Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką auginu viena

QUOTE(Esha @ 2012 10 29, 23:45)
Tikrai, kad visos issilaksciusios smile.gif mandros biggrin.gif

nemandra tongue.gif tiesiog neturiu kuo pasigirti ax.gif
Atsakyti
Tai va, kad pasigirt teuzsukam....
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 11 01, 15:49)
Tai va, kad pasigirt teuzsukam....

Darbais turbut dauguma uzsivertusios. O vakarais vaikai ant galvos sokineja biggrin.gif
Beveik visos kavalierius susiradusius.. Tema galima buti pervadinti ,,vaika auginu nebe viena''.
O mano svajoniu princas vis neatjoja... Buvo lyg vienas simpatija is senu laiku, bet ir vel nelaiminga meile..
Ar bus kada ,,iki grabo lentos'' g.gif Psichologiskai ir fiziskai sunku vienai buti unsure.gif
Atsakyti
Labas mergaites, gal as cia ne i tema, bet mielai susidraugauciau su vienisom (ar jau nebe) mamytem is Pilaites. Neseniai cia persikeliau gyvent, viskas cia puiku tik truksta padruskiu smile.gif Gal atsirastu fainu kaimyniu? smile.gif Mano dukrytei beveik 3 metukai. GAl ir vaikuciai susidraugautu? smile.gif Jei tokiu atsirastu, rasykit i AZ, nes retai cia uzsuku ir temu nespeju sekti 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
esu kauniete, auginu viena beveik 4 m. sunu. Kartais norisi prasiblaskyti ar vienai, ar su vaiku, o nelabai turiu su kuo. Gal atsirastu kokia siuolaiska, optimistiska mamyte pabendrauti ir vienoms, ir su vaikais?
Atsakyti
Sveikos,kaip issilaike g.gif mes kaskaip su Juste siemet prastai,sergam kasko tai abi jai temperatura tai kosulys o man spaudimas daznai,net kavos negaliu gerti,turejau bisky darbe nelaiminga atsitikima,kritau tai pasitempiau kojos raiscius,buvau su gipsu visa savaite,dabar dar truputy skaudena,bet as nemoku guleti lovoj ir su ramentais sugebejau iseiti iki pardziu ax.gif laukiu labai svenciu kurias sutiksiu namie su seima,noreciau ir su mylimu zmogum bet deja atostogu jau neturiu visas isnaudojus,bet labai,labai laukiu sausio,nes sausi abi su Juste isvykstam ilgam,padariau kortele nes sake jai europos sajunga nereikia tu pasu,siaip viskas gerai.
Naujokiai 4u.gif junkis drasiau mirksiukas.gif
Klausimas Echai smile.gif isvaziuodama is LT isemiai is ligoniu kasu sveikatos draudimo korteles,tas kur kol nesueja vaikui 7 metai skaitosi kaip drausta tu ir vaikas g.gif Kiek zinau tai ju reikia,ir tame tarpe ir europiny skiepu pasa.
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 11 17, 12:58)
Sveikos,kaip issilaike  g.gif mes kaskaip su Juste siemet prastai,sergam kasko tai abi jai temperatura tai kosulys o man spaudimas daznai,net kavos negaliu gerti,turejau bisky darbe nelaiminga atsitikima,kritau tai pasitempiau kojos raiscius,buvau su gipsu visa savaite,dabar dar truputy skaudena,bet as nemoku guleti lovoj ir su ramentais sugebejau iseiti iki pardziu ax.gif laukiu labai svenciu kurias sutiksiu namie su seima,noreciau ir su mylimu zmogum bet deja atostogu jau neturiu visas isnaudojus,bet labai,labai laukiu sausio,nes sausi abi su Juste isvykstam ilgam,padariau kortele nes sake jai europos sajunga nereikia tu pasu,siaip viskas gerai.
Naujokiai  4u.gif  junkis drasiau  mirksiukas.gif
Klausimas Echai  smile.gif isvaziuodama is LT isemiai is ligoniu kasu sveikatos draudimo korteles,tas kur kol nesueja vaikui 7 metai skaitosi kaip drausta tu ir vaikas g.gif Kiek zinau tai ju reikia,ir tame tarpe ir europiny skiepu pasa.

