Įkraunama...
Įkraunama...

<<Ovuliacijos stimuliacija>>

QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 22, 13:17)
Sveikos   mirksiukas.gif

pas mane, tai jokiu naujienu.. laukiu treciadienio ir galvoju, gal ryt reiktu nusipirkti ovuliaciniu testu.. pasizaisti.. tik nemoku jais naudotis.. gal kazkas galetu paaiskinti kada reik daryti, kiek kartu ir kiek vnt man ju gali reikti..

As turejau ir naudojausi, bet man nelabai ka pasake jie, nes pas mane visa laika rodo O doh.gif
Jie lygiai tokie pat kaip ir NT, naudojimas analogiskas. Gali pradeti kelios dienos pries numatoma O, kai abi juosteles bus vienodo ryskumo, tai reiks O.
Bet siaip tai patarciau geriau nemetyti pinigu ir geriau matuoti BT, jei tik turi galimybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 22 balandžio 2012 - 12:33
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 22, 14:33)
As turejau ir naudojausi, bet man nelabai ka pasake jie, nes pas mane visa laika rodo O  doh.gif
Jie lygiai tokie pat kaip ir NT, naudojimas analogiskas. Gali pradeti kelios dienos pries numatoma O, kai abi juosteles bus vienodo ryskumo, tai reiks O.
Bet siaip tai patarciau geriau nemetyti pinigu ir geriau matuoti BT, jei tik turi galimybe  mirksiukas.gif

labas rytas, esu ir as naudojus juos kartu ir BT matavau tai O su testu ir BT sutapdavo, tai pasilikau prie BT...nzn man jie nelipo, dar turiu kelis, reiks gal pazaisti si cikla 4u.gif jei pirksi tai reikia pradet kelios dienos pries numatoma O, kiek pamenu reik juos daryt ne is ryto ir negerus kazkur val rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 22, 12:33)
As turejau ir naudojausi, bet man nelabai ka pasake jie, nes pas mane visa laika rodo O  doh.gif
Bet siaip tai patarciau geriau nemetyti pinigu ir geriau matuoti BT, jei tik turi galimybe  mirksiukas.gif

aisku.. na pas mane su BT matavimu problemu gali buti.. nes kartais (gan daznai) dukriukas i lova pas mane pasipraso tai 5 ryto, tai 6 ar 4..

siaip dabar matuoju jau kokias 3 dienas..
buvo uzvakar buvo 36,93, vakar 36,6, siandien 36,7 .. bet skaiciukai gali buti ir nelabai tikslus..

Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 22, 13:56)
aisku.. na pas mane su BT matavimu problemu gali buti.. nes kartais (gan daznai) dukriukas i lova pas mane pasipraso tai 5 ryto, tai 6 ar 4..

siaip dabar matuoju jau kokias 3 dienas..
buvo uzvakar buvo 36,93, vakar 36,6, siandien 36,7 .. bet skaiciukai gali buti ir nelabai tikslus..

nusipirk OT ir kokias tris dienas pries numatoma O pradek juos daryt stenkis visas dienas vienodu metu, pries juos darant reiktu kokias 2-3 val negerti, ir butinai daryt juos ne ryte. siaip rekomenduojama pietu metu bet kai dirbi tai sukelia nemazai problemu... as darydavau juos vakare po darbo jau i pavakare nebegerdavau vandens...
BT ir neblogas variantas tik kad jis jau atgyvenes ir tikrai ne visada parodo tiesa... man yra nevisada sutape nes ekoshopu rode kad dar foliai nesprogo o BT jau pakilo... na ... bet vis geriau nei nieko... bet tik tai kad tai kelia nemazai streso ir jauciasi itampa... na kiekviena ryta prabundi ir puoli matuot ir jei gauni ne tai ka nori gali nuliudinti... ai nu zodziu.... pati tai matuoju doh.gif , bet man mano gine sake nematuot ir kai paklause ar dar matuoju tai kai atsakiau kad taip , tai biski pyktelejo, ji sako juk sakiau kad reikia kuo maziau galvoti , atsipalaiduoti ir pan... o tu matuoji ir jau nuo ryto apie tai galvoji... sako juk ir taip ND pagal grafika kelia itampa o tu dar viska apsunkini .... ji sake net nevereta matuot kai ciklai stimuliuoti , juk ir taip stebim O, ir ND yra privalomi tai sako koks tikslas matuot? as tai suprantu , bet as vistiek savo.... noriu laimingo BT grafikelio blush2.gif
beto net kai pakyla Bt tai dar nereiskai kad tikrai ivyko O. na cia tik mano nuomone ir jos nekisu niekam 4u.gif

