Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką auginu viena

nu va ziurek jau ir verslas tuoj sukursi smile.gif bus buziuko tortai biggrin.gif

man svedai iri patiko, tik gal jau kiek atsibode buvo nes per power leido ir leido.. bet vistiek liuks, vokietukas labai patiko smile.gif dar keli.. bet paime mazas vietas..
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 27, 08:57)
Labas rytas, patiko man, kad svede laimejo, gera jos daina ir pasirodymas thumbup.gif
o jau kiek pagyru sulaukiau uz tortuka(dariau uzsakyma, buvo vestuvine dovana), sake is visu tortu ten pati pirma suvalge, labai patiko visiems, ir isvaizda gyre. Uzsakove isvis sake skaniausias tortas kuri jai teko kada ragauti blush2.gif  wub.gif uzsake dabar dvieju aukstu torta birzelio 10d bigsmile.gif
o katik suzinojau, kad mano tortukas pasirodo buvo dovanotas Renatai Sakalytei ir jos jaunikiui blink.gif

Kokio skonio kepei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2012 05 27, 10:53)
nu va ziurek jau ir verslas tuoj sukursi smile.gif bus buziuko tortai biggrin.gif

man svedai iri patiko, tik gal jau kiek atsibode buvo nes per power leido ir leido.. bet vistiek liuks, vokietukas labai patiko smile.gif dar keli.. bet paime mazas vietas..

tikiuosi blush2.gif

QUOTE(Esha @ 2012 05 27, 12:52)
Kokio skonio kepei? smile.gif

snikersa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 27, 12:07)
tikiuosi blush2.gif
snikersa 4u.gif

Na as nesu tortu kepimo profesionale ir torta kepu duok dieve karta per pusmeti.
Bet va iskepiau taip pat snickersa i soda prie saslyku biggrin.gif
Irgi visi gyre. As tai nezinau, neragavau nei gabaliuko....
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 05 27, 13:12)
Na as nesu tortu kepimo profesionale ir torta kepu duok dieve karta per pusmeti.
Bet va iskepiau taip pat snickersa i soda prie saslyku biggrin.gif
Irgi visi gyre. As tai nezinau, neragavau nei gabaliuko....

mielas torciukas thumbup.gif niekad neragavus snikerso? bigsmile.gif man jis labai patinka, nes snikersus megstu blush2.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif Nu ne zinok neragavus smile.gif
Kepsiu as dar sickersa tevo dienai, tai tada ir paragausiu smile.gif

Dar mastau apie rafaelo. Kazi kuris skanesnis?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 05 27, 13:54)
Aciu smile.gif Nu ne zinok neragavus smile.gif
Kepsiu as dar sickersa tevo dienai, tai tada ir paragausiu smile.gif

Dar mastau apie rafaelo. Kazi kuris skanesnis?

nu cia sunkus reikalas, jie abu vienodai skanus biggrin.gif
Atsakyti
man tai rafaelo neipatingai.. per aduko gimtadieni uzsakinejau rafaeolp.. kiti sake skanus bet man kazkoks per riebus.. snikeri galvoju gal irgi tevu dienai pameginti iskepti, gal receptuka pamestumet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2012 05 27, 16:32)
man tai rafaelo neipatingai.. per aduko gimtadieni uzsakinejau rafaeolp.. kiti sake skanus bet man kazkoks per riebus.. snikeri galvoju gal irgi tevu dienai pameginti iskepti, gal receptuka pamestumet? smile.gif

Tai va, as kazkada rafaelo pati kepiau, man tas sviestinis kremas schmoll.gif
Bet ir i Sickersa sviesto ieina. Cia ju receptas SM yra http://www.supermama...;#entry24810070

Papildyta:
Sugalvojau, kad tevo dienai kepsiu Turtinga kavos torta bigsmile.gif Antra kart is eiles to paties nenoriu, o turiu 2 rududu indelius, tai bent viena isnaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
ojezau kaip noriu to snikerio smile.gif nu kepk poto pasidalink patirtim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 05 27, 17:43)
Sugalvojau, kad tevo dienai kepsiu Turtinga kavos torta  bigsmile.gif  Antra kart is eiles to paties nenoriu, o turiu 2 rududu indelius, tai bent viena isnaudosiu biggrin.gif

sitas irgi skanus, toks sokoladinis thumbup.gif
man tai rafaelo nebuvo per riebus g.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 27, 18:38)
sitas irgi skanus, toks sokoladinis thumbup.gif
man tai rafaelo nebuvo per riebus g.gif

Ne, tai as nesakau savo nuomones apie ji, nes neragavus smile.gif
Tik siaip pastebejau, kad i kremo sudeti sviestas ieina smile.gif
Papildyta:
Viskas, apsisprendziau galutinai. kepsiu si bigsmile.gif http://www.sonatinos...arameliniu.html
Atsakyti