Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(Ramune! @ 2012 04 20, 13:06)
Sveikos  smile.gif
Lauksim rezultatu  4u.gif
Papildyta:

Oho koks derlius  thumbup.gif  o kokio dydzio folikulai? Linkiu kuo didziausios sekmes  4u.gif

As taip pat buvau siandien pas gine, pasitikrinti po persileidimo. Sake viskas ok, gimda ideali  ax.gif  ir netgi dominuojantis folikulas uzaugo  bigsmile.gif  dar niekad naturaliai taip nebuvo  bigsmile.gif  dabar jis 18 mm, gleivine 7 mm.
Skambinau VK ginei, paklausiau ar nereiketu Ovitrelio, tai ji mane uztikrino, kad ne. Sake kiausides pacios noriai dirba, turi ovuliuoti. Labai to tikiuosi... Nors vis tiek labai noreciau susileisti Ovitreli  ax.gif  Bet deja, pas mus jo nei vienoj vaistinej nebus...

Kokios puikios žinios, Ramune thumbup.gif kažkaip turiu nuojautą, kad sėkmė jus netrukus aplankys 4u.gif
Atsakyti
sveikos... man siandien visiska depresija, tai sakau, ateisiu, pasiguosiu... verysad.gif Drauge kazkaip uzvede ant minties, kad del nesivystancio nestumo visokie nesuderinamumai gali buti kalti, tai pasigooglinau ir sitam forume radau tema apie imunini nevaisinguma... prisiskaiciau visokiu baisybiu, nesuprantamu terminu ir net negera pasidare... Kai kuriu tyrimu net Lietuvoj nedaro... Siaip jau labai optimistiskas zmogus esu, nu bet siandien tai mane suzlugde visiskai verysad.gif
atleiskit, kad lendu cia su negatyviom mintim, bet vyrui jau bijau ka ir besakyti... sakys, kad visai nudurnejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 20, 16:13)
Naujienų neturiu- mmm vėluoja, bet trys testai rodė I, vadinasi, pirmoji IUI nesėkminga schmoll.gif

Kokios geros naujienos, Ramune! Laikysiu kumštukus už tave, kad greit pasisektų  4u.gif

O tu prisimeni kaip man buvo? pasiryzau IUI ir patyriau nesekme... O kita cikla uzkibo be jokiu IUI smile.gif Linkiu, kad ir tau taip atsitiktu, tik zinoma, kad stiprus maziukas butu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(angelyte123 @ 2012 04 20, 16:22)
Ramune! - turiu 2vnt Pregnyl kas atstoja 1vnt Ovitreli.
Jei reikia, rasyk man zinute 867627512

Gero visoms savaitgalio smile.gif

Per velai pamaciau verysad.gif ka tik grizau is Kauno, vis tik nusipirkau Ovitreli blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 20, 17:37)
Kokios puikios žinios, Ramune thumbup.gif kažkaip turiu nuojautą, kad sėkmė jus netrukus aplankys 4u.gif

Gal ir nereiketu taip sakyti, bet ir as jauciu, kad greitai mums pasiseks ax.gif Viena karta nuojauta neapgavo, tikiuosi ir sikart taip bus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(megztukas @ 2012 04 20, 21:45)
sveikos... man siandien visiska depresija, tai sakau, ateisiu, pasiguosiu...  verysad.gif Drauge kazkaip uzvede ant minties, kad del nesivystancio nestumo visokie nesuderinamumai gali buti kalti, tai pasigooglinau ir sitam forume radau tema apie imunini nevaisinguma... prisiskaiciau visokiu baisybiu, nesuprantamu terminu ir net negera pasidare... Kai kuriu tyrimu net Lietuvoj nedaro... Siaip jau labai optimistiskas zmogus esu, nu bet siandien tai mane suzlugde visiskai  verysad.gif
atleiskit, kad lendu cia su negatyviom mintim, bet vyrui jau bijau ka ir besakyti... sakys, kad visai nudurnejau  unsure.gif

Labai suprantu tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet zinok as taip itikejau minciu galia... Kai pastojau, tik tada supratau kokia galia jos turi. Todel stenkis negalvoti apie blogiausia 4u.gif Juk negali visos pasaulio bedos uzgulti vieno zmogaus peciu. Viskas bus ok, tik pirmiausia pati patikek tuo mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ramune!,2012 04 20, 22:03]

