Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką auginu viena

QUOTE(Esha @ 2012 05 24, 10:09)
Nezinau  blush2.gif  Man MB ir spirale nupirko ir uz idejima sumokejo  blush2.gif

thumbup.gif ,pasiteiravau tai pas mano gine nemokamai deda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2012 05 22, 20:59)
na esha neinau gal pagal organizma nes man tai tikrai pasiteisina, keliom dienom tikrai pavėlina smile.gif jau būna jauciu skausma ir kita diena susergu, o jai suvalgau citrinu kelias per diena tai nukelia keliom dienelem smile.gif

man ir citrina pasiteisina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau as kokia sedziu apsipatenkinus,vakar gavau patarima kuo nuimt nuo koju raudonas demes likusiais po zaizdu sugijimo,tai patare alijosium tept,vakar tepiau grynu o siandien isigijau pacio alijosiaus zeles, thumbup.gif ipac sausai odai,nepasakyciau,kad kaina kosmine,ir man tikrai nesivaidena mano kojos siandien nenuraude,ir tos zeles kvapas toks gaivus,taiva as labai dziaugiuosi,dejau visas pastangas,kad gytu kiek imanoma greiciau,meciau visus olkocholinius gerimus sumazinau rukyma,lankiausi solerime,taikiausi maista,nesinervavau del menkniekiu gal tas dauka man padejo,jau is pradziu buvau nuleidas rankas susitaikius,kad kitaip nebus,bet thumbup.gif
taiva tokia mano istorija,dabar noriu,kad mano atostogos butu labai smagios ir su gerais ispudziais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 05 24, 22:06)
Jau as kokia sedziu apsipatenkinus,vakar gavau patarima kuo nuimt nuo koju raudonas demes likusiais po zaizdu sugijimo,tai patare alijosium tept,vakar tepiau grynu o siandien isigijau pacio alijosiaus zeles, thumbup.gif ipac sausai odai,nepasakyciau,kad kaina kosmine,ir man tikrai nesivaidena mano kojos siandien nenuraude,ir tos zeles kvapas toks gaivus,taiva as labai dziaugiuosi,dejau visas pastangas,kad gytu kiek imanoma greiciau,meciau visus olkocholinius gerimus sumazinau rukyma,lankiausi solerime,taikiausi maista,nesinervavau del menkniekiu gal tas dauka man padejo,jau is pradziu buvau nuleidas rankas susitaikius,kad kitaip nebus,bet thumbup.gif
taiva tokia mano istorija,dabar noriu,kad mano atostogos butu labai smagios ir su gerais ispudziais ax.gif

Valio 4u.gif
Kada ir kur atostogausit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 05 25, 00:10)
Valio  4u.gif
Kada ir kur atostogausit? smile.gif

mirksiukas.gif
Savaitgali isvaziuojam pre juros ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLRIN: 24 gegužės 2012 - 22:29
Kad tik geras oras butu 4u.gif
Mes birzelio gale savaitei vel i Palanga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 05 25, 00:38)
Kad tik geras oras butu  4u.gif
Mes birzelio gale savaitei vel i Palanga smile.gif

smile.gif neziurejau dar oru ka gero zada,labos nakties visoms,ainu liulio,pastaruoju metu as neissimiegu,ytemptas man periodas,pabundu su mintimis istisai smile.gif
Atsakyti
Nu ka gis, kepsiu siandien torta. Ziuresim mano valia, nes neragausiu nei gamindama, nei jau pagaminta biggrin.gif
Atsakyti
man tai būtu misija neimanoma.. kokbė kepsi? smile.gif
dolrin gernų atostognų wink.gif

mes tai tik liepos denųimta varysim i pape smile.gif

esha sakei daugiau gi nevarysit i palanga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2012 05 25, 07:59)
man tai būtu misija neimanoma.. kokbė kepsi? smile.gif
dolrin gernų atostognų wink.gif

mes tai tik liepos denųimta varysim i pape  smile.gif

esha sakei daugiau gi nevarysit i palanga  bigsmile.gif

Jo, sakem nevarysim biggrin.gif
Bet va draugai musu varo, tai mes i kompanija. prisizadejom daug neislaidaut, nes liepos gale laukia rimtesnes atostogos, o rugpjuti truputi save koreguosiu, kad pareikalaus daug islaidu blush2.gif

Gaminsiu sickersa, jau esu ji kepus, bet kepsiu siandien ir treciadieni. Treciadieni tecio progai papuosiu. smile.gif
Emiliui nupirkau siuos marskinukus http://www.eoxox.com...eti.html?is=250 , tai su jais ir tortu gales teti sveikint biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kaaaip fainiai isvis kaip dziaugiuos uz jus kad jum viskas taip gerai pasibėaige, man jus labai grazi seima 4u.gif

o ka tu savyje dar koreguosi? blink.gif

Apliejau klaviatura katik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūtkė: 25 gegužės 2012 - 08:09
QUOTE(Rūtkė @ 2012 05 25, 08:09)
bigsmile.gif  kaaaip fainiai isvis kaip dziaugiuos uz jus kad jum viskas taip gerai pasibėaige, man jus labai grazi seima  4u.gif

o ka tu savyje dar koreguosi?  blink.gif 

Apliejau klaviatura katik  doh.gif

Aciu wub.gif

Uzjauciu del klaviaturos biggrin.gif

Na tikriausiai aisku ka... Seniai apie tai svajojau ir kitu nuomones man dzin smile.gif
Atsakyti