Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką auginu viena

QUOTE(DOLRIN @ 2012 10 03, 14:44)
Aciu  mirksiukas.gif
Kodel taip sakai  g.gif gavau atostogas kurias planavau nuo rupjucio,ta proga vaziuoju i svecius mirksiukas.gif  wub.gif

Va dabar aiksu- i svecius smile.gif
Tai smagaus pasibuvimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 10 03, 16:46)
Va dabar aiksu- i svecius smile.gif
Tai smagaus pasibuvimo  4u.gif

Jai aiskiau pas drauga smile.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes vienisos gal jau nebe.as esu 27metu turiu du vaikucius 8metu berniukas ir mergyte 5metu ir auginu juos viena.jau vienisa esu 3metai patikekit kaip as pasiilgau silumos,apkabinimo silto ,mylincio vyro.tokia as jauciuos vienisa,nusekusi.tai praskaidrinit nuoptaika pasiplepeti ce tikrai pravers manau.

user posted image ref="http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/" target="_blank">rc="http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/line_vaik10-01A79B.gif_beg_vaik1-slank2.gif_time_1186088400_text_deimante.gif" border="0" />

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asharsandra: 07 spalio 2012 - 21:48
QUOTE(asharsandra @ 2012 10 07, 21:52)
sveikos mamytes vienisos gal jau nebe.as esu 27metu turiu du vaikucius 8metu berniukas ir mergyte 5metu ir auginu juos viena.jau vienisa esu 3metai patikekit kaip as pasiilgau silumos,apkabinimo silto ,mylincio vyro.tokia as jauciuos vienisa,nusekusi.tai praskaidrinit nuoptaika pasiplepeti ce tikrai pravers manau.

Sveikute 4u.gif
Tu tokia jauna, o vaikuciai jau tokie dideli bigsmile.gif
Tai kur tevelis paklydo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 10 08, 12:32)
Sveikute  4u.gif
Tu tokia jauna, o vaikuciai jau tokie dideli  bigsmile.gif
Tai kur tevelis paklydo?  blush2.gif

na taip jau dideli.oi tevelis musu su gerimais problemu turejo.jau net vaidendavos net savo vaiku neatpazino.nebegryzdavo naktimis tai nusprendem iseit is namu kur nuomavomes nes dauk jam padejau bet neturejo turbut savo noro kaip gere taip iki pat siol tebegere jau ir kalejime spejo pabuvot.tai kazkaip jau ilga laiko tarpa ir esu viena nes bijau kazka pamilt ir vel likt yskaudinta .
Atsakyti
QUOTE(asharsandra @ 2012 10 08, 18:13)
na taip jau dideli.oi tevelis musu su gerimais problemu turejo.jau net vaidendavos net savo vaiku neatpazino.nebegryzdavo naktimis tai nusprendem iseit is namu kur nuomavomes nes dauk jam padejau bet neturejo turbut savo noro kaip gere taip iki pat siol tebegere jau ir kalejime spejo pabuvot.tai kazkaip jau ilga laiko tarpa ir esu viena nes bijau kazka pamilt ir vel likt yskaudinta .

verysad.gif

Kai ateis meile, ji neklaus nori ar nenori, bijai ar nebijai. Ateis ir tiek. Tikek 4u.gif

As ne i tema, bet pagalvojau, kad joks megstantis taurele su manim nei savaites neiskestu schmoll.gif Nu nemegstu gerenciu "siaip sau" ir pasakau ta 5 tomu moralu biggrin.gif
Kai susitaikiau su SB, jis staigiai mete ir rukyt ir alaus pagerimus prie kases.
Gal as ir bjauri. Bet iskart jam pasakiau, kad su pelenine nemiegosiu lotuliukas.gif
O aliuka lai su manim geria blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 10 08, 19:16)
verysad.gif

