QUOTE(Ramsius @ 2010 02 10, 00:42)
O prie viso šito - ar nebūna kad atrodo jog tuoj išprotėsi? Aš jau apie 12 metų turiu šitas PA...viska tip top kaip aprašei...Tik dar kartais prisideda baimė kad tuoj išprotėsiu....kokie 5-6 metai kaip geriau lyg jaučiuos, bet va prieš kokisu metus viskas perėjo, kaip aš sakau, į kitą plotmę - prasidėjo neriams dėl širdies, kad nesveika, kad tuoj akžkas pasidarys...Ir iš tikro prasidėjo blogumai..amžinai skauda kažką, spaudžia...Ilfa laika prmušinėjo, bet retai, na, kartą kitą per porą savaičių...Nesenai turėjau didelį stresą, tai dabar jau koks mėnuo permušinėja ištisai, kasdien, kas porą minučių...Pavargau, bijau...Amžinas silpnumas....Nekalbu apie tai kad bijau namie viena būt, eit kur nors...Siaubas...Bet nieko nedarau....Kiek taip gali tęstis, jeigu neisu aps gydytojus...Ir aks toliau gali būti?
prieisit prie nervinio issekimo
O kodėl?
paprastai paaiskinant - kai labai daznai susitraukineja priesirdziai - isskiria tokia medziaga, kuri privercia dazniau begioti i tualeta. Paniku ataku metu dazniausiai toks daznis nepasiekiamas (koks jis turetu but neklauskit - labai individualu). Dazniausiai esant panikai atrodo kad labai daznai plaka sirdis, bet pamatavus pulsa - jis buna tik vos vos didesnis nei norma.
Loram, dar rašei, kad ne miokarditas, jei nėr silpnumo, kojų tinimo.....Man plaštakos ir blauzdos tinsta kasdien, po kelis kartus...Ne itin stipriai, ne kaip kaladės, bet tinsta...Ir tuo pat metu užeina keistas silpnumas.....Kas taigali būti...?
jei butu miokarditas - tai niekas nepraeitu ir vel neuzeitu - simptomai buna pastovus. tik arba palaipsniui gereja - ir pacientas savaime pasveiksta, arba palaipsniui blogeja iki rimtu mano isvardintu simptomu.
QUOTE(Lewisia @ 2010 02 10, 01:16)
Sveikutės.Man irgi retkarčiais būna trumpi širdies perplakimai,maždaug keletą sekundžių,atrodo lyg širdis nori apsiversti ir tankiau norisi kvėpuoti.Ir dar,(2,3 kartai į mėnesį) man maudžia širdį,neseniai pusė nakties praskaudėjo širdį jautėsi stiprus deginimas joje,rytojaus dieną nulėkiau pas šeimos gyd.padarė kardiogramą -rodo širdis sveika,liepė gerti raminančią arbatą ir tiek.Vasarą buvo baisus priepolis,pabudau ryte nuo stipraus migreninio skausmo,pajutau ,kad kairės rankos pirštai aptirpę,lūpos liežuvis taip pat,širdis irgi sopėjo,vėmiau,šiaip ne taip sutramdžiau negalavimus.Ar gali tokie negalavimai būti nuo nerimo,kaip kad gyditojas sako?Gal galite rekomenduoti žolinius preparatus stiprinančius širdį.
tokie simptomai gali buti del nerimo.
populiariausios zoles sirdziai stiprinti/gydyti - pavasarinis adonis, aronijos uogos, krapai, ajerai, melisos, valerijono saknys, vaistinis smidras, sukatzole, rusmene, gudobele, akisveite, pakalnute, raugerskis
Papildyta:
QUOTE(dzhiedre @ 2010 02 10, 16:10)
vaje koks sudetingas pavadinimas... Labai jau negirdetas dalykas
somatoformine autonomine disfunkcija? tai tas pats kas vegetodistonija - siame forume marios informacijos.