave 28. Tai nedaug per didelis.. O ovuliaciją būtent ir parodo progesterono kiekis geltonkūnio (liuteinineje) fazėje. Jei būtų per žemas, vadinasi, ovuliacija neįvyko. Beje, mano rezultatas buvo 21. Tai rodė, kad ovuliacija įvyko. O per kita ciklą, kai nuėjau pas ginekologę, ji subrendusio folikulo neaptiko... Tai ji padarė išvadą, pas mane ovuliacija vyksta ne kiekvieną ciklą, todėl dabar stimuliuojuosi. Bet kokiu atveju, geriausiai Tau viską išaiškins gydytoja 4u.gif Mes čia daugiau ar mažiau savamokslės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 04 18, 20:08)
Tuos, ką pasidarei, viskas ok, mano galva. Bet estradiolį išties reikėjo daryti 3 c.d., tik tada galima būtų toliau komentuoti. Na, ir čia toks siauras pirminis hormonų tyrimas, galima dar gilyn į mišką  smile.gif

Aciu labai darysiuos tyrimus dar sekanti cikla. O is situ rezultatu nematyti ar ivyko ovuliacija?
Atsakyti
QUOTE(uogiukas @ 2012 04 18, 20:19)
Aciu labai darysiuos tyrimus dar sekanti cikla. O is situ rezultatu nematyti ar ivyko ovuliacija?

Geras progesteronas normaliu atveju patvirtina ovuliaciją smile.gif
Atsakyti