Kai ateis meile, ji neklaus nori ar nenori, bijai ar nebijai. Ateis ir tiek. Tikek  4u.gif
As ne i tema, bet pagalvojau, kad joks megstantis taurele su manim nei savaites neiskestu  schmoll.gif  Nu nemegstu gerenciu "siaip sau" ir pasakau ta 5 tomu moralu biggrin.gif
Kai susitaikiau su SB, jis staigiai mete ir rukyt ir alaus pagerimus prie kases.
Gal as ir bjauri. Bet iskart jam pasakiau, kad su pelenine nemiegosiu  lotuliukas.gif
O aliuka lai su manim geria  blush2.gif  biggrin.gif

na tai taip jai nori kartais atsigert lai su zmona gere o nes girtauja su draugais.manes tai lietuviai net nebetraukia visai.uzsieniecio noreciau mylincio,gero.manau ateis laikas ateis ir tas mylimasis.
Atsakyti
sveika prisijungus smile.gif

kam jau taip nusiteikti prieš lietuvius.. būna ir normalių ir tikrai ne mažai tik jie turbūt užimti dauguma.. biggrin.gif o ir užsieniečių būna daug ir visokių..

o mes sergam sad.gif mažiui vakar pamatavau tempą 37,3, poto po kelių min pradėjo verktiš niekur nieko, pamatuoju tempą 39,3 ohmy.gif kaip per penkias min šitaip pakilo nesupratau.. naktį ramiai be tempos išgyvenom ryte vėl mažytė yra.. sad.gif o aš ir pati kosčiu siaubingai.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2012 10 11, 07:18)

kam jau taip nusiteikti prieš lietuvius.. būna ir normalių ir tikrai ne mažai tik jie turbūt užimti dauguma.. biggrin.gif o ir užsieniečių būna daug ir visokių..

o mes sergam sad.gif mažiui vakar pamatavau tempą 37,3, poto po kelių min pradėjo verktiš niekur nieko, pamatuoju tempą 39,3 ohmy.gif kaip per penkias min šitaip pakilo nesupratau.. naktį ramiai be tempos išgyvenom ryte vėl mažytė yra.. sad.gif o aš ir pati kosčiu siaubingai.. sad.gif

Sveikatos Adukui 4u.gif
Emilis per si menesi prasirgo tiek kartu, kiek per visus 2,8 metus nesirgo doh.gif Va ka daro darzelis.. Nu bet ka darysi, reik kazkaip adaptuotis.

As taip pat nespjaunu i lietuvius. Kaip tik niekuo taip negaleciau pasitiket, kaip lietuviu.
Atsakyti
aham darželiai tai žiauru.. kai tik pradėjom eiti tai ir ligos... poto pamenu pavasarį tik pasibaigė.. o dabar ruduo ir vėl ligos.. nors šį kart aš gal pati jį ir užkrečiau nes pirmiau susirgau nei jis.. šian jau tempos nėr tik kosuliukas.. gal neisisirgs..

pagaliau gavau pinigėlius iš vif!!! tik keista gavau tik už du mėn, maniau iškart visus perves, o dabar padarė du pavedimus už pirmus mėn kai tik siunčiau laišką..
Atsakyti
QUOTE(asharsandra @ 2012 10 07, 23:52)

user posted image ref="http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/" target="_blank">rc="http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/line_vaik10-01A79B.gif_beg_vaik1-slank2.gif_time_1186088400_text_deimante.gif" border="0" />

Papildyta:
user posted image

Sveika 4u.gif

QUOTE(Rūtkė @ 2012 10 11, 09:18)

Sveikatos 4u.gif jums,mano ir su temperatura mazoji ax.gif mum tik pirmi metai buvo sunkus kaip pradejo lankyt darzely,o va vakar matyt po baseno persalo,as jau issikapsciau is ligu,kankino slyksti sloga,bet dabar viskas jau gerai,siandien tiek darbu turiu kaip niekada,man atostogos nuo siandien,ryt jau i kelione ax.gif
Atsakyti
DOLRIN, geros keliones, lauksim ispudziu 4u.gif
As pirmadieni skrendu kelioms dienoms i lt wub.gif Kaip laukiu
Atsakyti