Įkraunama...
Įkraunama...

Šiltnamis

Apklausa: Mano šiltnamis (385 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 04 19, 15:01)
Ilja, o jie jau nuolatinej vietoj auga? Kurioj lietuvos dalyje esi ir siltnamis paprastas ar tas su polikarbonato danga?

Taip, jau nuolatinėj. Gyvenu netoli Kaišiadorių
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 04 19, 15:04)
Taip, jau nuolatinėj. Gyvenu netoli Kaišiadorių

Oi, tai beveik kaimynes drinks_cheers.gif o siltnamiukas paprastas? Mano stiklinis. Is langu mediniu darytas, o stogas plevele. nera jis super sandarus, bet galvoju,gal ir maniskiams laikas jau ten keliauti, nes jau verkiant dauguma prasosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 04 19, 14:23)
merginos vakar isgirdau toki pasisakyma apie siltnami. kad siltnamis toje pacioje vietoje gali buti tik 5m, paskui jau reikia perkelti siltnami i kita zeme ?

Jeigu siltnamyje zeme "plika" tai aisku ishsieikvoja ish jos viskas per laika... bet kai siltnamyje zeme mulciuojama, tuomet zeme neeikvojama o atvirksciai, tuomet nei keisti zemes nei perkeldinet siltnamio nereik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 04 19, 15:08)
Oi, tai beveik kaimynes  drinks_cheers.gif  o siltnamiukas paprastas? Mano stiklinis. Is langu mediniu darytas, o stogas plevele. nera jis super sandarus, bet galvoju,gal ir maniskiams laikas jau ten keliauti, nes jau verkiant dauguma prasosi  g.gif

Pas mane paprastas lankinis su plėvele, manau stikliniam dar šilčiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės, man visai susisuko galva, pirmą kartą daromės šiltnamį, mūsų kieme nedidelis nuolydis, dabar visai pasimečiau, susikasiau žemę, išrankiojau šiaip ne taip žoles ir dabar galvoju.. šiltnamis bus kreivas? Jei yra nuolydis, geriau palyginti tą vietą ir tuomet jau lankus statyti (darome lankini plėvelinį), aš statyti taip ir lysves pasilyginti? Ar čia tas pats? biggrin.gif Beje, kaip tinkamai paruošti žemę šiltnamyje? 4u.gif Gėda, bet nelabai vis suprantu to mulčavimo, kas jis per vienas.
Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2012 04 19, 17:14)
Sveikos darbštuolės, man visai susisuko galva, pirmą kartą daromės šiltnamį, mūsų kieme nedidelis nuolydis, dabar visai pasimečiau, susikasiau žemę, išrankiojau šiaip ne taip žoles ir dabar galvoju.. šiltnamis bus kreivas? Jei yra nuolydis, geriau palyginti tą vietą ir tuomet jau lankus statyti (darome lankini plėvelinį), aš statyti taip ir lysves pasilyginti? Ar čia tas pats? biggrin.gif Beje, kaip tinkamai paruošti žemę šiltnamyje? 4u.gif  Gėda, bet nelabai vis suprantu to mulčavimo, kas jis per vienas.

siulyciau islyginti ta nuolydi.nukasti nuo virsaus ir i apacia sumesti.gal dar zemiu dasinesti papildomai g.gif

del zemes paruosimo ne kazka galiu pasiulyti blush2.gif jei yra galimybe gauti meslo, tai sukasti su juo zeme, butu super paruosimas. as is tevelio savo komposto daug gavau, tai su juo zeme gerinu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2012 04 19, 16:53)

dekui uz atsakyma smile.gif jei viskas gerai, tai savaitgali nusimato grazaus darbo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 04 19, 16:53)

Pavasarį plėvelinis labiau įšyla.
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2012 04 19, 09:46)
o kaip tuomet sutvirtint lankus? g.gif Ne ant lankų viršaus, o iš apačios? Ar čia lyginai tas pats?

mes tarp lanku istampom spagata (sintetinis siulas ar kaip ten jis vadinas tiksliai),o is vidaus sukale karkasa,atrama lankams,kad esant gausiam sniegui jie neilinktu...

jei zadat plevele nuiminet ziemai tai turetu atlaikyt,nesulinkt
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2012 04 19, 08:46)
o kaip tuomet sutvirtint lankus? g.gif Ne ant lankų viršaus, o iš apačios? Ar čia lyginai tas pats?

Mano B prieš 4 metus va tokį sumeistravo.Jau 5 vasara prasidės,o jam niekas nedaryta.Bet kitais metais jau butinai reik keist plevelę,nes vietomis yra praplyšus,bet ne tame problema.Apatinė lenta palei žemę jau papuvus ir iš jos nieko gero.Tai kai ateis laikas keist plevelę,sakė apačią padarys išbetonuotą,kad nebūtų kam put. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 04 19, 23:23)
Mano B prieš 4 metus va tokį sumeistravo.

O-ho, koks didelis bigsmile.gif Ir gamta pas jus kooookia bigsmile.gif beržai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 04 19, 22:23)
Mano B prieš 4 metus va tokį sumeistravo.

O vasara neuzkyla labai temperatura, vedinimas tik per galus, kaip suprantu. Mes irgi siltnami pasiilginom, tik durys abiejuose galuose atsidaro, tai galvoju ar neiskeps per viduri mano pomidorai g.gif
Prasiau, kad tipo orlaides pagal zeme padarytu, kur maziausias suapvalejimas, bet deja...gal kada nors...
Atsakyti
mano pomodorai jau nuo sestadienio nuolatinej vietoj auga,ir jauciasi kuo puikiausiai smile.gif ir geles jau ten gyvena,nenesioju jau as ju,atsibodo.
Atsakyti