Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Jei kuri turit atliekamą Dancing Queen, ax.gif vilties mažai ,bet vistiek paklausiu biggrin.gif siųlykit į a.ž smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 18 balandžio 2012 - 08:18
QUOTE(AŠMAMA @ 2012 04 17, 22:45)
Taip,liūdna su tom eurogėlėmis,bet žinokit jus ne viena,aš irgi užsisakiau kovo 16d.
ir dar nėra.Gal atsiūs kai sužydės? lotuliukas.gif

Aš jau galvoju dar kartą užsisakyti, gal netyčia praleido mano užsakymą. biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Jie rašo, kad užsakytas prekes ,,išsiūsime per 7-14 dienų. " Bandykit dar kartą užsakinėt, o ar jums į elektroninį atėjo užsakymo patvirtinimas, man tai tą pačią dieną atėjo g.gif jei atkeliaus du siuntiniai, vieno paprasčiausiai neimkit, pasakysit pašte, kad per ilgai laukėt ir, kad gražintų siuntėjui.
Atsakyti
[quote=GIZZI5,2012 04 17, 20:20]
Vera vera turtas

Dėkui už turtą aciuks.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 18, 16:01)
Jie rašo, kad užsakytas prekes ,,išsiūsime per 7-14 dienų. " Bandykit dar kartą užsakinėt, o ar jums į elektroninį atėjo užsakymo patvirtinimas, man tai tą pačią dieną atėjo  g.gif  jei atkeliaus du siuntiniai, vieno paprasčiausiai neimkit, pasakysit pašte, kad per  ilgai laukėt ir, kad gražintų siuntėjui.

Patvirtinimas atėjo, bet rašo, kad tai nėra patvirtinimas, kad tikrai atsiųs prekes. Jau užsisakiau iš naujo, jei atsiųs du tai taip ir padarysiu, kaip jūs parašėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katukou32: 18 balandžio 2012 - 18:26
O man nėra buve problemu su Eurogėlem, jau žinodavo ai čia iš žemaitijos ane. Viska gadavau kaip priklauso. tik vietoj Papilo pražydėjo Farytal... kažkaip ten tas pavadinimas. Dar jie skelbiasi skelbiu .lt portale,va ten komentara parasykit
Atsakyti
user posted imagePuslapio paspalvinimui .
Atsakyti
Mergaitės, sakykit ar čia normalu??? Gėlei nužydėjus išaugo štai toks gumbas? gal čia koks "urodas" lotuliukas.gif Dovanojau sesės vyrui gimtadienio proga
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 04 18, 22:32)
Mergaitės, sakykit ar čia normalu??? Gėlei nužydėjus išaugo štai toks gumbas? gal čia koks "urodas"  lotuliukas.gif  Dovanojau sesės vyrui gimtadienio proga

JO g.gif ...
o apie sėklas nepagalvojot?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 04 18, 21:44)
JO g.gif  ...
o apie sėklas nepagalvojot?

nu pagalvojom, bet kažkaip tai nebūdinga, tai ir nežinom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 04 18, 22:57)
nu pagalvojom, bet kažkaip tai nebūdinga, tai ir nežinom  unsure.gif

Amariliai dauginasi ne tik dukteriniais svogūnėliais, bet ir sėklomis.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 04 18, 21:59)
Amariliai dauginasi ne tik dukteriniais svogūnėliais, bet ir sėklomis.

Ačiū, dabar jau žinosim, kol kas tai pirmas amarilis, tai mokysimės.
dabar tikriausiai reiktų nokinti, po to sėklytes džiovinti?
Atsakyti