QUOTE(TrioSSS @ 2012 04 22, 13:56)
aisku.. na pas mane su BT matavimu problemu gali buti.. nes kartais (gan daznai) dukriukas i lova pas mane pasipraso tai 5 ryto, tai 6 ar 4..
siaip dabar matuoju jau kokias 3 dienas..
buvo uzvakar buvo 36,93, vakar 36,6, siandien 36,7 .. bet skaiciukai gali buti ir nelabai tikslus..
nusipirk OT ir kokias tris dienas pries numatoma O pradek juos daryt stenkis visas dienas vienodu metu, pries juos darant reiktu kokias 2-3 val negerti, ir butinai daryt juos ne ryte. siaip rekomenduojama pietu metu bet kai dirbi tai sukelia nemazai problemu... as darydavau juos vakare po darbo jau i pavakare nebegerdavau vandens...
BT ir neblogas variantas tik kad jis jau atgyvenes ir tikrai ne visada parodo tiesa... man yra nevisada sutape nes ekoshopu rode kad dar foliai nesprogo o BT jau pakilo... na ... bet vis geriau nei nieko... bet tik tai kad tai kelia nemazai streso ir jauciasi itampa... na kiekviena ryta prabundi ir puoli matuot ir jei gauni ne tai ka nori gali nuliudinti... ai nu zodziu.... pati tai matuoju

, bet man mano gine sake nematuot ir kai paklause ar dar matuoju tai kai atsakiau kad taip , tai biski pyktelejo, ji sako juk sakiau kad reikia kuo maziau galvoti , atsipalaiduoti ir pan... o tu matuoji ir jau nuo ryto apie tai galvoji... sako juk ir taip ND pagal grafika kelia itampa o tu dar viska apsunkini .... ji sake net nevereta matuot kai ciklai stimuliuoti , juk ir taip stebim O, ir ND yra privalomi tai sako koks tikslas matuot? as tai suprantu , bet as vistiek savo.... noriu laimingo BT grafikelio

beto net kai pakyla Bt tai dar nereiskai kad tikrai ivyko O. na cia tik mano nuomone ir jos nekisu niekam
beje labai gaila orhidukes to tai tikrai nesitikejau

bet gal cia tas ciklas kuris kaip sako buna per metus be O , ir tai skaitosi normalu... labai neliudek zinau kaip tikejaisi , zinok ir as tikejau kad jums pavyks be stimuliaciju , be iui....