Sveika,
Bet tas draudimas iki 7 metu tik lt galioja g.gif Nes kokia salis tokia tvarka. Pvz Norvegijoje apskritai visas gydymas yra mokamas. Tik sumos priklauso nuo darbo, kuriame dirbi, kontrakto.
Jokio skiepu paso as taip pat neemiau, nes tarkime norvegai isvis vaiku neskiepija jokiais skiepais, netgi nuo tiuberkuliozes, nes jie gyvena nerizikos zonoje Neseniai Emilis labai sirgo, tai as kai pasakojau kuo jis kiepytas, tai sesele ziurejo nustebus ir klause kam tu skiepu doh.gif Aisku buciau turejus knygute, gal butu paprasciau jiems ten susigaudyt.
O siaip kas galioja lietuvoje, galioje joje, o ne kitoje salyje. Jei vaziuosi i anglija (kiek atminyis nesa), tai ten labai geros sveikatos garantijos vaikams. Bet daugiau nieko pakomentuot negaliu, nes pati su tuo nesusiduriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 11 17, 16:48)
Sveika,
Bet tas draudimas iki 7 metu tik lt galioja  g.gif  Nes kokia salis tokia tvarka. Pvz Norvegijoje apskritai visas gydymas yra mokamas. Tik sumos priklauso nuo darbo, kuriame dirbi, kontrakto.
Jokio skiepu paso as taip pat neemiau, nes tarkime norvegai isvis vaiku neskiepija jokiais skiepais, netgi nuo tiuberkuliozes, nes jie gyvena nerizikos zonoje Neseniai Emilis labai sirgo, tai as kai pasakojau kuo jis kiepytas, tai sesele ziurejo nustebus ir klause kam tu skiepu  doh.gif  Aisku buciau turejus knygute, gal butu paprasciau jiems ten susigaudyt.
O siaip kas galioja lietuvoje, galioje joje, o ne kitoje salyje. Jei vaziuosi i anglija (kiek atminyis nesa), tai ten labai geros sveikatos garantijos vaikams. Bet daugiau nieko pakomentuot negaliu, nes pati su tuo nesusiduriau smile.gif

Tos sveikatos draudimo korteles galioja ir tenai,todel ir paklausiau ar tu vezeisi,cia tik tam jai kas nutiktu jai susirktai pati ar vaikas nereikia moketi kreipiantis pas gydytojus,taip ten anglijoje bisky paparasciau su gydymu ten prisiregistravus iskarto gali kreiptis pas daktarus,gauti nemokamai vaistus kontraceptines priemones,tvarkytis dantis,akinius darytis,ten vaikui sukanka 2 metai jis negali buti su tevais viename kambaryje,iki 12 metu vaikas vienas negali eiti i mokykla,pas mus valstybe tik ziuri atimti,o ten viskas kitaip,mieliau cia gyvenciau tik kitokiais atlyginimais,kaip bus del mokyklos dar nepsisprendziu ar cia LT ar ten nezinau,cia sunkiausias man klausimas
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 11 17, 23:12)
Tos sveikatos draudimo korteles galioja ir tenai,todel ir paklausiau ar tu vezeisi,cia tik tam jai kas nutiktu jai susirktai pati ar vaikas nereikia moketi kreipiantis pas gydytojus,taip ten anglijoje bisky paparasciau su gydymu ten prisiregistravus iskarto gali kreiptis pas daktarus,gauti nemokamai vaistus kontraceptines priemones,tvarkytis dantis,akinius darytis,ten vaikui sukanka 2 metai jis negali buti su tevais viename kambaryje,iki 12 metu vaikas vienas negali eiti i mokykla,pas mus valstybe tik ziuri atimti,o ten viskas kitaip,mieliau cia gyvenciau tik kitokiais atlyginimais,kaip  bus del mokyklos dar nepsisprendziu ar cia LT ar ten nezinau,cia sunkiausias man klausimas

drinks_cheers.gif
Nieko, brangioji, tu dabar ir nesugalvosi smile.gif
Dar pries metus galva guldziau, kad is lietuvos as niekur...
kai ruosiaus isvaziuot, zadejau, kad grisiu kai maziui i mokykla bus laikas...
uzteka man dvieju menesiu pamatyt kokie cia darzeliai, kokios mokyklos. Koks poziuris i vaikus, i ju auklejimas. jau nekalbu apie atlyginimus ir kitas garantijas. Pasikeite mano poziuris labai labai...
MB tai skuba statyt nama, kad po 4 metu gristume, o as jau kitaip kalbu...
Nors dar neseniai musu nuomones priesingos buvo.