beje labai gaila orhidukes to tai tikrai nesitikejau schmoll.gif bet gal cia tas ciklas kuris kaip sako buna per metus be O , ir tai skaitosi normalu... labai neliudek zinau kaip tikejaisi , zinok ir as tikejau kad jums pavyks be stimuliaciju , be iui....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 22 balandžio 2012 - 13:12
QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 22, 13:17)
Sveikos  mirksiukas.gif

pas mane, tai jokiu naujienu.. laukiu treciadienio ir galvoju, gal ryt reiktu nusipirkti ovuliaciniu testu.. pasizaisti.. tik nemoku jais naudotis.. gal kazkas galetu paaiskinti kada reik daryti, kiek kartu ir kiek vnt man ju gali reikti..
verysad.gif

Jei esi pasidariusi visus hormonų tyrimus ir pas tave LH normos ribose, tada gali žaisti su OT. Nes jei LH bus per aukštas, tai tau visada rodys, kad O vyksta. Man taip buvo ir klausiau gydytojos, kodėl OT vis teigiamą rodo. Tai ji būtent taip ir paaiškino: dėl per aukšto LH. O hormonas LH padidėja tik O metu.
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 04 22, 14:14)
Jei esi pasidariusi visus hormonų tyrimus ir pas tave LH normos ribose, tada gali žaisti su OT. Nes jei LH bus per aukštas, tai tau visada rodys, kad O vyksta. Man taip buvo ir klausiau gydytojos, kodėl OT vis teigiamą rodo. Tai ji būtent taip ir paaiškino: dėl per aukšto LH. O hormonas LH padidėja tik O metu.

esu pasidariusi.. pas mane tik su PRG problemos..

jauciu nusipirksiu kokius 5 ir pazaisiu blush2.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas zino ka reiskia kai salinasi pleves per mm blush2.gif Kazkaip anksciau pagalvodavau kad cia del policistiniu bet dabar tokios storos jos pasirode kazkaip neramu , registruosiuos ryt pas giniu , reikes uzsiint gal cia parodo kazkokia patologija dar be policistiniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 04 22, 18:11)
sveikos, gal kas zino ka reiskia kai salinasi pleves per mm blush2.gif  Kazkaip anksciau pagalvodavau kad cia del policistiniu bet dabar tokios storos jos pasirode kazkaip neramu , registruosiuos ryt pas giniu , reikes uzsiint gal cia parodo kazkokia patologija dar be policistiniu  g.gif

man atrodo cia salinasi gleivine g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 22, 18:51)
man atrodo cia salinasi gleivine g.gif

gerai pagalvojus taip ir bus, salinasi ta stora trisluoksne gleivine kur sake kad labai stora buvo smile.gif gaila kad nepadėjo ji prikibti mažiui.
Orhiduke gal tikrai pabandykit IUI g.gif Nugi turi jum pavykti jei nera bedu 4u.gif
Atsakyti
gimdos gleivine salinasi, nepergyvenk.

O as ir laukiu jau mmm, iskart startuojam su stimuliacija ir jei uzaugs bent pora foliu, darysim IUI. Nebeturiu ko prasrasti, nebent laika.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 22, 19:04)

O as ir laukiu jau mmm, iskart startuojam su stimuliacija ir jei uzaugs bent pora foliu, darysim IUI. Nebeturiu ko prasrasti, nebent laika.

aisku kad uzaugs ir ne du 4u.gif , tau israsys leidziamus ir uzauginsit tikrai ne kelis 4u.gif tikrai galvoju kad jums greit pavyks kada tavo mmm?
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 04 22, 19:04)

manau ir as rinkciausi toki varianta tavo vietoje blush2.gif
Atsakyti