Per velai pamaciau verysad.gif ka tik grizau is Kauno, vis tik nusipirkau Ovitreli blush2.gif
Papildyta:

O kurioj vaistinej Kaune pirkai ovitreli, nevisose buna? Nes jauciu ir man greit reiks smile.gif
Atsakyti
[quote=Ingbri,2012 04 20, 22:12]
[quote=Ramune!,2012 04 20, 22:03]

Papildyta:

O kurioj vaistinej Kaune pirkai ovitreli, nevisose buna? Nes jauciu ir man greit reiks smile.gif
[/quote]
Nezinau ar vaistinese buna, as pirkau VK mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 20, 22:13)
Nezinau ar vaistinese buna, as pirkau VK  mirksiukas.gif

Matai kiek geru ziniu suzinau is taves thumbup.gif , o gal galvojau reiks vaistinese ieskot. O kokia kaina pas juos?
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2012 04 20, 22:21)
Matai kiek geru ziniu suzinau is taves  thumbup.gif , o gal galvojau reiks vaistinese ieskot. O kokia kaina pas juos?

Labai dziugu, jei kazkam esu naudinga 4u.gif

Turbut didmiesciuose galima ir vaistinese nusipirkti, bet VK manau jis tikrai pigesnis bus. 60 lt kainuoja. Vaistinese ziuriu jis virs 150 lt blink.gif doh.gif

Ka tik susileidau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 20 balandžio 2012 - 21:33
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 20, 22:25)
Labai dziugu, jei kazkam esu naudinga  4u.gif

Turbut didmiesciuose galima ir vaistinese nusipirkti, bet VK manau jis tikrai pigesnis bus. 60 lt kainuoja.

Ka tik susileidau  ax.gif

Saunu, lauksim dabar dvieju pagaliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2012 04 20, 22:33)
Saunu, lauksim dabar dvieju pagaliuku  smile.gif

wub.gif

turejau 50 testu, bet kazin ar nors vienas liko blush2.gif Kai pastojau, tai gal kokius 15 sugadinau blush2.gif Ivairiu paros metu tiktinau biggrin.gif
Ir sikart butinai matuosiu BT pastojusi, nes ji man viska parode... pradejo svyruoti, kristi... O as dar dvejojau, maniau blogai matuoju.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ramune, kokios geros zinios 4u.gif saunuole, kad ovitreli nusipirkai.. as irgi nebuciau rizikavusi.. mirksiukas.gif

na, o as jau visas tabletkas isgeriau.. dabar lauksim vizito pas Klima.. kol kas jokiu pozymiu apie artejancia ovuliacija.. nei gleiviu, nei ko.. aisku dar anksti..

dar norejau paklausti ar gali taip buti.. vakar BT buvo 36,93, o siandien tik 36,6?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 21, 07:30)
Labas rytas  4u.gif

Ramune, kokios geros zinios  4u.gif saunuole, kad ovitreli nusipirkai.. as irgi nebuciau rizikavusi..  mirksiukas.gif

na, o as jau visas tabletkas isgeriau.. dabar lauksim vizito pas Klima.. kol kas jokiu pozymiu apie artejancia ovuliacija.. nei gleiviu, nei ko.. aisku dar anksti..

dar norejau paklausti ar gali taip buti.. vakar BT buvo 36,93, o siandien tik 36,6?

Sveika aisku kad gali buti svyravimai tau kaip suprantu o nebuvo todel tempa pakris ir paskui pakils ir tai parodys kad o ivyko. mirksiukas.gif
Nelabai supratau ramune tu nesistimuliavai ir leidaisi ovitreli? O tau naturaliam cikle nesprogsta folis ? Del sios priezasties taip darei?
Atsakyti
labas rytas,
as ir matuoju BT, bet ji pas mane per stimuliuota cikla rodo neaisku ar realybe, bet vistiek matuoju...taip zinau kada sulauksiu mmm 4u.gif Meskute pasvyravimai gali buti ir gerai kad tempa nukrito,taip matysi,kada O ax.gif
Ramune as Ovitreli perku seimos vaistineje Dauksos gatvej, jis kainuoja 70lt, bet gerai,kad pasakei galesiu nulekt ir iki VK blush2.gif sutausysiu 10lt.
geros dienos visoms...
Atsakyti