QUOTE(Esha @ 2012 11 18, 01:57)
Nieko, brangioji, tu dabar ir nesugalvosi
Dar pries metus galva guldziau, kad is lietuvos as niekur...
kai ruosiaus isvaziuot, zadejau, kad grisiu kai maziui i mokykla bus laikas...
uzteka man dvieju menesiu pamatyt kokie cia darzeliai, kokios mokyklos. Koks poziuris i vaikus, i ju auklejimas. jau nekalbu apie atlyginimus ir kitas garantijas. Pasikeite mano poziuris labai labai...
MB tai skuba statyt nama, kad po 4 metu gristume, o as jau kitaip kalbu...
Nors dar neseniai musu nuomones priesingos buvo.
As dziaugiuosi, kad tu isvaziuoji. Ir del taves ir del Justes. Nes zinau, kad jums ten bus geriau. o svarbiausia, kad yra kas padeda!
Jai aiskiau,tai isvaziuojam pas savo drauga,ira ten ir giminiu ir draugu,jai jau labai bus sunku cia bet kada gali sugrysti,nors nemanau ar labai trauks,pabuvus pora savaiciau as apakau kaip zmones gyvena,aisku tie kurie turi darbus ir gyvena jau ne vieni metai,kodel pas mus tokia š...... valstybe

Nenoriu tai kalbeti ant LT bet tokia realybe,o kaip Emilis jauciasi ten darzeli lanko ? Smagu girdeti del jusu seimynos,dabar truksta tik sutvirtinti jusu santikius santuoka

As asmeniskai gal ir noreciau

bet jis nori labai vaiku,o as kategoriskai kolkas ne,man permazai laiko,kad as tam rysciausi,nebent jau taip netycia nutiktu

laukiu to sausio kaip isganymo,nes vaikui augimas su tevukais mane smukdo grynai,juk pati zinai nes jus kartu irgi gyvenot su tevais