QUOTE(meskafonas @ 2013 10 31, 17:35)
Tai vat apsilankiau pas daktara Puodziukyna, ir jis vel pasake kad viskas nuo streso ir pervargimo.... viska ka as jam papasakojau sake net nepanasu, kad tai butu i ta pluosta sirdyje kuris sukele toki pulsa, as sake esu per kuda pirmas dalykas, o antras dabar esu ziaurei isistresavus del visko, ir vien del to nenukrenta man tas pulsas. jis siule eit jeigu yra noro darytis ta nelabai malonu tyrima, kur kisa per nosi elektrodus ir paleidzia elektros nedidele srove, bet sake neverta kesti. israsys vaistu siektie mazinti ta pulsa ir toliau stebetis, jeigu nepraeis tuomet jau darys... bet sake ir pas psichologa verta butu apsilankyt, nors as nesijauciu kad nervuociausi, bet aisku, kad viduj viskas kitaip vyksta. ir netgi nezinojau, kad nosies purskalai nuo slogos gali isaukt tachikardija. isties labai malonei mane isklause ir viska papasakojo... ir kad pulsas mano uzkyla iki 166 irgi ganetinai normalu, nes sportuojancio zmogaus dar ne toks sake buna... vienu zodziu kazkiek mane nuramino, dabar bandysiu taip gyvent ir ramintis, o jeigu pulsas toliau issidirbines tai tuomet teks ryztis tyrimui..
Dariaus as ta tyrima,nebuvo jis man kazkoks labai nemalnus,visai neskausmingas. Pulsas ramybeje nuo 60 iki 90 norma,einant virs 100 lipankt i kalna apie 140-150 o sportuojant ir iki 200 gali but. Isbandziau ant saves,lyg nesinervavau tik itampa,naujas darbcs, o sirdis atrode plys. Gyvenimas stojo i iprastines vezes nieko nejauciu. Tik sportuojant smarkiau tabaluojas