As dziaugiuosi, kad tu isvaziuoji. Ir del taves ir del Justes. Nes zinau, kad jums ten bus geriau. o svarbiausia, kad yra kas padeda!
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 11 18, 01:57)
drinks_cheers.gif
Nieko, brangioji, tu dabar ir nesugalvosi smile.gif
Dar pries metus galva guldziau, kad is lietuvos as niekur...
kai ruosiaus isvaziuot, zadejau, kad grisiu kai maziui i mokykla bus laikas...
uzteka man dvieju menesiu pamatyt kokie cia darzeliai, kokios mokyklos. Koks poziuris i vaikus, i ju auklejimas. jau nekalbu apie atlyginimus ir kitas garantijas. Pasikeite mano poziuris labai labai...
MB tai skuba statyt nama, kad po 4 metu gristume, o as jau kitaip kalbu...
Nors dar neseniai musu nuomones priesingos buvo.

As dziaugiuosi, kad tu isvaziuoji. Ir del taves ir del Justes. Nes zinau, kad jums ten bus geriau. o svarbiausia, kad yra kas padeda!

Jai aiskiau,tai isvaziuojam pas savo drauga,ira ten ir giminiu ir draugu,jai jau labai bus sunku cia bet kada gali sugrysti,nors nemanau ar labai trauks,pabuvus pora savaiciau as apakau kaip zmones gyvena,aisku tie kurie turi darbus ir gyvena jau ne vieni metai,kodel pas mus tokia š...... valstybe blush2.gif doh.gif Nenoriu tai kalbeti ant LT bet tokia realybe,o kaip Emilis jauciasi ten darzeli lanko ? Smagu girdeti del jusu seimynos,dabar truksta tik sutvirtinti jusu santikius santuoka wub.gif As asmeniskai gal ir noreciau smile.gif bet jis nori labai vaiku,o as kategoriskai kolkas ne,man permazai laiko,kad as tam rysciausi,nebent jau taip netycia nutiktu ax.gif laukiu to sausio kaip isganymo,nes vaikui augimas su tevukais mane smukdo grynai,juk pati zinai nes jus kartu irgi gyvenot su tevais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLRIN: 18 lapkričio 2012 - 15:05
QUOTE(DOLRIN @ 2012 11 18, 15:04)
Jai aiskiau,tai isvaziuojam pas savo drauga,ira ten ir giminiu ir draugu,jai jau labai bus sunku cia bet kada gali sugrysti,nors nemanau ar labai trauks,pabuvus pora savaiciau as apakau kaip zmones gyvena,aisku tie kurie turi darbus ir gyvena jau ne vieni metai,kodel pas mus tokia š...... valstybe  blush2.gif  doh.gif Nenoriu tai kalbeti ant LT bet tokia realybe,o kaip Emilis jauciasi ten darzeli lanko ? Smagu girdeti del jusu seimynos,dabar truksta tik sutvirtinti jusu santikius santuoka  wub.gif As asmeniskai gal ir noreciau  smile.gif bet jis nori labai vaiku,o as kategoriskai kolkas ne,man permazai laiko,kad as tam rysciausi,nebent jau taip netycia nutiktu ax.gif laukiu to sausio kaip isganymo,nes vaikui augimas su tevukais mane smukdo grynai,juk pati zinai nes jus kartu irgi gyvenot su tevais  ax.gif

Pukiai jam darzely nuo pirmos dienos. Eina noriai, iseit namo nenori smile.gif Su vaikais draugauja, zaidzia. O kaip staigiai pradejo kalbet, tobulet wub.gif Labai patenkinta as darzeliu smile.gif
O del santuokos, tai kol nebus romantisku pirslybu su ziedeliu su deimantuk tol nebus jokiu vestuviu biggrin.gif
Atsakyti
kvepia vasara vestuvėm biggrin.gif

o emilis eina į lietuvišką darželį?
Atsakyti