Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdelės

QUOTE(maskatukas @ 2013 10 22, 12:29)
mane medikai taip nuteike, kad po RDA neliks jokiu problemu, o ka vartojate?

verapamili 40 mg- 3 k.d.+ pastoviai kalio chlorida ir magni.
Atsakyti
QUOTE(minta2 @ 2013 11 06, 10:40)
verapamili 40 mg- 3 k.d.+ pastoviai kalio chlorida ir magni.

vartojau verapamili, jokio efekto, toks jausmas kad geriu saldainius,
paskyre kordarona, nueme viska, bet taip noretusi kuom maziau vaistu vartoti
o antrai RDA nesiryztat? skaiciau, kad ne vienai po antro karto viskas susitvarke,
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 11 06, 10:59)
vartojau verapamili, jokio efekto, toks jausmas kad geriu saldainius,
paskyre kordarona, nueme viska, bet taip noretusi kuom maziau vaistu vartoti
o antrai RDA nesiryztat? skaiciau, kad ne vienai po antro karto viskas susitvarke,

Pakolkas bijau apie tai ir galvot, bet ka gali zinot, jei dar pablogetu nebutu is ko rinktis. Man irgi jau nusibodo tas pastovus vaistu vartojimas.
Atsakyti
QUOTE(minta2 @ 2013 11 22, 15:47)
Pakolkas bijau apie tai ir galvot, bet ka gali zinot, jei dar pablogetu nebutu is ko rinktis. Man irgi jau nusibodo tas pastovus vaistu vartojimas.

o ka pataria seimos gydytoja?
Atsakyti
Sveikos,

stengiausi perskaityt maksimaliai, bet nėr laiko doh.gif smile.gif
o turiu klausimą, na ,panikos atakas esu turėjusi, laikas nuo laiko pasikartoja, bet stengiuosi su jom susigyventi, vaistu nevartoju jokiu, na nebent išgeriu širdies darbą gerinančiu, gudobelės ar dar kokių, laikas nuo laiko magnio diasporalio ir viskas. Spaudimas mano žemas. Paskutinę savaitę laikosi 96/54...sunkiai sekasi tada jau doh.gif na o klausimas susijęs su pulsu, koks jis normalus? Pas mane būną dienos metu 80-90, bet aš pastoviai judu, du vaikai namie, dažnai viena būnu tai tenka suktis :)Prisikaičiau, kad norma būna 60-70 o jau aukščiau blogai tai dabar tik žiūriu vis tą pulsą.... blink.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
noriu ir as pasipasakot ir paklaust..
Man buvo gal 13 metu, kai pirma karta sutriko ritmas, t.y. pradejo labai greit plakti.. Na ir karts nuo karto tai pasitaikydavo, bet greit praeidavo.. Pasitaikydavo ir permusimu..
Stai pries pusantru metu vel sutriko ritmas, bet pats jau neatsistate, reanimacijoj atstate.. Tuomet daryti kraujo tyrimai rode maza kalio kieki..
Po to dare ir echoskopija (viskas gerai), ir ta tyrima kur per nosi laidukus kisa, irgi viskas gerai, tik neva didelis jautrumas.. Skydliauke tyriausi, viskas gerai.
Na ir pries koki men. eme keistai mausti, durti, spausti krutine, tarp krutu, po krutim, kartais lyg ir oro pritruktu, turiu giliau ikvept..
Pas seimos gyd kardiograma rode nedidele tachikardija bei (nepamenu kaip tiklsiai tai vadinas, rasysiu savo zodziais) truputi deguonies stoka sirdy.. Israse Mildronato, kalio, magnio.. Nors siaip kalio kiekis geras, kai atejo kraujo tyrimu atsakymai..
Siandien buvau pas kardiologe konsultacijai.. (ir kaip tycia, kone iki 5 val ryto vis permusinejo sirdi, uzmigt del to negalejau).. Taigi, padare echoskopija, viskas puiku, sako dziaukites turedama tokia sirdele.. Sako ir sveikiem zmonem buna ir tie ritmo sutrikimai, ir permusimai.. Nors tu keistu potyriu (kur minejau, kad duria, spaudzia ir t.t.) nepakomentavo..
Tad ir norejau paklausti, negi tikrai gali sveikam zmogui (turiu omeny su sveika sirdim) buti tokie permusimai iki paryciu, ritmo sutrikimai (tfu tfu tfu, po paskutiniojo karto nebesikartojo), ir sie naujai atsirade nemalonus pojuciai??
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
man permusimai, tachikardija ir ritmo sutrikimai buna nuo vegetacines distonijos, nes turiu stipru nerima, buvau ir as pas Kardiologe, sirdele vietoj sake buna taip kai yra nerimas ir vegetodistonija, man skyre magnio pagerti magnis labai padeda sutvarkyti ritma, o kai buna aukstas spaudimas ir aukstas pulsas pas mane kartais net iki 102, tai isgerti reikia Kaptoprilio ir puse Xanaxo po liezuviu suciulpti tabletytes ir aisku dienos begyje gurksnooti silta vandenuka, po puse stiklinytes 4u.gif
Atsakyti
Ir aš su tom pačiom bėdelėm dėl širdelės. Dažnai jaučiu permušimus, širdies drebėjimus, trukčiojimus, pulsas aukštokas buna. Tyriausi ne karta ir širdį ir skydlaiukę ir kt., bet filiologiškai viskas tvarkoj. Visi simptomai kuriuos jaučiu priskirti vegetodistonijai ir nerimui. Bet gi niekaip su tuo negaliu susitaikyt, vis manau, kad tikrai negali taip būt. Manau, kad širdies permušimai ir visi kiti nemalonus reiškiniai su širdele yra susiję su kažkokia patologija, kurios niekaip negali medikai surast. Kyla baimė, kad bet kada gali sutrikti širdies ritmas, ji sustoti ar dar kas nutikt, žodžiu bijau, kad ištiks mirtis. Kažkaip keistai gaunasi užburtas ratas, bijau kad su širdim kažkas netvarkoj, o medikai sako, kad su širdies negalavimus jaučiu nes esu jautri ir bijau, jaučiu ko tipo nejaučia kiti nejautrūs žmonės. Nebesuprantu jau nieko. Man toks vaizdas ,kad man ta vegetodistonija ir yra nuo simptonų, o ne simptomai nuo jos. Ir kaip gyvent toliau su širdelės permušiamais, kruptelėjimais, drebėjimais be baimės?
Beje norėjau paklausti Loran, kas tai yra "Perikardito lapelių fibrozė ties KS sienele"? ir ar echoskopas 2D, kažkuom skiriasi nuo paprasto echoskopo? nes paskutiniu metu darė 2D ir rado ta perikardito lapelių fibrozę, kiek yra darę ankčiau nėra tokio dalyko minėję.
Atsakyti
siandien du kartus matavausi spaudima ir jis normoje ir pulsas geras, kazkodel pastebejau kaip pradejau gerti AD kazkaip ir sirdeles bedos eme normalizuotis g.gif
Atsakyti
Tai koks tas pulsas yra normalus? Vienuose šaltiniuose rašo,kad iki 80, kituose ik i90 g.gif Mano ramybės būsenoje 82-84 g.gif
Atsakyti
QUOTE(gvineja @ 2013 12 04, 18:45)
Tai koks tas pulsas yra normalus? Vienuose šaltiniuose rašo,kad iki 80, kituose ik i90  g.gif  Mano ramybės būsenoje 82-84 g.gif

iki 90 smile.gif
Atsakyti