Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 04 18, 21:32)
Mergaitės, sakykit ar čia normalu??? Gėlei nužydėjus išaugo štai toks gumbas? gal čia koks "

doh.gif Na gumbus paprastai medikai išoperuoja.
Atleiskit, bet man jau visai nejuokinga.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 04 18, 21:11)
dabar tikriausiai reiktų nokinti, po to sėklytes džiovinti?

Jeigu norit mažiukų amariliukų tai nokinti, bet sėklų nedžiovinti . Prinokus sėkloms "gumbas" perplyš, ir juodas sėklas iš karto reikia sėti. Dygsta 2-3 savaites, žydės kai užsiaugins svogūną tokio dydžio kaip ir mama.. žiedai gali būti nepanašūs i mamos, nes visi amariliai - hibridai.
P.s. mama kokiais žiedais buvo ?
Atsakyti
Jewel
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 04 19, 12:19)
Jewel

Gražuolis wub.gif
Atsakyti
SaVi, GIZZI5, gražuoliai amariliai thumbup.gif

O dėl sėklų ir sėjimo, tai aš sėjau iš ebay sėklas, tai jos tikrai atkeliavo jau sudžiuvę, išdygo labai greit, prieš tai mirkiau šiltame vandenyje gal apie parą (vis keičiau vandenuką šiltu). Dabar dalis mano sėjinukų turi naujus šeimininkus, trys auga pas mane. Tiesa, sėjau Double Record, žiūrėsim kas sužydės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2012 04 18, 20:32)
Puslapio paspalvinimui .

Gražiai paspalvinote 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 04 19, 10:19)
Jewel

Gražuoliukas wub.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Vis užsuku į jūsų puslapį pasigrožėt amariliais. wub.gif Grožėjausi grožėjausi ir pati prisipirkau,tik nzn ką mastau.gif Gal kas nors man pasakys?
user posted imageuser posted imageuser posted imageAčiū 4u.gif

Atsakyti
Judra - labai gražūs amariliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Judra @ 2012 04 19, 18:04)
Labas 4u.gif
Vis užsuku į jūsų puslapį pasigrožėt amariliais. wub.gif Grožėjausi grožėjausi ir pati prisipirkau,tik nzn ką  mastau.gif Gal kas nors man pasakys?
user posted imageuser posted imageuser posted imageAčiū 4u.gif

Kairėje- Blossom Peacock, dešinėje- Pasadena. Vidurinio nežinau
Atsakyti
Oi, koks šaunus pirkinukas, o vidurinį reikėtų iš arčiau nufotografuot, tada bus lengviau identifikuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 04 19, 18:29)
Kairėje- Blossom Peacock, dešinėje- Pasadena. Vidurinio nežinau

Sutinku drinks_cheers.gif Tik dar prideciau, kad tas vidurinis vertas grieko rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites,norečiau obuoliukų pora ar kokiu neziniuku ar žiniukų ružavu...Labai jau ramina ta spalvele,gali ir keli gyventi pas mane smile.gif gal kas atsiminsit kada šį prašymuką ax.gif
Atsakyti